Προς το περιεχόμενο

Αγορές από το εξωτερικό [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 λεπτά πριν, mkarajohn είπε

Επειδή δεν έχω βγάλει άκρη, γνωρίζει κανείς ποιά εταιρεία αναλαμβάνει στην Ελλάδα τα "Orange Connex" ώστε να επικοινωνήσω μαζί τους να δω τί γίνεται;

Ελτα untracked (τα παρατα στην εισοδο ο ταχυδρομος) .

Ετσι και μενα το βρηκα στην εισοδο  περιπου 10 μερες μετα την ημερομηνια που λεει ...
gZ2hBK6.jpg

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, villasg είπε

Ελτα untracked (τα παρατα στην εισοδο ο ταχυδρομος) .

Ετσι και μενα το βρηκα στην εισοδο  περιπου 10 μερες μετα την ημερομηνια που λεει ...
gZ2hBK6.jpg

Ωχ.. πάνε 15 μέρες από τότε, είναι και μικρό πακετάκι (ανταλλακτικό πίσω κάλυμμα για το κινητό μου), παίζει να εξαφανίστηκε.

27 λεπτά πριν, mkarajohn είπε

Καλησπέρα!

Εχω αυτό εδώ:
image.png.67a0c5c56806ed4c12ad01539c5700f1.png

Επειδή δεν έχω βγάλει άκρη, γνωρίζει κανείς ποιά εταιρεία αναλαμβάνει στην Ελλάδα τα "Orange Connex" ώστε να επικοινωνήσω μαζί τους να δω τί γίνεται;

Επίσης, έχω και ένα δέμα που έρχεται με DPD (την ξέρετε;) και μου είπαν ότι έρχεται από Κίνα και ακόμα (εδώ και 2 βδομάδες τουλάχιστον) δεν έχει μπει στο σύστημά τους. Έχει και ένα global tracking id, που είναι διαφορετικό από αυτό που έχει στην DPD, και μου είπαν να το κάνω track με αυτό μέχρι να εμφανιστεί στο σύστημά τους, αλλά από το 17track δεν μπορεί να το κάνει pinpoint σε κάποια μεταφορική.

Μήπως γνωρίζει κάποιος με ποιά μεταφορική γίνεται track αυτό το global id της DPD?

image.png.4b09203aef5134604814f574bbda9fda.png

Σαν έξτρα πληροφορία, το συγκεκριμένο το αγόρασα από το amazon.de και η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να ήταν από κινέζικο μαγαζί 😅

της Orange παραδίδουν τα ΕΛΤΑ,δεν θα το δεις σε κάποιο τρακινγκ, απλώς περιμένεις,για το άλλο της Dpd

http://www.17track.net/en και διαλεγεις DPD κατω

αν δεν στο βγαλει,όταν μπει Ελλάδα θα στο παραδώσει η Acs

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, KostasH3 είπε

θα στο παραδώσει η Acs

Χαχ, δεν μπορώ να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που η ACS όντως μου παρέδωσε κάτι και δεν έπρεπε να πάω να το πάρω εγώ γιατί "δεν ήμουν σπίτι"

4 ώρες πριν, anagnostopoulosd είπε

Εμένα δέμα από Amazon UK με DHL parcel ήταν να παραδοθεί στις 14/12. Έφτασε 12/12 Ελλάδα και από τότε ακίνητο το tracking.. Μου το παρέδωσε σήμερα η DHL express και ακόμη και τώρα που το έχω παραλάβει το tracking δεν έχει καμία ενημέρωση.

Ο οδηγός μου είπε πως ό,τι τους έρχεται Ελλάδα θέλουν μια βδομάδα για παράδοση...

Στην δική μου περίπτωση εκτιμώμενη παράδοση (από Aliexpress) ήταν μέχρι 11/12. Η παραγγελία έγινε στις 26/11.

3 ώρες πριν, KostasH3 είπε

εμένα μου παρέδωσαν δέμα την προηγούμενη Κυριακή,ο μεταφορέας μου είπε ότι έχουν πολλή δουλειά και παραδίδουν και Κυριακές,το τρακινγκ έδειξε ότι μπήκε Ελλάδα αλλά έβγαζε ένδειξη ότι θα παραδωθεί μετά από κάποιες μέρες, ενημερώθηκε ξανά όταν το παρέδωσε

Δυστυχώς σε εμένα δεν φαίνεται καν ότι έφυγε για Ελλάδα (Feucht, Germany, The international shipment has been processed in the export parcel center) 

59 λεπτά πριν, mikemarios είπε

Στην δική μου περίπτωση εκτιμώμενη παράδοση (από Aliexpress) ήταν μέχρι 11/12. Η παραγγελία έγινε στις 26/11.

Δυστυχώς σε εμένα δεν φαίνεται καν ότι έφυγε για Ελλάδα (Feucht, Germany, The international shipment has been processed in the export parcel center) 

Εχει φυγει για Ελλαδα.Θα φτασει περιπου μια βδομαδα αφοτου σου εβγαλε τη κατασταση αυτη που εγραψες.

• Thanks 1

34 λεπτά πριν, Dantε είπε

Εχει φυγει για Ελλαδα.Θα φτασει περιπου μια βδομαδα αφοτου σου εβγαλε τη κατασταση αυτη που εγραψες.

Δυστυχώς έχουν περάσει πολλές περισσότερες ημέρες και ακόμη δεν...

Screenshot_20201219_234804.jpg

Έχει παραλάβει κάνεις τελευταία untracked από Bangood Τσεχία; Αν ναι σε πόσες μέρες; Επίσης έπειτα από συνομιλία με τους Κινέζους μου έδωσαν ένα tracking number 16 ψηφίο που δεν το εντοπίζει κανένα site.

7 ώρες πριν, thehustla είπε

Έχει παραλάβει κάνεις τελευταία untracked από Bangood Τσεχία; Αν ναι σε πόσες μέρες; Επίσης έπειτα από συνομιλία με τους Κινέζους μου έδωσαν ένα tracking number 16 ψηφίο που δεν το εντοπίζει κανένα site.

κοντά στον ένα μήνα έρχονται με ΕΛΤΑ, συνήθως με το Γερμανικό ταχυδρομείο τα στέλνουν από εκεί

Για αγορά από banggood και αποθήκη Τσεχίας έχω επιλογές EU priority mail και EU priority line με ελάχιστη διαφορά τιμής. Ισχύει ότι το EU priority line το παραδίδει DHL; Αυτό σημαίνει ότι θα το λάβω συντομότερα; Έρχεται απευθείας Ελλάδα ή πάει και σε άλλη ευρωπαϊκή πόλη; Με EU priority mail το παραδίδουν τα ΕΛΤΑ;
Έκανα μια αγορά 11/11 (από ali) και κόλλησε στην Ολλανδία 32 μέρες και τώρα αναμένω να δω πόσο θα κολλήσει στα ΕΛΤΑ, γι' αυτό κοιτάζω να γλιτώσω τις πολλές στάσεις..

14 ώρες πριν, diamantis80 είπε
Για αγορά από banggood και αποθήκη Τσεχίας έχω επιλογές EU priority mail και EU priority line με ελάχιστη διαφορά τιμής. Ισχύει ότι το EU priority line το παραδίδει DHL; Αυτό σημαίνει ότι θα το λάβω συντομότερα; Έρχεται απευθείας Ελλάδα ή πάει και σε άλλη ευρωπαϊκή πόλη; Με EU priority mail το παραδίδουν τα ΕΛΤΑ;
Έκανα μια αγορά 11/11 (από ali) και κόλλησε στην Ολλανδία 32 μέρες και τώρα αναμένω να δω πόσο θα κολλήσει στα ΕΛΤΑ, γι' αυτό κοιτάζω να γλιτώσω τις πολλές στάσεις..

Λογικα παντα το EU priority line ειναι και πιο ακριβο και θεωρω ειναι ταχυτερο με DHL αλλα δεν γνωριζω γιατι δεν εχω παραγγειλει με πιο ακριβο τροπο αποστολης οταν ειχα αποθηκη εντος Ε.Ε.

Αγορές 18/11/2020 απο AMAZON UK και ΕΒΑΥ UK με standard delivery (δεν υπάρχει tracking number) δεν έχει εμφανιστεί τίποτα και πρώτη φορά περνά μήνας χωρίς παράδοση!! να αρχίσω να ανησυχώ ή πρέπει να οπλιστώ με υπομονή? 

5 ώρες πριν, mix199 είπε

Αγορές 18/11/2020 απο AMAZON UK και ΕΒΑΥ UK με standard delivery (δεν υπάρχει tracking number) δεν έχει εμφανιστεί τίποτα και πρώτη φορά περνά μήνας χωρίς παράδοση!! να αρχίσω να ανησυχώ ή πρέπει να οπλιστώ με υπομονή? 

Ρίξε μια ματιά εδώ και σύγκρινε με άλλους:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, vgeovai είπε

Καλησπέρα σε όλους. Παρήγγειλα αρχές του μηνα από aliexpress. Το δέμα έρχεται από γερμανία με  DHL DE. Το πρόβλημα: Το νούμερο εμφανίζεται μονο στο site DHL γερμανίας και λέει ότι έχει γίνει παραλάβει, το ίδιο λέει και στο 17track. Εγώ δε έχω παραλάβει τίποτα. Το tracking number επίσης δεν εμφανίζεται πουθενά αλλου όπως πχ στην ΕΛΤΑ. Το TN είναι CD845376765DE

https://ibb.co/7VHYr6g

Λάθος ποστ

Επεξ/σία από Nnoutas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...