Nnoutas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, soiramk είπε Θα πάρει άλλο tracking όταν ανοιχτεί; Ή θα το δω κατευθείαν στην πολυκατοικία; Οταν σκαναριστεί, θα το δεις στο tracking να φτάνει αεροδρόμιο, μετά τελωνείο και μετά κέντρο διαλογής Αττικής και τέλος ο προορισμός σου. 1
TheTourist098 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Παιδια επειδη ειναι σοβαρος λογος παραλαβης ενος δεματος που κατεληξε να ερθει απο Αγγλια με Ελτα στην Ελλαδα Γινεται να πας να το παραλαβεις απο το βενιζελος(στην κατασταση που βρισκεται στην εκφορτωση απο μεταφορικο μεσο ελλαδα-αερολιμενας αθηνω ΚΑΤ) μονος σου; Υπαρχει βεβαιωση μετακινησης λογω εργασιας στα σπατα με κυλιομενο ωραριο
mikemarios Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους. Αναμένω δέμα από Γερμανία μέσω DHL Paket. Η αγορά του προϊόντος έγινε από Alie και η κατάσταση της αποστολής μου είναι όπως φαίνεται στη φώτο. Η ερώτηση μου είναι αν είναι φυσιολογικό να έχει "κολλήσει" σε αυτό το στάδιο τόσες μέρες. Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω μέσω DHL. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις τυχόν απαντήσεις σας.
KostasH3 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, mikemarios είπε Καλησπέρα σε όλους. Αναμένω δέμα από Γερμανία μέσω DHL Paket. Η αγορά του προϊόντος έγινε από Alie και η κατάσταση της αποστολής μου είναι όπως φαίνεται στη φώτο. Η ερώτηση μου είναι αν είναι φυσιολογικό να έχει "κολλήσει" σε αυτό το στάδιο τόσες μέρες. Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω μέσω DHL. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις τυχόν απαντήσεις σας. Συνήθως γύρω στις 10 ημέρες κάνει να έρθει Ελλάδα 15 ώρες πριν, TheTourist098 είπε Παιδια επειδη ειναι σοβαρος λογος παραλαβης ενος δεματος που κατεληξε να ερθει απο Αγγλια με Ελτα στην Ελλαδα Γινεται να πας να το παραλαβεις απο το βενιζελος(στην κατασταση που βρισκεται στην εκφορτωση απο μεταφορικο μεσο ελλαδα-αερολιμενας αθηνω ΚΑΤ) μονος σου; Υπαρχει βεβαιωση μετακινησης λογω εργασιας στα σπατα με κυλιομενο ωραριο Δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσουν να πας εκεί, πρέπει να περάσει τελωνείο,μετά κέντρο διαλογής και όταν και μόνο φτάσει στο κατάστημα της περιοχής σου τότε μπορείς να το παραλάβεις
mikemarios Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 28 λεπτά πριν, KostasH3 είπε Συνήθως γύρω στις 10 ημέρες κάνει να έρθει Ελλάδα Δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσουν να πας εκεί, πρέπει να περάσει τελωνείο,μετά κέντρο διαλογής και όταν και μόνο φτάσει στο κατάστημα της περιοχής σου τότε μπορείς να το παραλάβεις Επειδή στη δική μου περίπτωση έχουν περάσει 20+ μέρες και είναι ακόμη Γερμανία, πιστεύεις από την εμπειρία σου ότι υπάρχει πρόβλημα με την αποστολή του και θα πρέπει να επικοινωνήσω με DHL;
KostasH3 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, mikemarios είπε Επειδή στη δική μου περίπτωση έχουν περάσει 20+ μέρες και είναι ακόμη Γερμανία, πιστεύεις από την εμπειρία σου ότι υπάρχει πρόβλημα με την αποστολή του και θα πρέπει να επικοινωνήσω με DHL; Dhl Packet στο 2130022593 Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2020 από KostasH3 1
mikemarios Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, KostasH3 είπε Dhl Packet στο 2130022593 Σ' ευχαριστώ για την βοήθεια. Ενημερωτικά επικοινώνησα με DHL και η ενημέρωση που είχα ήταν με λίγα λόγια ότι γίνεται ο κακός χαμός με χιλιάδες δέματα. Υπάρχει περίπτωση μου είπαν να έχει έρθει Ελλάδα και να μην έχει σκαναριστεί ακόμη στο κέντρο υποδοχής. Τέλος αν περάσουν 1-2 βδομάδες και δεν έχω παραλάβει ακόμη να επικοινωνήσω πάλι για να ακολουθήσουμε κάποια διαδικασία. 1
CHR1Sgr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, mikemarios είπε Σ' ευχαριστώ για την βοήθεια. Ενημερωτικά επικοινώνησα με DHL και η ενημέρωση που είχα ήταν με λίγα λόγια ότι γίνεται ο κακός χαμός με χιλιάδες δέματα. Υπάρχει περίπτωση μου είπαν να έχει έρθει Ελλάδα και να μην έχει σκαναριστεί ακόμη στο κέντρο υποδοχής. Τέλος αν περάσουν 1-2 βδομάδες και δεν έχω παραλάβει ακόμη να επικοινωνήσω πάλι για να ακολουθήσουμε κάποια διαδικασία. εγω τους καλεσα επειδη το δεμα μου εχει 15 μερες κολλημενο στην Αθηνα και το αυτοποιημενο μηνυμα μου ειπε οτι παραδοθηκε σε συνεργατη μεταφορεα προς τελικη παραδοση.. ουτε ποιος ουτε τιποτα :/
mikemarios Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, CHR1Sgr είπε εγω τους καλεσα επειδη το δεμα μου εχει 15 μερες κολλημενο στην Αθηνα και το αυτοποιημενο μηνυμα μου ειπε οτι παραδοθηκε σε συνεργατη μεταφορεα προς τελικη παραδοση.. ουτε ποιος ουτε τιποτα 😕 Εσύ είσαι σε καλύτερο δρόμο από μένα 😊. Από Γερμανία σου έρχεται με Dhl; 1
CHR1Sgr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 28 λεπτά πριν, mikemarios είπε Εσύ είσαι σε καλύτερο δρόμο από μένα 😊. Από Γερμανία σου έρχεται με Dhl; ναι.. αλλα αργησε πολυ ετυχε και η ολη φαση με πανδημια.. εχεις καμια ιδεα μηπως με ποιες μεταφορικες συνεργαζεται η DHL στην Ελλαδα;
mikemarios Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 36 λεπτά πριν, CHR1Sgr είπε ναι.. αλλα αργησε πολυ ετυχε και η ολη φαση με πανδημια.. εχεις καμια ιδεα μηπως με ποιες μεταφορικες συνεργαζεται η DHL στην Ελλαδα; Εμένα στο 17track δείχνει ΕΛΤΑ απλά δεν είναι ακόμη ανιχνεύσιμο το δεμα στο σαϊτ των ΕΛΤΑ. Από τα άλλα παιδιά σε αυτό το νήμα έχουν γραφτεί διάφορες μεταφορικες. ΕΛΤΑ courier, DHL και νομίζω speedex και ACS σε κάποιες περιπτώσεις.
anagnostopoulosd Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, έχω παραγγείλει από eglobal και έρχεται μέσω P2P (Trackpak) από Αγγλία. Τελευταίο σκαναρισμα στο hub της P2P στην Αγγλία την 1η Δεκ. Μου επιβεβαίωσαν ότι έχει φύγει από αυτούς τότε (η περίπου τότε) αλλά δεν έχω εικόνα αν έχει φτάσει Ελλάδα και είναι κολλημένο στο αεροδρόμιο η όχι .. Ξέρει κανένας με ποια εταιρεία στέλνει η P2P ? Όταν μπει Ελλάδα θα μου το παραδώσει η Γενική Ταχυδρομική αλλά το tracking της δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη. Ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2020 από anagnostopoulosd 1
anagnostopoulosd Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Στις 18/12/2020 στις 2:23 ΜΜ, mikemarios είπε Εμένα στο 17track δείχνει ΕΛΤΑ απλά δεν είναι ακόμη ανιχνεύσιμο το δεμα στο σαϊτ των ΕΛΤΑ. Από τα άλλα παιδιά σε αυτό το νήμα έχουν γραφτεί διάφορες μεταφορικες. ΕΛΤΑ courier, DHL και νομίζω speedex και ACS σε κάποιες περιπτώσεις. Εμένα δέμα από Amazon UK με DHL parcel ήταν να παραδοθεί στις 14/12. Έφτασε 12/12 Ελλάδα και από τότε ακίνητο το tracking.. Μου το παρέδωσε σήμερα η DHL express και ακόμη και τώρα που το έχω παραλάβει το tracking δεν έχει καμία ενημέρωση. Ο οδηγός μου είπε πως ό,τι τους έρχεται Ελλάδα θέλουν μια βδομάδα για παράδοση...
KostasH3 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, anagnostopoulosd είπε Εμένα δέμα από Amazon UK με DHL parcel ήταν να παραδοθεί στις 14/12. Έφτασε 12/12 Ελλάδα και από τότε ακίνητο το tracking.. Μου το παρέδωσε σήμερα η DHL express και ακόμη και τώρα που το έχω παραλάβει το tracking δεν έχει καμία ενημέρωση. Ο οδηγός μου είπε πως ό,τι τους έρχεται Ελλάδα θέλουν μια βδομάδα για παράδοση... εμένα μου παρέδωσαν δέμα την προηγούμενη Κυριακή,ο μεταφορέας μου είπε ότι έχουν πολλή δουλειά και παραδίδουν και Κυριακές,το τρακινγκ έδειξε ότι μπήκε Ελλάδα αλλά έβγαζε ένδειξη ότι θα παραδωθεί μετά από κάποιες μέρες, ενημερώθηκε ξανά όταν το παρέδωσε
mkarajohn Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Εχω αυτό εδώ: Επειδή δεν έχω βγάλει άκρη, γνωρίζει κανείς ποιά εταιρεία αναλαμβάνει στην Ελλάδα τα "Orange Connex" ώστε να επικοινωνήσω μαζί τους να δω τί γίνεται; Επίσης, έχω και ένα δέμα που έρχεται με DPD (την ξέρετε;) και μου είπαν ότι έρχεται από Κίνα και ακόμα (εδώ και 2 βδομάδες τουλάχιστον) δεν έχει μπει στο σύστημά τους. Έχει και ένα global tracking id, που είναι διαφορετικό από αυτό που έχει στην DPD, και μου είπαν να το κάνω track με αυτό μέχρι να εμφανιστεί στο σύστημά τους, αλλά από το 17track δεν μπορεί να το κάνει pinpoint σε κάποια μεταφορική. Μήπως γνωρίζει κάποιος με ποιά μεταφορική γίνεται track αυτό το global id της DPD? Σαν έξτρα πληροφορία, το συγκεκριμένο το αγόρασα από το amazon.de και η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να ήταν από κινέζικο μαγαζί 😅 Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2020 από mkarajohn
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα