Alphagamerz Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, skar1983 είπε Ποια προίντα δεν στέλνονται πλέον από UK? Τις τελευταιες μερες, ολα τα apple προιοντα και αρκετα κινητα και λαπτοπ αλλων εταιριων που εβλεπα στο amazon uk βγαζουν αυτο: (ενω μεχρι τωρα ηταν ολα κανονικα). Δεν γνωριζω εαν εχει αλλαξει ή εαν θα αλλαξει κατι στις επομενες μέρες και εαν εμεις που εχουμε ηδη παραγγειλει θα κληθουμε να τους πληρώσουμε τη διαφορά για το τελωνειο ή εαν θα φαμε ακυρο. update: δεν βγαινει πλεον αυτο το μηνυμα ομως δεν υπαρχει estimated delivery σε αυτα τα προιοντα Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2021 από Alphagamerz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Εγώ που έχω παραγγείλει απο τρίτο πωλητή amazon.co.uk ένα πακέτο 120Ε, το οποίο έγινε dispatch στις 30/12/2020 να περιμένω καμπανιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alphagamerz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, kgian είπε Εγώ που έχω παραγγείλει απο τρίτο πωλητή amazon.co.uk ένα πακέτο 120Ε, το οποίο έγινε dispatch στις 30/12/2020 να περιμένω καμπανιά; Οχι δεν πρεπει να εχεις θεμα αν το εστειλε 30/12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Alphagamerz είπε Οχι δεν πρεπει να εχεις θεμα αν το εστειλε 30/12 Ναι, 30/12 αποστολή με royal mail και είναι προιον UK. Οπότε παίζει να την γλυτώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alphagamerz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, kgian είπε Ναι, 30/12 αποστολή με royal mail και είναι προιον UK. Οπότε παίζει να την γλυτώσω. Απο οπου και να ειναι, απο τη στιγμη που εφυγε πριν την αλλαγη του χρονου θα αντιμετωπιστει ως ενδοκοινοτικο και δεν θα εχεις φορο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Faithlesscookiemonster Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Περιμένω από το Γερμανικό Amazon ένα κασκόλ που είχα παραγγείλει για δώρο από τις 27/11. Φυσικά δεν το έστειλαν με tracking και με έχουν φάει οι έννοιες διότι δεν ξέρω αν θα το φέρουν και ποτε, αν θα αφήσουν χαρτι, αν θα το πεταξουν απλά στον κήπο κλπ. Σας έχουν αργήσει τα δικά σας δέματα; Ευελπιστώ μέχρι της 8/1/2021 που είναι το deadline για παραλάβει νέων δεμάτων να έχουν φτάσει τα δικά μας. Ότι νάνε η κατάσταση φέτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Με την Ουκρανία τι γίνεται; Τα προϊόντα από εκεί περνάνε τελωνείο; Έχω δει κάτι που το έχουν μόνο εκεί και στην Αμερική αξίας 60 ευρώ και αναρωτιέμαι αν θα πληρώσω κάτι επιπλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy_vlsi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Καλημέρα, Γνωρίζει κάποιος σε ποια μεταφορική αντιστοιχεί το παρακάτω tracking number ; GR3391159KT00390G Η παραγγελία είναι από banggood, EU priority line, CN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, snik είπε Με την Ουκρανία τι γίνεται; Τα προϊόντα από εκεί περνάνε τελωνείο; Έχω δει κάτι που το έχουν μόνο εκεί και στην Αμερική αξίας 60 ευρώ και αναρωτιέμαι αν θα πληρώσω κάτι επιπλέον. Γιατι να μην περνάνε; Τρίτη χώρα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, snik είπε Με την Ουκρανία τι γίνεται; Τα προϊόντα από εκεί περνάνε τελωνείο; Έχω δει κάτι που το έχουν μόνο εκεί και στην Αμερική αξίας 60 ευρώ και αναρωτιέμαι αν θα πληρώσω κάτι επιπλέον. Αν η Ουκρανία είναι χώρα της ΕΕ δεν πληρώνεις κάτι. Αν δεν είναι, τότε είναι Τρίτη χώρα σα τις ΗΠΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, Alphagamerz είπε Το παρατήρησα κι εγω. Το import fees που χρεώνει είναι νομίζω ο ελληνικός ΦΠΑ και όχι δασμοί. Μα τον ελληνικό ΦΠΑ τον έβαζε έτσι και αλλιώς πριν στο τελευταίο βήμα, προσαύξανε την τελική τιμή γιατί το ελληνικός ΦΠΑ είναι μεγαλύτερος του αγγλικού. Πριν δλδ η τιμή που βλέπαμε περιελάμβανε και τον αγγλικό ΦΠΑ και στο τελικό βήμα του check out αναπροσαρμοζόταν ελαφρώς λόγω του ελληνικού ΦΠΑ. Εκτός και αν τώρα σου δείχνει στο check out την τιμή χωρίς φόρους (ούτε ΦΠΑ) και μετά βαφτίζει τον ελληνικό ΦΠΑ ως import duty/fee. Εξοσων θυμάμαι το Άμαζον είχε φορολογική αποθήκη Ελλάδα και για αυτό παρακρατούσε αυτό τον ελληνικό ΦΠΑ και τον απέδιδε αυτό στο Ελληνικό Κράτος. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2021 από Sebu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, Sebu είπε Μα τον ελληνικό ΦΠΑ τον έβαζε έτσι και αλλιώς πριν στο τελευταίο βήμα, προσαύξανε την τελική τιμή γιατί το ελληνικός ΦΠΑ είναι μεγαλύτερος του αγγλικού. Πριν δλδ η τιμή που βλέπαμε περιελάμβανε και τον αγγλικό ΦΠΑ και στο τελικό βήμα του check out αναπροσαρμοζόταν ελαφρώς λόγω του ελληνικού ΦΠΑ. Εκτός και αν τώρα σου δείχνει στο check out την τιμή χωρίς φόρους (ούτε ΦΠΑ) και μετά βαφτίζει τον ελληνικό ΦΠΑ ως import duty/fee. Εξοσων θυμάμαι το Άμαζον είχε φορολογική αποθήκη Ελλάδα και για αυτό παρακρατούσε αυτό τον ελληνικό ΦΠΑ και τον απέδιδε αυτό στο Ελληνικό Κράτος. Το προιόν κρατα την τιμή που είχε (δηλαδη με τον Αγγλικό ΦΠΑ). Πανω σε αυτό προστίθεται μια επιπλέον χρέωση ΦΠΑ (σε όσα προιόντα είναι fullfilled by amazon) και άρα πληρωνεις περισσότερα από ότι πριν. Πέρα από τις καθυστερήσεις για τις τελωειακές διατυπώσεις (έστω και αν δεν πληρώσεις επιπλέον) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teris3 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 49 λεπτά πριν, spartak1 είπε Το προιόν κρατα την τιμή που είχε (δηλαδη με τον Αγγλικό ΦΠΑ). Πανω σε αυτό προστίθεται μια επιπλέον χρέωση ΦΠΑ (σε όσα προιόντα είναι fullfilled by amazon) και άρα πληρωνεις περισσότερα από ότι πριν. Πέρα από τις καθυστερήσεις για τις τελωειακές διατυπώσεις (έστω και αν δεν πληρώσεις επιπλέον) Δεν ειναι τοσο απλο. Βαση της συμφωνιας, Δασμοί ΔΕΝ θα μπουν στα προϊόντα παραγωγής UK, αυτά που έρχονται ομως από Κίνα με ενδιάμεσο το UK θα αντιμετωπίζονται όπως τα υπόλοιπα από τρίτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessatsuRoku Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Στις 29/12/2020 στις 9:52 ΜΜ, mikemarios είπε Τα ίδια και γω αν και μια βδομάδα πιο μπροστά από σένα... Βέβαια δεν ξέρω αν παίζει ρόλο για τις καθυστερήσεις κι αυτό που γράφεται στο παρακάτω άρθρο: https://www.sofokleousin.gr/i-dhl-ksekina-ti-dianomi-tou-emvoliou-gia-ton-covid-19 Ειχες κανενα νεο φιλε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 51 λεπτά πριν, teris3 είπε Δεν ειναι τοσο απλο. Βαση της συμφωνιας, Δασμοί ΔΕΝ θα μπουν στα προϊόντα παραγωγής UK, αυτά που έρχονται ομως από Κίνα με ενδιάμεσο το UK θα αντιμετωπίζονται όπως τα υπόλοιπα από τρίτες Αυτα που γραφω κάνει ήδη το amazon. Αυτα που λες είναι δική σου ερμηνεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα