anaximandros Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Παραγγελίες (απλά δέματα) από Γερμανία και Καναδά που έφυγαν μαζί την ίδια μέρα (αρχές Φλεβάρη) μου ήρθαν χθες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessatsuRoku Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Στις 4/5/2020 στις 4:29 ΠΜ, KalishBioloid είπε Άλλη μια ερώτηση... Έκανα σήμερα αγορά απ'το Βρετανικό Αmazon. Διάλεξα GBP νόμισμα για να κάνει η Εθνική τη μετατροπή. Κοιτάω τώρα το ebanking και βλέπω με χρεώσανε 2 φορές για τη μετατροπή συναλλάγματος; Ενώ στον τιμοκατάλογο της Εθνικής λέει 2% με ελάχιστο 1ευρώ. 🤔 edit: Τελικώς έβγαλα άκρη. Η μία χρέωση είναι το 2% για την ανταλλαγή συναλλάγματος, αν και κανονικά βάσει τιμοκαταλόγου θα έπρεπε να πληρώσω 1 ευρώ. Η 2η χρέωση είναι η διαφορά στον ΦΠΑ. Οι Βρετανοί έχουν 20%, εμείς 24%... κι εδώ θα έπρεπε να πληρώσω παραπάνω (4% αντί για 2%). Τέσπα. πλεον δεν λεει και πολυ η πληρωμη σε λιρες, η ισοτιμια εχει ανεβει και η διαφορα ειναι μικρη Στις 29/4/2020 στις 11:06 ΠΜ, grfurby είπε Σημερα μου ηρθε από wish παραγγελια 2/2020. Αλλα δύο παραγγελίες αρχες μαρτιου απο eBay εχουν κολησσει στο tracking απο 10 μαρτιου εμενα αυτην την βδομαδα μου ηρθαν δεματα που μπηκαν Ελλαδα αρχες μαρτιου οποτε περιμενε οπου νανε Στις 25/4/2020 στις 2:57 ΠΜ, kostas421 είπε Παραγγελια δέματος 1/3 από Κίνα κολλημένο tracking number από 3/3 κάπου εκεί κάτω. Να ζήσουμε να το θυμόμαστε λέω. Χτες από το πουθενά το έφερε ο ταχυδρόμος. Μη βιάζεστε γίνετε ο κακός χαμός υπομονή. P.S Χαμένο δεματάκι μηδαμινης σχεδόν αξίας από οκτώμβρη νοέμβρη δε θυμάμε καν έσκασε μύτη και αυτό. εδω που μας φτασαν τα ΕΛΤΑ λες, ας παραλαβω μονο και ας παει 3 μηνες... εγω ειχα παραγγελια που μπηκε Ελλαδα 1 Μαρτιου και παρελαβα Τριτη 2 Μαιου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apri Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Θέλω να κάνω μια αγορά από το amazon απο εναν πωλητη του. αυτό εδώ συγκεκριμένα. Αν πάρω είμαι καλυμενος σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά ? https://www.amazon.de/-/en/Denon-AVR-X1600H-7-2-Kanal-AV-Receiver-kompatibel-schwarz/dp/B07SBK13PP/ref=sr_1_1?dchild=1&m=A20VJWKHUG2MFE&marketplaceID=A1PA6795UKMFR9&qid=1589151158&refinements=p_4%3ADenon&s=merchant-items&sr=1-1 Η τιμή αυτή π λέει είναι τελική? ξέρω έχει κάποια μεταφορικα. ότι πληρώσω στο checkout ειναι?θα έχω τίποτα φόρους η έξτρα ? τελωνείο ? Ευχαριστώ! Επεξ/σία 11 Μαΐου 2020 από apri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kmanikas13 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας θέλω να κάνω μία παραγγελία από ali express, με ποιά από τις παρακάτω επιλογές έχω λιγότερες πιθανότητες για τελωνείο; H παραγγελία κοστίζει 19,97 χωρίς τα έξοδα αποστολής. Και αν πληρώσω, για κάτι κουμπιά και ένα joystic των 19.97 ευρώ θα είναι πολλά τα χρήματα για το τελωνείο; Επεξ/σία 11 Μαΐου 2020 από kmanikas13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 31 λεπτά πριν, kmanikas13 είπε Καλησπέρα σας θέλω να κάνω μία παραγγελία από ali express στα ευρώ με ποιά από τις παρακάτω επιλογές έχω λιγότερες πιθανότητες για τελωνείο; H παραγγελία κοστίζει 19,97 χωρίς τα έξοδα αποστολής. Και αν πληρώσω, για κάτι κουμπιά και ένα joystic των 19.97 ευρώ θα είναι πολλά τα χρήματα για το τελωνείο; Μέχρι 22 ευρω συνολικά (μαζί τα ταχυδρομικά) δεν πληρωνεις τελωνείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kmanikas13 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Άρα θα πληρώσω τελωνείο καθώς μαζί με τα μεταφορικά ξεπερνάει τα 40 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anaximandros Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 ΤΡΑΓΙΚΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosutasu22 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Τι ακριβως ειναι το τραγικο, για εξηγησε μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo_k Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Εγω τι πρέπει να πω δλδ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anaximandros Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 21 λεπτά πριν, teo_k είπε Εγω τι πρέπει να πω δλδ; α καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elias54 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ερώτηση. Τα Ολανδικά ταχυδρομεία τώρα με την κρίση λειτουργούν ? 3 δέματα ΧΧ--------ΝL εδώ και μήνα ΔΕΝ φαίνονται στο σύστημα (17track), ενώ στο Cainiao έχουν φύγει από Κίνα. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από elias54 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeboo Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, teo_k είπε Εγω τι πρέπει να πω δλδ; Φιλε εκανα το ιδιο λαθος με εσενα, εστειλα δεμα απο εξωτερικο στην Ελλαδα 23/03/2020. Χθες 12/05 εφτασε Ελλαδα.... Καλο κουραγιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo_k Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, georgeboo είπε Φιλε εκανα το ιδιο λαθος με εσενα, εστειλα δεμα απο εξωτερικο στην Ελλαδα 23/03/2020. Χθες 12/05 εφτασε Ελλαδα.... Καλο κουραγιο Παραγγελια απο EU Warehouse απο banggood ειναι και δε το βλεπω να ερχεται Επισης στα Ελτα λεει απο Γερμανια(όπως και το tracking τελειωνει σε de) αλλα στο 17track μου βγαζει οτι έφυγε απο Νοτιγκχαμ και γενικα Αγγλια(οπως και στο dhl e commerce που χρησιμοποιηθηκε για την αποστολη) σε μαιλ που εστειλα μου ειπαν να περιμενω 12 μερες ακομα γιατι εχουν 70 μερες guaranteed delivery κλπ και φυσικα τους ειπα οτι ειναι 60 μερες οπως αναφερεται στο σαιτ τους αλλα θα περιμενω 12 μερες ακομα,2 μηνες εχουν περασει,τι αξια εχουν 10 ακομα(ετσι και αλλιως ξεχασμενο το ειχα τελειως)...μιας που λες και συ οτι ηρθε το δεμα σου τωρα,ισως εχει ελπιδες ειρωνια ειναι οτι 10/4 ειχα παραγγειλει κατι απο Κινα και ηρθε 7/5 Ευχαριστω παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Παρατήρησα ότι σχεδόν διπλασίασε την τιμή των μεταφορικών το iherb ακόμα και στην απλή μέθοδο. Λόγω του ιού ή είναι γενική αύξηση τιμών; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Κινεζικη εταιρια με ρουχα, που ειχε free shipping απο 19 ευρω και πανω, τον Απριλιο, το εκανε free shipping απο 39 ευρω και πανω, τον Μάιο... wtf? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα