Nnoutas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, angelol είπε Υπάρχει κανένας που να έχει ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ απο 23/7 και να έχει παραλάβει; Εγώ έχω από 15/07 και δεν έχω παραλάβει ακόμη 54 λεπτά πριν, PanagiotisPC είπε Εγώ το παραγγειλα από Αμερική και μάλιστα είναι και DHL express... Αμερική ή Κίνα, δεν έχει διαφορά. Εκτός ΕΕ είναι και τα δύο. Αν χρειαστεί να περάσει τελωνείο να ξέρεις ότι με την dhl θα πληρώσεις πολύ περισσότερα απ ότι στα ΕΛΤΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelol Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, Nnoutas είπε Εγώ έχω από 15/07 και δεν έχω παραλάβει ακόμη Μίλησα με τα ΕΛΤΑ αφότου έκανα την ανάρτηση πριν λίγο κ μου είπε οτι κοιτάζουν τα δέματα με ημερομηνίες 15-20 Ιουλίου οπότε λογικά είναι η σειρά σου. Μου είπε επίσης, ότι λογικά θα πάρει καμιά βδομάδα ακόμα να κοιτάξουν το δικό μ. Παραγγελία 18 Ιούνη για να φτάσει Σεπτέμβρη και ίσως φάω κ τελωνείο γτ ο μαλέας ο πωλητής έστειλε 2 ξεχωριστές παραγγελίες σαν μία. Το σπιτάκι του σκύλου του. Θα ζητήσω refund για τα έξοδα εκτελωνισμού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanagiotisPC Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, Nnoutas είπε Εγώ έχω από 15/07 και δεν έχω παραλάβει ακόμη Αμερική ή Κίνα, δεν έχει διαφορά. Εκτός ΕΕ είναι και τα δύο. Αν χρειαστεί να περάσει τελωνείο να ξέρεις ότι με την dhl θα πληρώσεις πολύ περισσότερα απ ότι στα ΕΛΤΑ Υπάρχει όμως δυνατότητα να αρνηθώ να το παραλάβω έτσι; χωρίς να επιβαρυνθω κάτι εξτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nnoutas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, PanagiotisPC είπε Υπάρχει όμως δυνατότητα να αρνηθώ να το παραλάβω έτσι; χωρίς να επιβαρυνθω κάτι εξτρα Ναι αλλά θα χάσεις τα λεφτά σου. Εκτός αν δεχτεί ο πωλητής επιστροφή και refund Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanagiotisPC Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 27 λεπτά πριν, Nnoutas είπε Ναι αλλά θα χάσεις τα λεφτά σου. Εκτός αν δεχτεί ο πωλητής επιστροφή και refund Από το να πληρώσεις ένα 150ρι ακόμα καλύτερα να χάσεις 23 ευρώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gousias Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Για αντικείμενα προς πώληση στο eBay, έχει επιλογή "ο πωλητής δεν δέχεται επιστροφές". Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση, ισχύει αυτό ή η νομοθεσία όπου νομίζω εντός ΕΕ δίνει δικαίωμα στον αγοραστή να το επιστρέψει εντός ενός διαστήματος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanagiotisPC Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα και πάλι, το δέμα μου στο site της DHL θα έρθει από Αμερική μέσω Βελγίου από ότι είδα. Ενδέχεται να γλιτώσω πιθανό τελωνείο; να θυμίσω ότι η ετικέτα του πακέτου γράφει ότι κοστίζει 10$, είναι με DHL express και πάρα πολύ ελαφρύ. Η πραγματική του αξία είναι σχεδόν 24€, ωστόσο ο πωλητής έγραψε 10$. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanagiotisPC Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Όλα καλά τελικά. edit: Παρέλαβα πριν λίγο Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2020 από PanagiotisPC 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, PanagiotisPC είπε Όλα καλά τελικά. edit: Παρέλαβα πριν λίγο Εισαι τυχερος γιατι απο Αμερικη το τελωνειο πιστευει την τιμη εφοσον υπαρχει βαρβατο προστιμο στην αλλη πλευρα αν καποιος πουλησει κατι και αναγραψει ψευτικη τιμη επανω. Βεβαια μαζι με τα μεταφορικα χαλαρα ξεπερασες τα 22ε αλλα συνηθως δεν το τηρουν αυτο οι εταιρειες κουριερ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsanakalykos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Έκανα μια παραγγελία μετά από αρκετό καιρό. Έρχονται κανονικά οι παραγγελίες σας; Ή τα γνωστά προβλήματα; Με απλή δωρεάν το έβαλα, οπότε με βλέπω να τρώω όλο τον Σεπτέμβριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 23 λεπτά πριν, tsanakalykos είπε Έκανα μια παραγγελία μετά από αρκετό καιρό. Έρχονται κανονικά οι παραγγελίες σας; Ή τα γνωστά προβλήματα; Με απλή δωρεάν το έβαλα, οπότε με βλέπω να τρώω όλο τον Σεπτέμβριο. Πολύ αισιόδοξο σε βλέπω. Είμαστε στο τρίμηνο πλεον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Βασικα ειναι λιγο οτι να ναι. 2 παραγγελιες απο κινα μου ηρθαν στο μηνα. Ενα drone παλευω να φερω απο ευρωπαικη αποθηκη,2 φορες το παραγγειλα και δεν ηρθε καμια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nexus.gr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Έχει παραγγείλει κανείς προσφατα από Ισλανδία? Δεν περνάει από τελωνείο έτσι? Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2020 από Nexus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosutasu22 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Η Ισλανδια δεν ειναι στην ΕΕ και την τελωνειακη ενωση οποτε λογικα περναει κανονικα τελωνειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 27/8/2020 στις 11:33 ΜΜ, tsanakalykos είπε Έκανα μια παραγγελία μετά από αρκετό καιρό. Έρχονται κανονικά οι παραγγελίες σας; Ή τα γνωστά προβλήματα; Με απλή δωρεάν το έβαλα, οπότε με βλέπω να τρώω όλο τον Σεπτέμβριο. Παρατηρώ ότι το σύστημα έχει ξεμπλοκάρει ανάλογα πια μεταφορά επιλέγεις… Αγορά στις 30/7 και έφτασε Ελλάδα με συστημένο δέμα στις 21/8… Τώρα πόσο θα καθίσει στο τελωνείο είναι άλλη δουλεία… Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2020 από andreas1gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα