Giannisma Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημερα σας, Θέλω να κάνω μερικές αγορές από Κίνα και θέλω τη βοήθεια σας. κατ αρχές ότι έχω παραγγείλει με tracking ακόμα και του 10€ου το κρατάνε τελωνείο τα κωλο ΕΛΤΑ..12$ αξία πραγματική και είναι 40 μέρες!!!! ΚΑΤ αεροδρομίου Αθηνών για έλεγχο και ο σάκκος δεν έχει ανοίξει ακόμα! θελω λοιπόν να ρωτήσω,έστω ότι θέλω πχ να αγοράσω μια οθόνη αυτοκινήτου από Κίνα με αξία προ μεταφοράς 190$. Υπάρχει τρόπος να τη φέρω Ελλάδα χωρίς να πληρώσω κάτι έξτρα; Πχ γράφοντας sample η parts η κάτι τέτοιο? Επισης τι θα μπορούσα να κάνω να γλυτωσω τα ΕΛΤΑ (πχ Dhl? )γιατί δεν το έχουν με τους χρονους ..Οποία συμβουλή δεκτή γιατί έχουν σπάσει τα νεύρα μου με το τελωνείο ειδικά στα πολύ φθηνά πράγματα που ούτως η άλλως δε πληρώνουν Και τα κρατάνε μια ζωή Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2020 από Giannisma Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nnoutas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 9 λεπτά πριν, Giannisma είπε Καλημερα σας, Θέλω να κάνω μερικές αγορές από Κίνα και θέλω τη βοήθεια σας. κατ αρχές ότι έχω παραγγείλει με tracking ακόμα και του 10€ου το κρατάνε τελωνείο τα κωλο ΕΛΤΑ..12$ αξία πραγματική και είναι 40 μέρες!!!! ΚΑΤ αεροδρομίου Αθηνών για έλεγχο και ο σάκκος δεν έχει ανοίξει ακόμα! θελω λοιπόν να ρωτήσω,έστω ότι θέλω πχ να αγοράσω μια οθόνη αυτοκινήτου από Κίνα με αξία προ μεταφοράς 190$. Υπάρχει τρόπος να τη φέρω Ελλάδα χωρίς να πληρώσω κάτι έξτρα; Πχ γράφοντας sample η parts η κάτι τέτοιο? Επισης τι θα μπορούσα να κάνω να γλυτωσω τα ΕΛΤΑ (πχ Dhl? )γιατί δεν το έχουν με τους χρονους ..Οποία συμβουλή δεκτή γιατί έχουν σπάσει τα νεύρα μου με το τελωνείο ειδικά στα πολύ φθηνά πράγματα που ούτως η άλλως δε πληρώνουν Και τα κρατάνε μια ζωή Ότι και να γράφει απ εξω το πακέτο είναι 99.99% ότι θα περάσει τελωνείο. Υπάρχει τρόπος να την φέρεις αν ο πωλητής έχει safe μέθοδο αποστολής (τριγωνική). Ελάχιστοι στο ali το υποστηρίζουν όμως. Πρέπει να επικοινωνήσεις με τον πωλητη και να σε διαβεβαιώσει ότι μπορεί να το στείλει έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannisma Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, Nnoutas είπε Ότι και να γράφει απ εξω το πακέτο είναι 99.99% ότι θα περάσει τελωνείο. Υπάρχει τρόπος να την φέρεις αν ο πωλητής έχει safe μέθοδο αποστολής (τριγωνική). Ελάχιστοι στο ali το υποστηρίζουν όμως. Πρέπει να επικοινωνήσεις με τον πωλητη και να σε διαβεβαιώσει ότι μπορεί να το στείλει έτσι. Όχι δεν..δυστυχώς θα κάνω μια έρευνα banggood κλπ να δω..και από DHGATE το ίδιο έτσι; Μόνο από ΗΠΑ έχω άκουσε σχόλια για παράκαμψη τελωνείου με dhl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nnoutas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 5 ώρες πριν, Giannisma είπε Όχι δεν..δυστυχώς θα κάνω μια έρευνα banggood κλπ να δω..και από DHGATE το ίδιο έτσι; Μόνο από ΗΠΑ έχω άκουσε σχόλια για παράκαμψη τελωνείου με dhl Το banggood έχει ασφαλή μέθοδο (pdm), για το DHGATE δε γνωρίζω και δεν θα το ρίσκαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Η μέθοδος Netherlands Registered(PDM) του Gearbest είναι ασφαλής από τελωνείο για αγορά smartphone? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanagiotisPC Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Παραγγειλα με PayPal ένα μικρό δέμα από Αμερική, σε μέγεθος φακέλου με DHL express και το συνολικό κόστος ήταν 28$. Μιλάω με πωλητή και του εξηγώ τι παίζει με τα τελωνεία στην Ελλάδα και αν μπορούμε να μειώσουμε τη τιμή ώστε να μη χτυπήσει. Εκείνος με διαβεβαίωσε ότι θα κόψει μικρότερη απόδειξη και ότι θα γράψει έξω από το κουτί ότι κοστίζει 10$. Είμαι ασφαλής λέτε; Επίσης, σκέφτομαι ότι μπορεί να ζητήσει αποδεικτικά αγοράς για να δει οτι έκανε 10$ και θα δει οτι κοστιζει τελικά 28$. Μεγάλη απερισκεψία.. (αυτό το ποστ έπρεπε να το κάνω πριν το παραγγείλω αλλά.. ) Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2020 από PanagiotisPC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nnoutas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, PanagiotisPC είπε Καλησπέρα σε όλους. Παραγγειλα με PayPal ένα μικρό δέμα από Αμερική, σε μέγεθος φακέλου με DHL express και το συνολικό κόστος ήταν 28$. Μιλάω με πωλητή και του εξηγώ τι παίζει με τα τελωνεία στην Ελλάδα και αν μπορούμε να μειώσουμε τη τιμή ώστε να μη χτυπήσει. Εκείνος με διαβεβαίωσε ότι θα κόψει μικρότερη απόδειξη και ότι θα γράψει έξω από το κουτί ότι κοστίζει 10$. Είμαι ασφαλής λέτε; Επίσης, σκέφτομαι ότι μπορεί να ζητήσει αποδεικτικά αγοράς για να δει οτι έκανε 10$ και θα δει οτι κοστιζει τελικά 28$. Μεγάλη απερισκεψία.. (αυτό το ποστ έπρεπε να το κάνω πριν το παραγγείλω αλλά.. ) Άν είσαι τυχερός μπορεί να περάσει χωρίς να σου ζητηθούν αποδεικτικά. Αν σου ζητηθούν θα πληρώσεις τα ανάλογα στην πραγματική τιμή. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2020 από Nnoutas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanagiotisPC Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, Nnoutas είπε Άν είσαι τυχερός μπορεί να περάσει χωρίς να σου ζητηθούν αποδεικτικά. Αν σου ζητηθούν θα πληρώσεις τα ανάλογα στην πραγματική τιμή. Του έστειλα τι να κάνω αν ζητηθεί αποδεικτικό αγοράς απο το τελωνείο και λέει: '' Your order was shipped by DHL and carries a commercial invoice of 0.85 usd for each ΧΧ. The statement on the invoice says $ 10.20 in total -description: ΧΧ Don't worry, DHL will take care of presenting the invoice to customs if this is the case. '' Να σημειώσω ότι αυτό που έχω αγοράσει και γράφει κι όλας η περιγραφή, έχει μικρή αξία. Mπορεί εύκολα να πεις ότι κοστίζει κάτω από 10€ αν δεις το δέμα. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2020 από PanagiotisPC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, PanagiotisPC είπε Του έστειλα τι να κάνω αν ζητηθεί αποδεικτικό αγοράς απο το τελωνείο και λέει: '' Your order was shipped by DHL and carries a commercial invoice of 0.85 usd for each ΧΧ. The statement on the invoice says $ 10.20 in total -description: ΧΧ Don't worry, DHL will take care of presenting the invoice to customs if this is the case. '' Να σημειώσω ότι αυτό που έχω αγοράσει και γράφει κι όλας η περιγραφή, έχει μικρή αξία. Mπορεί εύκολα να πεις ότι κοστίζει κάτω από 10€ αν δεις το δέμα. Αν σταματήσει τελωνείο θα σου ζητησουν αποδειξη ειτε παυπαλ είτε της πιστωτικής, ανάλογα με το τι πληρωσες. Οποτε δεν την γλιτώνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanagiotisPC Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Υπάρχει δυνατότητα να αρνηθώ τη παραλαβή; τώρα να πληρώσω και τελωνείο για παραγγελία κοντά 25 ευρώ πάρα πάει (τα θελα). Μπορώ να αρνηθώ και να επιστρέψει πίσω; θα επιβαρυνθω κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 13 λεπτά πριν, PanagiotisPC είπε Υπάρχει δυνατότητα να αρνηθώ τη παραλαβή; τώρα να πληρώσω και τελωνείο για παραγγελία κοντά 25 ευρώ πάρα πάει (τα θελα). Μπορώ να αρνηθώ και να επιστρέψει πίσω; θα επιβαρυνθω κάτι; Μπορεις να μην παραλάβεις, αλλα μπορεί το δεμα να γυρίσει πίσω, αλλα μπορεί και να κατασχεθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nnoutas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 6 ώρες πριν, PanagiotisPC είπε Του έστειλα τι να κάνω αν ζητηθεί αποδεικτικό αγοράς απο το τελωνείο και λέει: '' Your order was shipped by DHL and carries a commercial invoice of 0.85 usd for each ΧΧ. The statement on the invoice says $ 10.20 in total -description: ΧΧ Don't worry, DHL will take care of presenting the invoice to customs if this is the case. '' Να σημειώσω ότι αυτό που έχω αγοράσει και γράφει κι όλας η περιγραφή, έχει μικρή αξία. Mπορεί εύκολα να πεις ότι κοστίζει κάτω από 10€ αν δεις το δέμα. 50-50 είναι. Εμένα όλα τα δέματα που έχω παραγγείλει από Κίνα και είναι δεκάδες, (κάτω από 20€) μόνο σε ένα μου έχουν ζητήσει απόδειξη. Να φανταστείς παραγγελία ενός καλαμιού ψαρέματος πέρασε χωρίς να χρειαστεί να στείλω τίποτα. Αν είσαι τυχερός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 8 πακετακια ηρθαν σημερα, μαλλον επεστρεψαν καποιοι απο τις διακοπες τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelol Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Υπάρχει κανένας που να έχει ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ απο 23/7 και να έχει παραλάβει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanagiotisPC Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 5 ώρες πριν, Nnoutas είπε 50-50 είναι. Εμένα όλα τα δέματα που έχω παραγγείλει από Κίνα και είναι δεκάδες, (κάτω από 20€) μόνο σε ένα μου έχουν ζητήσει απόδειξη. Να φανταστείς παραγγελία ενός καλαμιού ψαρέματος πέρασε χωρίς να χρειαστεί να στείλω τίποτα. Αν είσαι τυχερός... Εγώ το παραγγειλα από Αμερική και μάλιστα είναι και DHL express... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα