GEOZN8 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα. Θέλω να παραγγείλω και εγώ κάποια συμπληρώματα βιταμίνες από το iherb έχει πλέον αλλάξει με νέα μέθοδο για Ελλάδα και σαν αποστολή τώρα έχει 3 επιλογές : α) Speedex + Prepaid Duties & Taxes included β) Local Post Plus γ) Local Post Εγώ θέλω να επιλέξω την 1η μέθοδο Speedex και ας είναι η ποιο ακριβή. Αφού λέει ότι είναι προπληρωμένο και ότι εκτελούνται μέσο Ηνωμένου Βασιλείου άρα θα έχουμε πρόβλημα στο εδώ τελωνείο? Αξία κοντά στα 26 ευρώ και όλα μαζί κοντά στα 44. Τι λέτε? Έχει κανείς πρόσφατα ψωνίσει από εκεί να μας πει για σίγουρα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα. Είχα κάνει μια παραγγελία στις 6 Απριλίου. Λόγο κορονοιού το δέμα είχε κολλήσει στο ταχυδρομείο του πωλητή, και μετά το tracking number δεν εμφάνιζε τίποτα. Μίλησα μαζί του και μου επέστρεψε τα λεφτά. Τώρα βλέπω οτι το δέμα εμφανίστηκε πάλι αλλά είναι κολλημένο απο τις 25 Μαίου, ξέρει κανείς τι παίζει? Μάλλον δεν θα το παραλάβω ποτέ έτσι όπως πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omokas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 17 ώρες πριν, pavloa είπε Καλησπέρα. Είχα κάνει μια παραγγελία στις 6 Απριλίου. Λόγο κορονοιού το δέμα είχε κολλήσει στο ταχυδρομείο του πωλητή, και μετά το tracking number δεν εμφάνιζε τίποτα. Μίλησα μαζί του και μου επέστρεψε τα λεφτά. Τώρα βλέπω οτι το δέμα εμφανίστηκε πάλι αλλά είναι κολλημένο απο τις 25 Μαίου, ξέρει κανείς τι παίζει? Μάλλον δεν θα το παραλάβω ποτέ έτσι όπως πάει. Φιλε μου καλησπερα και εγω τα ιδια μονο που η αποστολες ξεκινησαν εμενα 19 Μαρτιου και εμφανιστηκαν Σιγκαπουρη στις 23 Μαιου οπως και εσενα, 102 μερες μεχρι τωρα 🤣. Εαν φτασουν καποια στιγμη Ελλαδα θα περιμενουμε και 1 μηνα τελωνειο. Τετοιες καθυστερησεις δεν εχω ξαναδει πραγματικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, omokas είπε Φιλε μου καλησπερα και εγω τα ιδια μονο που η αποστολες ξεκινησαν εμενα 19 Μαρτιου και εμφανιστηκαν Σιγκαπουρη στις 23 Μαιου οπως και εσενα, 102 μερες μεχρι τωρα 🤣. Εαν φτασουν καποια στιγμη Ελλαδα θα περιμενουμε και 1 μηνα τελωνειο. Τετοιες καθυστερησεις δεν εχω ξαναδει πραγματικα Τόσο καλά. Μακάρι να παραλάβουμε τα δέματα, γιατί έτσι οπως το πάνε δεν το βλέπω να έρχονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Στις 29/6/2020 στις 3:20 ΜΜ, omokas είπε Φιλε μου καλησπερα και εγω τα ιδια μονο που η αποστολες ξεκινησαν εμενα 19 Μαρτιου και εμφανιστηκαν Σιγκαπουρη στις 23 Μαιου οπως και εσενα, 102 μερες μεχρι τωρα 🤣. Εαν φτασουν καποια στιγμη Ελλαδα θα περιμενουμε και 1 μηνα τελωνειο. Τετοιες καθυστερησεις δεν εχω ξαναδει πραγματικα Σήμερα επιτέλους φάνηκε Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omokas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, pavloa είπε Σήμερα επιτέλους φάνηκε Ελλάδα. Εμενα ακομη Σιγκαπουρη, δεν κουνησαν ρουπι, ενω εχουμε ιδιες ημερομηνιες αποστολης! Βλεπω δεν στο προωθησαν τελωνειο καλο αυτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, omokas είπε Εμενα ακομη Σιγκαπουρη, δεν κουνησαν ρουπι, ενω εχουμε ιδιες ημερομηνιες αποστολης! Βλεπω δεν στο προωθησαν τελωνειο καλο αυτο! Ε λογικά άρχισαν να ξεκολλάνε σιγά σιγά. Μακάρι να ξεκολλήσει και το δικό σου. Κάτω από την ατέλεια είναι το δέμα γι'αυτό δεν πέρασε από τελωνείο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omokas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, pavloa είπε Ε λογικά άρχισαν να ξεκολλάνε σιγά σιγά. Μακάρι να ξεκολλήσει και το δικό σου. Κάτω από την ατέλεια είναι το δέμα γι'αυτό δεν πέρασε από τελωνείο Σε ευχαριστω φιλε μου, μακαρι να ξεκολλησει για να δουμε! Το καλο ειναι πως ξεκινησαν τις πτησεις! Αυτο με το τελωνειο παλι δεν το καταλαβαινω, τα αντικειμενα που παραγγελνω ειναι συνηθως ηλεκτρονικα εξαρτηματα (αντιστασεις, πυκνοτες, αποστατες για πλακετες κλπ) που κοστιζουν ολα απο 1 ευρω μεχρι 10 αν παρω μεγαλες ποσοτητες (μαζι με μεταφορικα). Ολα σε βαρος και μεγεθος ειναι σαν να μην εχει τιποτα μεσα το δεματακι. Απο τελη του 2017 εχουν μπει ολες οι παραγγελιες μου τελωνειο και βγαινουν μετα απο 3-4 βδομαδες με το κλασικο πρασινο αυτοκολλητο τελωνειακος ελευθερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 4 ώρες πριν, omokas είπε Σε ευχαριστω φιλε μου, μακαρι να ξεκολλησει για να δουμε! Το καλο ειναι πως ξεκινησαν τις πτησεις! Αυτο με το τελωνειο παλι δεν το καταλαβαινω, τα αντικειμενα που παραγγελνω ειναι συνηθως ηλεκτρονικα εξαρτηματα (αντιστασεις, πυκνοτες, αποστατες για πλακετες κλπ) που κοστιζουν ολα απο 1 ευρω μεχρι 10 αν παρω μεγαλες ποσοτητες (μαζι με μεταφορικα). Ολα σε βαρος και μεγεθος ειναι σαν να μην εχει τιποτα μεσα το δεματακι. Απο τελη του 2017 εχουν μπει ολες οι παραγγελιες μου τελωνειο και βγαινουν μετα απο 3-4 βδομαδες με το κλασικο πρασινο αυτοκολλητο τελωνειακος ελευθερο. Τι να πω και εγω δεν ξερω τι παίζει με τα τελωνεία. Εμένα μόνο ένα είχε μπει και έβαλαν πράσινο αυτοκόλλητο. Αυτό που περιμένω τώρα είναι ενας μεταχειρισμένος επεξεργαστής οπότε το δέμα είναι μικρό λογικά. Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη με τα ελτα. Μακάρι να παραλάβεις και εσύ γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Ξέρει κανείς αν έφτιαξε η κατάσταση με τα δέματα από Αγγλία ή γενικά αργούν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Γερμανια untracked απο Amazon, ηταν να παραλαβω και καλα μεχρι 30/6. Φυσικα ακομη τιποτα. Ξερει κανεις ποσο μπορει να τραβηξει ακομη? Μετανιωσα που δεν τα εσκασα για πιο γρηγορη αποστολη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 επειδή έχω καιρό να παραγγείλω από το αμαζον και ειδικότερα από το γερμανικό, εχω βάλει μια παραγγελία απο τεταρτη για προιον που ειναι αμεσα διαθεσιμο απο το ιδιο το αμαζον κι ακομα δεν το εχουν στειλει. Ειναι λογικη καθυστέρηση αυτή; Σε παλιότερες παραγγελίες μου δεν θυμαμαι να ειχαν χρειαστει πανω απο 48 ωρες, και δεν ξερω ποσες ακομα, για να στείλουν μια παραγγελια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeukoSustima Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Για αποστολή από αγγλία να προτιμήσω dpd ή royal mail? Υπάρχει κάποια διαφορά ή είναι το ίδιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellghan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 περιμενω δεμα δυο μηνες και το aliexpress λεει τελωνειο ενω με το track number λεει οτι εφτασε Ολλανδία. Τι φάση. έκανε τοσο καιρο απο Ολλανδια θα κανεια αλλο τοσο για Ελλάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nnoutas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, hellghan είπε περιμενω δεμα δυο μηνες και το aliexpress λεει τελωνειο ενω με το track number λεει οτι εφτασε Ολλανδία. Τι φάση. έκανε τοσο καιρο απο Ολλανδια θα κανεια αλλο τοσο για Ελλάδα; Δε λέει πουθενά για τελωνείο. Από την στιγμή που θα φτάσει Ελλάδα μπορεί να περάσει πάνω από μήνας μέχρι να παραλάβεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα