kostan2 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 παιδια εγω εχω ενα δεμα και απο 13 του μηνα λεει εκφωρτοση απο μεταφορικο μεσο αυτο τι σημαινει; μηπως το χασανε το δεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, enrique19 είπε θελω να παραγειλω μια μπαταρια για ενα εξαρτημα η μια εκδοση βγαινει περιπου 100 ευρω και αλλη 140 ,ξερει κανεις να πει ποσο θα ειναι η τελικη τιμη μαζι με το τελωνειο που σιγουρα θα περασει και για τα 100 και για τα 140 ευρω; ευχαριστω. Η μπαταρία μπορει να μην έρθει ποτε αν καταλαβουν τι περιέχει το δέμα. Αν ερθει με ελτα το τελωνείο ειναι +24% +13 ευρω, αν ερθει με κουριερ πας για τα διπλα και πάνω Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2020 από NikosKallithea Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 18 ώρες πριν, NikosKallithea είπε +13 ευρω +15 ευρώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George56 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 θελω να κανω μια μεταφορα σε λογαριασμο στην ιδια τραπεζα,( εθνικη) δεν εχω το iban του ουτε φαινεται στο πεδιο, κανω μεταφορα σε τριτο εντος ετε στο πεδιο προς αναγραφω το ονομα του στα λατινικα και εχει ενα αλλο πεδιο προς, βαζω ΕΤΕ αλλα κατι δεν γινεται σωστα, ξερει καποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 45 λεπτά πριν, George56 είπε θελω να κανω μια μεταφορα σε λογαριασμο στην ιδια τραπεζα,( εθνικη) δεν εχω το iban του ουτε φαινεται στο πεδιο, κανω μεταφορα σε τριτο εντος ετε στο πεδιο προς αναγραφω το ονομα του στα λατινικα και εχει ενα αλλο πεδιο προς, βαζω ΕΤΕ αλλα κατι δεν γινεται σωστα, ξερει καποιος Δεν καταλαβα τιποτα. Αν Θελεις να κάνεις μεταφορα μονο με ονομα, απλα δεν γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George56 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 9 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Δεν καταλαβα τιποτα. Αν Θελεις να κάνεις μεταφορα μονο με ονομα, απλα δεν γίνεται Φαίνεται το ΙΒΑΝ σε κάποιο πεδίο;;; Έχω ξανακάνει μεταφορά πιο παλιά και που πήγα στο i statement απλά φαίνεται όνομα χωρίς ΙΒΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 καλησπερα παιδια, παρηγγειλα απο bangood 10 Ιουλίου με priority direct mail, η αποστολή έγινε 13 Ιουλίου, και έχει ''κολλήσει'' το tracking σε μορφή ''package has been sterilized and shipped out'' είναι νωρίς ακόμη ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, maparios είπε καλησπερα παιδια, παρηγγειλα απο bangood 10 Ιουλίου με priority direct mail, η αποστολή έγινε 13 Ιουλίου, και έχει ''κολλήσει'' το tracking σε μορφή ''package has been sterilized and shipped out'' είναι νωρίς ακόμη ετσι; άσε μας ρε μπάρμπα, εδώ μιλάμε για πακέτα από αρχές Μαΐου που δεν έχουν φτάσει ακόμα, είτε από Ali είτε από BG και εσύ το ψάχνεις στις 10 μέρες; 😆 Δεν λέω καν για όλα αυτά που δεν ήρθαν ποτέ, από τον Δεκέμβρη και μετά. Ή τα ευρωπαϊκά, που περιμένω από ευρωπαϊκή αποθήκη του BG από τέλος Μάη. Το μήνυμα στο tracking code σου θα ανανεωθεί στην επόμενη σάρωση, είτε είναι Ελλάδα, όταν φτάσει και ανοιχτεί ο σάκος και σαρωθεί το δέμα είτε αν αυτό γίνει σε άλλη χώρα. Και ξαναγράφω αυτό που τονίζω από Φλεβάρη, αυτός ο καιρός δεν είναι καλός για παραγγελίες απ'έξω. Αν δεν βρείτε τρελή προσφορά, μην κάνετε απλά ψώνια απ'έξω γιατί μετά θα κλαίτε! Κάντε υπομονή και να διαβάζετε τα θέματα μήπως κάποια στιγμή ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2020 από ekkli 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, ekkli είπε άσε μας ρε μπάρμπα, εδώ μιλάμε για πακέτα από αρχές Μαΐου που δεν έχουν φτάσει ακόμα, είτε από Ali είτε από BG και εσύ το ψάχνεις στις 10 μέρες; 😆 Δεν λέω καν για όλα αυτά που δεν ήρθαν ποτέ, από τον Δεκέμβρη και μετά. Ή τα ευρωπαϊκά, που περιμένω από ευρωπαϊκή αποθήκη του BG από τέλος Μάη. Το μήνυμα στο tracking code σου θα ανανεωθεί στην επόμενη σάρωση, είτε είναι Ελλάδα, όταν φτάσει και ανοιχτεί ο σάκος και σαρωθεί το δέμα είτε αν αυτό γίνει σε άλλη χώρα. Και ξαναγράφω αυτό που τονίζω από Φλεβάρη, αυτός ο καιρός δεν είναι καλός για παραγγελίες απ'έξω. Αν δεν βρείτε τρελή προσφορά, μην κάνετε απλά ψώνια απ'έξω γιατί μετά θα κλαίτε! Κάντε υπομονή και να διαβάζετε τα θέματα μήπως κάποια στιγμή ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Με φαρμακωσες ρε bro τώρα με τσακισες.. μίλησα με παιδιά και μου είπαν ότι παρέλαβαν σε 17,20,22 μέρες Μαξ από banggood,τι λόγο έχουν να πούνε ψέματα; Τώρα έγινε η παραγγελία γαμωτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, maparios είπε Με φαρμακωσες ρε bro τώρα με τσακισες.. μίλησα με παιδιά και μου είπαν ότι παρέλαβαν σε 17,20,22 μέρες Μαξ από banggood,τι λόγο έχουν να πούνε ψέματα; Τώρα έγινε η παραγγελία γαμωτο.. Και εγώ παραγγελία Μαΐου (ευτελούς ποσού) την παρέλαβα σε 20 ημέρες και έχω άλλες παραγγελίες (ακριβότερες) από 15 Απριλίου και ακόμα κάποιες είναι κολλημένες στην Σιγκαπούρη… Οπότε κάνε υπομονή μέχρι και Σεπτέμβριο και μετά να αρχίσεις να ανησυχείς... Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2020 από andreas1gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavagg31 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Εγω πιστευευω οτι απο πλευρα ελτα εχει ομαλοποιηθει η κατασταση δηλαδη σημερα και χτες αρχισαν να ερχονται δεματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elias54 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 26 λεπτά πριν, stavagg31 είπε Εγω πιστευευω οτι απο πλευρα ελτα εχει ομαλοποιηθει η κατασταση δηλαδη σημερα και χτες αρχισαν να ερχονται δεματα Ναι από 30 Μαΐου είναι στο ξεφορτώθηκε στο αεροδρόμιο. Τώρα πότε θα προχωρήσει ΜΟΝΟ ο Θεός το ξέρει ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iasonas Pav Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα, Είχα κάνει μια παραγγελία βιβλίου απο Αμερική το οποίο έγινε shipped στις 7 Μαϊου και ακόμα δεν έχει εμφανιστεί. Δεν επέλεξα με tracking number (μαλακία μου ξέρω αλλα ήταν +12-13 ευρώ και το βιβλίο έκανε 30). Η αποστολή θα γινόταν με Mail. Να περάσω καμία βόλτα απο ΕΛΤΑ να ρωτήσω ή τζάμπα κόπος; Έχω ξανακούσει να μην φέρνουν ούτε ειδοποιητήριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 29 λεπτά πριν, Iasonas Pav είπε Καλησπέρα, Είχα κάνει μια παραγγελία βιβλίου απο Αμερική το οποίο έγινε shipped στις 7 Μαϊου και ακόμα δεν έχει εμφανιστεί. Δεν επέλεξα με tracking number (μαλακία μου ξέρω αλλα ήταν +12-13 ευρώ και το βιβλίο έκανε 30). Η αποστολή θα γινόταν με Mail. Να περάσω καμία βόλτα απο ΕΛΤΑ να ρωτήσω ή τζάμπα κόπος; Έχω ξανακούσει να μην φέρνουν ούτε ειδοποιητήριο. Θα πρότεινα να κάνεις μια ερώτηση στα ΕΛΤΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Iasonas Pav είπε Καλησπέρα, Είχα κάνει μια παραγγελία βιβλίου απο Αμερική το οποίο έγινε shipped στις 7 Μαϊου και ακόμα δεν έχει εμφανιστεί. Δεν επέλεξα με tracking number (μαλακία μου ξέρω αλλα ήταν +12-13 ευρώ και το βιβλίο έκανε 30). Η αποστολή θα γινόταν με Mail. Να περάσω καμία βόλτα απο ΕΛΤΑ να ρωτήσω ή τζάμπα κόπος; Έχω ξανακούσει να μην φέρνουν ούτε ειδοποιητήριο. Τζαμπα κόπος(χωρίς ερωτηματικό) Χωρις τρακ δεν εχεις καμια ελπίδα να δει την τυχη του δέματος Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2020 από NikosKallithea Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα