radiotv Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε Άρα εσύ τι προτείνεις από τρόπους; Είναι θέμα του κάθε πωλητή με ποια μεταφορική θα στείλει τα προϊόντα, εγώ απλώς λέω τι προβλήματα έχω συναντήσει.
Pansar24 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Αυτα εδω μου βγαζει.Εν το μεταξυ μολις μου ηρθε και mail απο το banggood ''Confirmed succesfully.Thanks for your order bla bla..''.Δοκιμασα να παρω ενα τηλ. την στην DHL express αλλα δυστυχως ειναι Σαββατο.Νομιζω πως πρεπει να περιμενω τελικα
Boubis1411 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Καλημέρα παιδιά. Αυτό το δέμα πως θα βρω που πραγματικά βρίσκεται; LT497697968NL
radiotv Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε Καλημέρα παιδιά. Αυτό το δέμα πως θα βρω που πραγματικά βρίσκεται; LT497697968NL postnl.post 1
nikosgiann78 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 4 ώρες πριν, Pansar24 είπε Αυτα εδω μου βγαζει.Εν το μεταξυ μολις μου ηρθε και mail απο το banggood ''Confirmed succesfully.Thanks for your order bla bla..''.Δοκιμασα να παρω ενα τηλ. την στην DHL express αλλα δυστυχως ειναι Σαββατο.Νομιζω πως πρεπει να περιμενω τελικα Έβαλες κανέναν μεταφραστή να να δεις τι ακριβώς λέει στα Γερμανικά; Άσε που αυτό λογικά θα το δεις καλύτερα στην σελίδα της DHL. Δεν έχει καμία σχέση με ΕΛΤΑ 2 ώρες πριν, radiotv είπε postnl.post στην σελίδα parcelsapp είναι καλύτερα από ότι στην ίδια την σελίδα του PostNL. Πρακτικά έχει φτάσει στο κέντρο διαλογής τoυ PostNL. Θα δεις λογικά ότι θα το επεξεργαστούν τις επόμενες μέρες, και μετά θα το στείλουν Ελλάδα. Βάζω το λογικά, γιατί έχω δει να χάνεται το tracking από εδώ και πέρα (ενώ δεν πρέπει κανονικά, γιατί είναι trackable δέμα), και ξαφνικά το δέμα να βγαίνει από το τελωνείο στην Ελλάδα. Προφανώς βαρέθηκαν να τα σκανάρουν.
apostolosnt Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 DHL και άλλες δαγκώνουν άσχημα από δική μου εμπειρία. Μόνο με yun έχω φέρει πράγματα χωρίς προβλήματα. Δεν ξέρω που κάνει εκτελωνισμό αλλά δεν είχα θέματα. Η περιγραφή στα τιμολόγια μπορεί και να μην παίξει ρόλο αν το Courier θέλει να βγάλει
parts Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Εκανα Αγορα απο αγγλικό site και στάλθηκε από βελγιο με bpost. Θα φάει την ίδια καθυστέρηση με τα δέματα από postnl που στέλνουν από Κίνα μέσω Ολλανδίας?
radiotv Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, parts είπε Εκανα Αγορα απο αγγλικό site και στάλθηκε από βελγιο με bpost. Θα φάει την ίδια καθυστέρηση με τα δέματα από postnl που στέλνουν από Κίνα μέσω Ολλανδίας? ένα δικό μου που έφυγε από Κίνα 10/12 και έρχεται μέσω Βελγίου untracked του τύπου U....BE ακόμη δεν έχει μπει στην Ελλάδα, αντίστοιχο θέμα έχω με συστημένο μέσω PostNL, φαίνεται ότι έχουν μπουκώσει και εκεί από τα πολλά δέματα Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2021 από radiotv
nikosgiann78 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, parts είπε Εκανα Αγορα απο αγγλικό site και στάλθηκε από βελγιο με bpost. Θα φάει την ίδια καθυστέρηση με τα δέματα από postnl που στέλνουν από Κίνα μέσω Ολλανδίας? Βασικά, η απάντηση είναι όχι. Και αυτό, γιατί από ότι έχω δει, άλλοι εκτελωνίζουν τα Bpost δέματα (τα συστημένα).Ο αποστολέας είναι από Ε.Ε.; Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2021 από nikosgiann78
alexisnik19911 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 μηπως εχει αγορασει κανεις απο το συγκεκριμενο? ειναι αξιοπιστο? https://www.uklaptopparts.com/
ghostrider Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 30 λεπτά πριν, alexisnik19911 είπε μηπως εχει αγορασει κανεις απο το συγκεκριμενο? ειναι αξιοπιστο? https://www.uklaptopparts.com/ Αυτη τη στιγμη καλυτερα να απεχεις απο αγορες απο uk .. υπαρχει μια συγχιση στο θεμα τελωνεια - αποστολες λογω brexit. Απο τα φορουμ μοντελισμου που κοιταω ενα καταστημα που το χρησιμοποιουν πολλοι ευρωπαιοι (hannants) ανεφερε πως σταματαει πληρως τις αποστολες σε eu μιας και τιποτα δεν λειτουργει ακομα οπως πρεπει με αποτελεσμα πολλες αποστολες να ειναι κολλημενες και ελαχιστες να εχουν φτασει στους παραληπτες.
andreas1gr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, ghostrider είπε Αυτη τη στιγμη καλυτερα να απεχεις απο αγορες απο uk .. υπαρχει μια συγχιση στο θεμα τελωνεια - αποστολες λογω brexit. Καμία σύγχυση δεν υπάρχει... Είναι ξεκάθαρη η συμφωνία... 2
alexisnik19911 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 34 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Καμία σύγχυση δεν υπάρχει... Είναι ξεκάθαρη η συμφωνία... σκεφτομαι να παραγειλω απο εκειαλλα τον μαρτιο οχι τωρα ..φαινεται εγκυρο παροτι ειναι απλοικο επισης εχει paypal το κακο ειναι οτι τους εχω στειλει μειλ εδω και 3 μερες αλλα δεν απαντανε.τεσπα.θα εχω θεμα με αποστολες απο αγγλια?σορρυ που το ρωταω αλλα δεν καταλαβα τι εννουσες.
andreas1gr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, alexisnik19911 είπε θα εχω θεμα με αποστολες απο αγγλια?σορρυ που το ρωταω αλλα δεν καταλαβα τι εννουσες. Δεν έχεις κανένα θέμα. Το ΗΒ από 1/1/21 είναι επίσημα τρίτη χώρα. Το γνωρίζουν άπαντες… Θα πληρώσεις ότι σου αναλογεί και θα παραλάβεις την παραγγελία σου. 1
nikosgiann78 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 29/1/2021 στις 9:47 ΜΜ, Boubis1411 είπε Υπάρχει περίπτωση να εξηγήσεις το direct postnl με το standart free shipping; Εννοώ ποια η διαφορά; Σήμερα παρέλαβα δέμα σταλμένο με 'direct' PostNL. Όπως βλέπεις στις φωτογραφίες, ο πωλητής έχει τυπώσει κατευθείαν το αυτοκόλλητο και το έχει βάλει στο δέμα, όπως και την τελωνειακή δήλωση (customs declaration note). Δεν υπάρχει άλλο χαρτάκι από κάτω. Αυτό το έχει κάνει εννοείτε, παίρνοντας το tracking number εκτός της πλατφόρμας του Aliexpress. Και εννοείτε, το έχω συνεννοηθεί εγώ να το κάνει έτσι. Ταυτόχρονα, σήμερα πήρα και μια αποστολή 'aliexpress standard shipping', που χρησιμοποιήσε όμως το παλιό καλό Singapore Post. Χρόνος ρεκόρ για παράδοση δέματος (tracking number RB053160171SG). Ούτε courier να ήτανε!!! Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2021 από nikosgiann78 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα