zananiro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, mrvaggos είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά. Από aliexpress μετά από πόσες μέρες μπορώ να ζητήσω refund αν δεν έχει έρθει το δέμα; ευχαριστώ Στις πληροφορίες παραγγελίας αναφέρει σε πόσες ημέρες θα παραλάβεις (έχει κάτι σαν αντίστροφη μέτρηση). Μόλις περάσουν θα θεωρηθεί ότι το παρέλαβες (θα σου έρθει και ειδοποίηση ότι παρέλαβες έστω και αν δεν έχεις παραλάβει) και έχεις περιθώριο 15 ημέρες να κάνεις dispute. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2021 από zananiro 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 56 λεπτά πριν, mrvaggos είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά. Από aliexpress μετά από πόσες μέρες μπορώ να ζητήσω refund αν δεν έχει έρθει το δέμα; ευχαριστώ 90 + 15 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrvaggos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 6 ώρες πριν, tornado είπε 90 + 15 6 ώρες πριν, zananiro είπε Στις πληροφορίες παραγγελίας αναφέρει σε πόσες ημέρες θα παραλάβεις (έχει κάτι σαν αντίστροφη μέτρηση). Μόλις περάσουν θα θεωρηθεί ότι το παρέλαβες (θα σου έρθει και ειδοποίηση ότι παρέλαβες έστω και αν δεν έχεις παραλάβει) και έχεις περιθώριο 15 ημέρες να κάνεις dispute. Ωραία σας ευχαριστώ και τους δύο. Είμαι στις 60 μέρες και έλεγα μήπως χάσω την προθεσμία. Ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrismilo91 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά δέμα με μορφή tracking number UGxxxxxxGB είναι unregister ; Το δέμα έφυγε από Αγγλία εδώ και 9 μέρες και δεν μπορώ να το βρω κάπου βάζοντας το tracking ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trevor belmont Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Παιδιά για ηλεκτρονικό προϊόν από ebay Αμερικής που μαζί με τα μεταφορικά θα βγει περίπου 290Ε πόσο τελωνείο θα πληρώσω περίπου; 24% φπα γνωρίζω, αλλά οι δασμοί πόσο βγαίνουν; Υπάρχει κανένας τρόπος ν αποφευχθούν όλα αυτά; Γιατί βλέπω στο τέλος να πληρώνω 100αρα Οποια βοήθεια δοθεί θα είναι πολύτιμη Σας ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 36 λεπτά πριν, trevor belmont είπε Γιατί βλέπω στο τέλος να πληρώνω 100αρα Αυτο το ηξερες, γιατι γκρινιαζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, trevor belmont είπε Υπάρχει κανένας τρόπος ν αποφευχθούν όλα αυτά; Αν το αγοράσει ένας συγγενής ή φίλος σου που ζει στις ΗΠΑ και στο φέρει όταν έρθει Ελλάδα. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2021 από andreas1gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 12 ώρες πριν, chrismilo91 είπε Καλησπέρα παιδιά δέμα με μορφή tracking number UGxxxxxxGB είναι unregister ; Το δέμα έφυγε από Αγγλία εδώ και 9 μέρες και δεν μπορώ να το βρω κάπου βάζοντας το tracking ευχαριστώ εκ των προτέρων Ναι. Το έχω συναντήσει σε παραγγελίες που πήρε τελευταία ένας ξάδερφος μου από Αγγλία. Πουθενά δεν βλέπεις τίποτα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Random User Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Παιδιά σόρρυ άμα έχει αναφερθεί ήδη, αλλά η συζήτηση για τα περί Αγγλίας είναι τεράστια και ίσως μου ξέφυγε. Ξέρουμε τι γίνεται σχετικά με τα ελτα; Έχω δέματα απλού ταχυδρομείου που περιμένω από Αγγλία, όλα πριν την αλλαγή του χρόνου (άρα δεν μπορούν να χρεωθούν τελωνείο), το πιο παλιό έφυγε 1 Δεκεμβρίου κι ακόμη τίποτα, έχουν υποβαθμιστεί ακόμη περισσότερο τα ταχυδρομεία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrismilo91 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, nikosgiann78 είπε Ναι. Το έχω συναντήσει σε παραγγελίες που πήρε τελευταία ένας ξάδερφος μου από Αγγλία. Πουθενά δεν βλέπεις τίποτα!! Θα δείξει μακάρι να μπορέσω να το εντοπίσω της επόμενες μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 23 λεπτά πριν, chrismilo91 είπε Θα δείξει μακάρι να μπορέσω να το εντοπίσω της επόμενες μέρες Δεν θα το εντοπίσεις ποτέ πρακτικά. Έτσι είπε και ο 'Αγγλος στον ξάδερφο μου και είχε δίκιο!!! Θα το περιμένεις απλά να σου έρθει σπίτι! 16 ώρες πριν, trevor belmont είπε Παιδιά για ηλεκτρονικό προϊόν από ebay Αμερικής που μαζί με τα μεταφορικά θα βγει περίπου 290Ε πόσο τελωνείο θα πληρώσω περίπου; 24% φπα γνωρίζω, αλλά οι δασμοί πόσο βγαίνουν; Υπάρχει κανένας τρόπος ν αποφευχθούν όλα αυτά; Γιατί βλέπω στο τέλος να πληρώνω 100αρα Οποια βοήθεια δοθεί θα είναι πολύτιμη Σας ευχαριστώ Μόνο φίλε αν στο στείλει με untrackable τρόπο! Τί προιόν είναι και τί βάρος έχει χονδρικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrismilo91 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 54 λεπτά πριν, nikosgiann78 είπε Δεν θα το εντοπίσεις ποτέ πρακτικά. Έτσι είπε και ο 'Αγγλος στον ξάδερφο μου και είχε δίκιο!!! Θα το περιμένεις απλά να σου έρθει σπίτι! Μόνο φίλε αν στο στείλει με untrackable τρόπο! Τί προιόν είναι και τί βάρος έχει χονδρικά; Μόλις παραλαβα φίλε μου το άφησε ο ταχυδρόμος στα σκαλιά του σπιτιού και τώρα βγήκα και το είδα 10 μέρες έκανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KostasH3 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 αν έχει κάποιος υπόψη του τρακινγκ της GLS όταν φτάσει Ελλάδα σου δείχνει το νέο αριθμό που παραδίδει με την Acs? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, KostasH3 είπε αν έχει κάποιος υπόψη του τρακινγκ της GLS όταν φτάσει Ελλάδα σου δείχνει το νέο αριθμό που παραδίδει με την Acs? Πέρσι μου το έδειχνε αλλά έχω καιρό να παραγγείλω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trevor belmont Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 10 ώρες πριν, andreas1gr είπε Αν το αγοράσει ένας συγγενής ή φίλος σου που ζει στις ΗΠΑ και στο φέρει όταν έρθει Ελλάδα. Δυστυχως είχα την αδερφή μου εκεί για 2 χρόνια αλλά επέστρεψε. Ότι μπορούσα να πάρω τότε το πήρα 3 ώρες πριν, nikosgiann78 είπε Δεν θα το εντοπίσεις ποτέ πρακτικά. Έτσι είπε και ο 'Αγγλος στον ξάδερφο μου και είχε δίκιο!!! Θα το περιμένεις απλά να σου έρθει σπίτι! Μόνο φίλε αν στο στείλει με untrackable τρόπο! Τί προιόν είναι και τί βάρος έχει χονδρικά Ρίσκο φίλε το untrackable Κονσολιτσα είναι κ ζυγίσει λιγότερο από μισό κιλακι 18 λεπτά πριν, spartak1 είπε Πέρσι μου το έδειχνε αλλά έχω καιρό να παραγγείλω Παντως τα royal mail με tracking να ξέρετε παιδιά τα ξαναπήρε το elta,αλλά δεν ξέρω για πόσο καιρό παλι Το tracking number αργεί να φανεί όπως όλα άλλωστε τα πράγματα τους τελευταιους μήνες αλλά όταν φανεί μπορείτε να το δείτε στην αναζήτηση αποστολής στα ΕΛΤΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα