aks Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπερα εκανα παραγγελια απο amazon.com με πληρωμενα import fees deposit και τωρα βλεπω και στο site της αμαζον και στο track Larnaca Express Hub,Cyprus, Shipment Held for Customs Clearance - Awaiting Duty and Tax Payment from Customer αρχικα γιατι το πηγαν κυπρο εγω ειμαι ελλαδα και δευτερον πρεπει να τους στειλω εγω κατι,αποδειξης αγορας πχ?γιατι δεν βλεπω καποιο μαιλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasosPk Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα, θελω να παραγγείλω ενα σετ με καποια αλουμινενια πραγματα για 3d printer απο το aliexpress. Ρωτησα τον πωλητη αν υπαρχει μεθοδος που να προσπερναει τα τελωνεια κλπ. και μου ειπε οτι μπορει να δηλωσει 15δολλαρια κοστος πανω στον φακελο. Αυτο γνωριζω ηδη οτι κατα πασα πιθανοτητα δεν θα λειτουργησει. Αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι σε περιπτωση που οντως τα παραγγείλω, τι θα πρεπει να περιμενω στο κουστουμι περα απο το +24%? Το συνολικο κοστος παραγγελιας ειναι περιπου 75.5 ευρω (62,76 το προιον και 12,81 shipping).Mε απλα +24% με συμφερει φουλ να τα παραγγειλω απο εκει μιας και απο ευρωπη θελω τουλαχιστον τα 2πλασια για το ιδιο σετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, nikosgiann78 είπε Σήμερα παρέλαβα δέμα σταλμένο με 'direct' PostNL. Όπως βλέπεις στις φωτογραφίες, ο πωλητής έχει τυπώσει κατευθείαν το αυτοκόλλητο και το έχει βάλει στο δέμα, όπως και την τελωνειακή δήλωση (customs declaration note). Δεν υπάρχει άλλο χαρτάκι από κάτω. Αυτό το έχει κάνει εννοείτε, παίρνοντας το tracking number εκτός της πλατφόρμας του Aliexpress. Και εννοείτε, το έχω συνεννοηθεί εγώ να το κάνει έτσι. Ταυτόχρονα, σήμερα πήρα και μια αποστολή 'aliexpress standard shipping', που χρησιμοποιήσε όμως το παλιό καλό Singapore Post. Χρόνος ρεκόρ για παράδοση δέματος (tracking number RB053160171SG). Ούτε courier να ήτανε!!! Ωραιος σε ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nnoutas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, TasosPk είπε Καλησπέρα, θελω να παραγγείλω ενα σετ με καποια αλουμινενια πραγματα για 3d printer απο το aliexpress. Ρωτησα τον πωλητη αν υπαρχει μεθοδος που να προσπερναει τα τελωνεια κλπ. και μου ειπε οτι μπορει να δηλωσει 15δολλαρια κοστος πανω στον φακελο. Αυτο γνωριζω ηδη οτι κατα πασα πιθανοτητα δεν θα λειτουργησει. Αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι σε περιπτωση που οντως τα παραγγείλω, τι θα πρεπει να περιμενω στο κουστουμι περα απο το +24%? Το συνολικο κοστος παραγγελιας ειναι περιπου 75.5 ευρω (62,76 το προιον και 12,81 shipping).Mε απλα +24% με συμφερει φουλ να τα παραγγειλω απο εκει μιας και απο ευρωπη θελω τουλαχιστον τα 2πλασια για το ιδιο σετ. Εκτός από το 24% υπολόγισε και 15ευρώ έξοδα εκτελωνισμού. Πρόσεχε μόνο μη τα στείλει με καμία μέθοδο με κούριερ γιατί το "μαλλί" θα πάει πολύ παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pifilos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 7 ώρες πριν, ghostrider είπε Αυτη τη στιγμη καλυτερα να απεχεις απο αγορες απο uk .. υπαρχει μια συγχιση στο θεμα τελωνεια - αποστολες λογω brexit. Απο τα φορουμ μοντελισμου που κοιταω ενα καταστημα που το χρησιμοποιουν πολλοι ευρωπαιοι (hannants) ανεφερε πως σταματαει πληρως τις αποστολες σε eu μιας και τιποτα δεν λειτουργει ακομα οπως πρεπει με αποτελεσμα πολλες αποστολες να ειναι κολλημενες και ελαχιστες να εχουν φτασει στους παραληπτες. https://www.aade.gr/sites/default/files/2021-01/e2017_2021_0.pdf?fbclid=IwAR3vpuJzinQQm1msP1EkaUN9mvgOhBYAHvMPt40FwyIH4veGlPGlbqZxWT0 Αυτό ισχύει για Αγγλία απ'όσο ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 9 ώρες πριν, aks είπε Καλησπερα εκανα παραγγελια απο amazon.com με πληρωμενα import fees deposit και τωρα βλεπω και στο site της αμαζον και στο track Larnaca Express Hub,Cyprus, Shipment Held for Customs Clearance - Awaiting Duty and Tax Payment from Customer αρχικα γιατι το πηγαν κυπρο εγω ειμαι ελλαδα και δευτερον πρεπει να τους στειλω εγω κατι,αποδειξης αγορας πχ?γιατι δεν βλεπω καποιο μαιλ Τίποτα δε θα κάνεις. Θα γίνει εκεί η διαδικασία και μετα θα σου έρθει εσενα όταν ολοκληρωθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σήμερα έλαβα 7 μικροδέματα από AliExpress που τα έξι έχουν σταλεί με Yanwen και Cainiao και ένα China Post ,πέρασαν από 50 έως 120 ημέρες μετά την παραγγελία, οπότε ανοίγουν τους σάκους όπως να'ναι,υπομονή λοιπόν Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2021 από radiotv 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aks Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 7 hours ago, spartak1 said: Τίποτα δε θα κάνεις. Θα γίνει εκεί η διαδικασία και μετα θα σου έρθει εσενα όταν ολοκληρωθεί. Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Παρέλαβα μέσω ΕΛΤΑ απλό δέμα μικρό από Τσεχία , ήρθε σε 58 ημέρες, πάλι καλά, εδώ η Speedex χθές μου παρέδωσε 3 φακέλους που τους πήρε από εταιρεία σε απόσταση 15χλμ από το σπίτι μου πριν από 19 ημέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grfurby Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Θελω να παραγγείλω απο amazon.de Το προϊόν κανει 44€ αλλα οταν εβαλα χωρα αποστολής Ελλαδα μου το έβγαλε 51 + 1.70 μεταφορικα. Αυτο το κανουν για να κρύψουν το αυξημένο κοστος μεταφορικων και να μη χασουν δυνητικους πελάτες ή ειναι κατι αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, grfurby είπε Θελω να παραγγείλω απο amazon.de Το προϊόν κανει 44€ αλλα οταν εβαλα χωρα αποστολής Ελλαδα μου το έβγαλε 51 + 1.70 μεταφορικα. Αυτο το κανουν για να κρύψουν το αυξημένο κοστος μεταφορικων και να μη χασουν δυνητικους πελάτες ή ειναι κατι αλλο? η διαφορά ΦΠΑ είναι. Άλλο έχουν στην Γερμανία, άλλο έχουμε εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grfurby Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, ekkli είπε η διαφορά ΦΠΑ είναι. Άλλο έχουν στην Γερμανία, άλλο έχουμε εδώ. Το amazon ππροσαρμόζει το φπα εντός ΕΕ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, grfurby είπε Το amazon ππροσαρμόζει το φπα εντός ΕΕ? Φυσικά. Κάθε χώρα έχει διαφορετικό ΦΠΑ και το Amazon το αποδίδει σε κάθε χώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BiGsTaM Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Παιδιά ήρθαν 5 πράγματα σήμερα από 28 Νοέμβρη, πρέπει όντως να αρχίζουν να ξεκολλάνε τα ελτα. Μόνο της sunyou δεν έχουν έρθει 3 πακέτα και ένα της china post που παρήγγειλα μετά και έχει κολλήσει στο Πεκίνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k0stask Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα, έκανα μια αγορά από aliexpress και το κατάστημα το στέλνει με δωρεάν μεταφορικά, μέσω GLS_FR σε 2-7 μέρες. Αυτά τα δέματα περνούν από τελωνείο, έχουν έξτρα χρέωση;; Για τις ημέρες παράδοσης που λένε δεν πιστεύω ότι θα ισχύσουν!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα