Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, vgeovai είπε

Καλησπέρα σε όλους. Παρήγγειλα αρχές του μηνα από aliexpress. Το δέμα έρχεται από γερμανία με  DHL DE. Το πρόβλημα: Το νούμερο εμφανίζεται μονο στο site DHL γερμανίας και λέει ότι έχει γίνει παραλάβει, το ίδιο λέει και στο 17track. Εγώ δε έχω παραλάβει τίποτα. Το tracking number επίσης δεν εμφανίζεται πουθενά αλλου όπως πχ στην ΕΛΤΑ. Το TN είναι CD845376765DE

https://ibb.co/7VHYr6g

Απ' ότι καταλαβαίνω επέστρεψε πίσω στον αποστολέα. 

Screenshot_20201221_210847_com.android.chrome.jpg

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, vgeovai είπε

Ναι και εγώ αυτό κατάλαβα αλλα το παίζει κινέζος.

εάν είχε φτάσει στην Ελλάδα θα έδειχνε άλλο τρακινγκ που θα το έβλεπες στο Dhl.gr αυτό δεν έφτασε ποτέ εδώ, άνοιξε dispute στο Ali

Δημοσ.

Screenshot_2020-12-22-10-27-02-743_com.android.chrome.jpg.28f48c9cf5d37594feac4218e43b7f14.jpgκαλημερα ξέρει κανείς τι γίνεται εδώ βρε παιδιά πρώτη φορά παραγελεια από εξωτερικό έχει κολλήσει 10 μέρες Θεσσαλονίκη ενώ εγώ είμαι Αθήνα να αγχωθω η θα παραλάβω κάποια στιγμή

Δημοσ.
1 ώρα πριν, arsida1988 είπε

Screenshot_2020-12-22-10-27-02-743_com.android.chrome.jpg.28f48c9cf5d37594feac4218e43b7f14.jpgκαλημερα ξέρει κανείς τι γίνεται εδώ βρε παιδιά πρώτη φορά παραγελεια από εξωτερικό έχει κολλήσει 10 μέρες Θεσσαλονίκη ενώ εγώ είμαι Αθήνα να αγχωθω η θα παραλάβω κάποια στιγμή

με Acs τα στέλνουν συνήθως

Δημοσ.

Γειά σας, κάτι μερες πριν ειχα ανεβάσει πως περίμενα ενα δέμα που αγόρασα απο Ολλανδία να φτάσει Ελλάδα.

Κάτι μέρες πριν ανανεώθηκε το 17track αλλα και το site του ελτα κουριερ, και λέει αυτο: image.png.cfdd63277dee67e0a10709dea542e213.png

ATHENS AIRMAIL CENTER, DISPATCH UNLOADED - AWAITING CUSTOMS INSPECTION

Εννοεί τώρα πως θα πρέπει να περιμένω το κλασικό τρίμηνο που περνάει κάθε δέμα στα τελωνεία; Η υπάρχει διαφορά αφου ειναι απο εντός ΕΕ το δέμα; Τέλος, σίγουρα θα είναι δωρεάν ο εκτελωνισμός;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, doge_mlg είπε

Γειά σας, κάτι μερες πριν ειχα ανεβάσει πως περίμενα ενα δέμα που αγόρασα απο Ολλανδία να φτάσει Ελλάδα.

Κάτι μέρες πριν ανανεώθηκε το 17track αλλα και το site του ελτα κουριερ, και λέει αυτο: image.png.cfdd63277dee67e0a10709dea542e213.png

ATHENS AIRMAIL CENTER, DISPATCH UNLOADED - AWAITING CUSTOMS INSPECTION

Εννοεί τώρα πως θα πρέπει να περιμένω το κλασικό τρίμηνο που περνάει κάθε δέμα στα τελωνεία; Η υπάρχει διαφορά αφου ειναι απο εντός ΕΕ το δέμα; Τέλος, σίγουρα θα είναι δωρεάν ο εκτελωνισμός;

το ότι έγραφε Ολλανδία δεν σημαίνει ότι ο αρχικός αποστολέας ήταν από εκεί αν φαίνεται πάνω στο πακέτο πχ χώρα προέλευσης Κίνα θα ελεγχθεί στο τελωνείο,αν είναι κάτω από 22€ αξία θα περάσει ατελώς, αλλιώς θα σου ζητήσουν την απόδειξη του paypal ή του τρόπου που πλήρωσες π.χ καρτα

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, KostasH3 είπε

το ότι έγραφε Ολλανδία δεν σημαίνει ότι ο αρχικός αποστολέας ήταν από εκεί αν φαίνεται πάνω στο πακέτο πχ χώρα προέλευσης Κίνα θα ελεγχθεί στο τελωνείο,αν είναι κάτω από 22€ αξία θα περάσει ατελώς, αλλιώς θα σου ζητήσουν την απόδειξη του paypal ή του τρόπου που πλήρωσες π.χ καρτα

Το θέμα είναι ότι το παρήγγειλα απευθείας από ολλανδικό κατάστημα το οποίο είναι σχετικα γνωστό εκεί. Υπάρχει ακόμα περίπτωση να θεωρηθεί Κίνα ο αρχικός αποστολέας? Γιατί η postnl το είχε πάρει από Ολλανδία το δέμα με το που έστειλα την παραγγελία στο site

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, KostasH3 είπε

Φίλε δώσε tracking number

Επεξ/σία από nikosgiann78
Δημοσ.
3 ώρες πριν, nikosgiann78 είπε

Φίλε δώσε tracking number

Επειδη το tracking number αποκαλύπτει κάτι πληροφορίες που δεν θα ήθελα αναρτημένες στο ίντερνετ, δεν θα το ανεβάσω εδω. Αρχίζει όμως από 3S, και ο αποστολέας είναι ολλανδικό μαγαζί, από ολλανδική διέυθυνση 

Δημοσ.
Στις 19/12/2020 στις 11:17 ΠΜ, anagnostopoulosd είπε

Καλημέρα, έχω παραγγείλει από eglobal και έρχεται μέσω P2P (Trackpak) από Αγγλία. Τελευταίο σκαναρισμα στο hub της P2P στην Αγγλία την 1η Δεκ. Μου επιβεβαίωσαν ότι έχει φύγει από αυτούς τότε (η περίπου τότε) αλλά δεν έχω εικόνα αν έχει φτάσει Ελλάδα και είναι κολλημένο στο αεροδρόμιο η όχι ..

Ξέρει κανένας με ποια εταιρεία στέλνει η P2P ?

Όταν μπει Ελλάδα θα μου το παραδώσει η Γενική Ταχυδρομική αλλά το tracking της δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη.

Ευχαριστώ πολύ!

Καλησπερα σε όλους! Μηπως κανενας εχει ιδεα για P2P (trakpak) απο Αγγλία? 3 εβδομάδες κι ακόμη να εμφανιστεί το tracking της Γενικης. Είναι φυσιολογικο αυτο?

Δημοσ.

Βασικά, έχει τύχει σε κάποιον; Έκανα παραγγελία από Aliexpress, και μου εστάλη με aliexpress standard shipping. Πήρα το tracking number LT399378394NL. To tracking number φαινόταν αρχικά ότι είναι για Ελλάδα (λογικά δικό μου). Όταν επεξεργάστηκαν το δέμα στο κέντρο διαλογής του PostNL, έφυγε μετά για Κροατία!!! Αυτήν την στιγμή το ΕΛΤΑ αναφέρει ότι απλά ένα δέμα έφυγε από Ολλανδία, και ακόμα λογικά δεν είναι εδώ (δεν θα υπήρχε κανονικά αναφορά από τα ΕΛΤΑ, αν δεν ήταν για Ελλάδα!). Στην cainiao logistics, φαίνεται κανονικά το δέμα ότι είναι για Ελλάδα!!! Στο 17track και στο parcelapps, φαίνεται ότι πάει Κροατία!!! Να υποθέσω ότι κατά λάθος ξεκόλλησε το χαρτάκι στο σημείο που είναι τα στοιχεία παραλήπτη (όταν έφτασε στο κέντρο διαλογής του PostNL), και έβαλαν άλλο κατά λάθος; Ή παίζει, δύο δέματα να έχουν το ίδιο tracking number;

Χωρίς τίτλο.png

1.png

3.png

4.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikosgiann78 είπε

Βασικά, έχει τύχει σε κάποιον; Έκανα παραγγελία από Aliexpress, και μου εστάλη με aliexpress standard shipping. Πήρα το tracking number LT399378394NL. To tracking number φαινόταν αρχικά ότι είναι για Ελλάδα (λογικά δικό μου). Όταν επεξεργάστηκαν το δέμα στο κέντρο διαλογής του PostNL, έφυγε μετά για Κροατία!!! Αυτήν την στιγμή το ΕΛΤΑ αναφέρει ότι απλά ένα δέμα έφυγε από Ολλανδία, και ακόμα λογικά δεν είναι εδώ (δεν θα υπήρχε κανονικά αναφορά από τα ΕΛΤΑ, αν δεν ήταν για Ελλάδα!). Στην cainiao logistics, φαίνεται κανονικά το δέμα ότι είναι για Ελλάδα!!! Στο 17track και στο parcelapps, φαίνεται ότι πάει Κροατία!!! Να υποθέσω ότι κατά λάθος ξεκόλλησε το χαρτάκι στο σημείο που είναι τα στοιχεία παραλήπτη (όταν έφτασε στο κέντρο διαλογής του PostNL), και έβαλαν άλλο κατά λάθος; Ή παίζει, δύο δέματα να έχουν το ίδιο tracking number;

Χωρίς τίτλο.png

1.png

3.png

4.png

αν έρχεται οδικώς πιθανόν η Κροατία να είναι ενδιάμεση στάση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...