pavloa Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 10 λεπτά πριν, radiotv είπε η 4px συνήθως στέλνει μέσω Σιγκαπούρης στην Ελλάδα,δες αν υπάρχουν πτήσεις από εκεί προς εδώ γιατί από πολλές ασιατικές χώρες έχουν σταματήσει λόγω κορωνοϊού Το τσέκαρα τώρα, απο οτι κατάλαβα δεν γίνονται πτήσεις ή κάνω λάθος? https://www.gov.sg/article/covid-19-travel-restrictions-for-foreign-visitors-entering-singapore
radiotv Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 20 λεπτά πριν, pavloa είπε Το τσέκαρα τώρα, απο οτι κατάλαβα δεν γίνονται πτήσεις ή κάνω λάθος? https://www.gov.sg/article/covid-19-travel-restrictions-for-foreign-visitors-entering-singapore δες στο ταχυδρομείο τους https://www.singpost.com/covid-19-updates/international-post-parcel-services-updates
pavloa Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 9 λεπτά πριν, radiotv είπε δες στο ταχυδρομείο τους https://www.singpost.com/covid-19-updates/international-post-parcel-services-updates Επειδή τα αγγλικά μου δεν είναι καλά, πτήσεις γίνονται αλλά περιορισμένες?
stavag Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Από Σιγκαπούρη δεν στέλνουν Ελλάδα έχουν σταματήσει Επίσης μέσω Σουηδίας που στέλνει το AliExpress έχουν μπλοκάρει τα πάντα Βάλτε μέσα και το μπαχαλο που υπάρχει εδώ και υπολογίστε πόσο θα κάνει μια παραγγελία να έρθει εάν έρθει 1
pavloa Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 21 λεπτά πριν, stavag είπε Από Σιγκαπούρη δεν στέλνουν Ελλάδα έχουν σταματήσει Επίσης μέσω Σουηδίας που στέλνει το AliExpress έχουν μπλοκάρει τα πάντα Βάλτε μέσα και το μπαχαλο που υπάρχει εδώ και υπολογίστε πόσο θα κάνει μια παραγγελία να έρθει εάν έρθει Οπότε τη κάνω σε αυτή την περίπτωση. Να ζητήσω refund ή να περιμένω να λήξει η προθεσμία παραλαβείς (28 Μαιου) ?
stavag Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 50 λεπτά πριν, pavloa είπε Οπότε τη κάνω σε αυτή την περίπτωση. Να ζητήσω refund ή να περιμένω να λήξει η προθεσμία παραλαβείς (28 Μαιου) ? 2 ημερες πριν λήξει η προστασια ανοίγεις dispute Μην το κάνεις πριν, γιατί υπαρχει κίνδυνος να σου πουνε οτι ειναι in transit και να μην αποζημιωθείς
teohokage Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Καλησπέρα, Εχει παραγγειλει κανένας τελευταία απο amazon.de με Expedited Delivery να μου πει ποσο καιρό κάνει να έρθει αθήνα και αμα στέλνουν αεροπορικώς?
pavloa Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 8 ώρες πριν, stavag είπε 2 ημερες πριν λήξει η προστασια ανοίγεις dispute Μην το κάνεις πριν, γιατί υπαρχει κίνδυνος να σου πουνε οτι ειναι in transit και να μην αποζημιωθείς Ωραία αυτό θα κάνω.Ευχαριστώ πολύ.
skrats Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Σας ενημερώνω οτι προχθές 29/4/2020 μου άφησαν τα Ελτα ειδοποιητήριο για παραλαβή δέματος (παραγγελία απο Χονκ Κονγκ 2/12/19)...έπρεπε να το είχα παίξει οβερ 150 ⛹️♂️ ΥΓ. είχα ξεχάσει τι είχα παραγγείλει 😏
KalishBioloid Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Aliexpress Standard Shipping, το tracking είναι μορφής LPxxxxxxxxxxxxxx, το next tracking number είναι ίδιο με το αρχικό. Έχει κολλήσει το tracking στο line-haul εδώ και 2 βδομάδας. Δε μου έχει ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο... πάντα υπήρχε κι άλλο update όπως πχ hand over to airline. Ανησυχώ χωρίς λόγο;
radiotv Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, KalishBioloid είπε Aliexpress Standard Shipping, το tracking είναι μορφής LPxxxxxxxxxxxxxx, το next tracking number είναι ίδιο με το αρχικό. Έχει κολλήσει το tracking στο line-haul εδώ και 2 βδομάδας. Δε μου έχει ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο... πάντα υπήρχε κι άλλο update όπως πχ hand over to airline. Ανησυχώ χωρίς λόγο; δες εδώ μήπως έχει αλλάξει tracking https://global.cainiao.com/
stavag Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, KalishBioloid είπε Aliexpress Standard Shipping, το tracking είναι μορφής LPxxxxxxxxxxxxxx, το next tracking number είναι ίδιο με το αρχικό. Έχει κολλήσει το tracking στο line-haul εδώ και 2 βδομάδας. Δε μου έχει ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο... πάντα υπήρχε κι άλλο update όπως πχ hand over to airline. Ανησυχώ χωρίς λόγο; θα αργήσει πολυ να κινηθεί το δέμα σου εχω δεματα απο 13-3 που τωρα εφτασαν Σουηδια ,στην καλύτερη περίπτωση να έρθουν σε ενα μήνα μπορεί και περισσότερο πάνω κάτω υπολογίζουμε πανω απο 3 μηνες απο την ημερομηνία αποστολής 1
LaMereda Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν δέματα από παραγγελίες εντός Ε.Ε. που κάνουν 1,5 μήνα να παραδοθούν οπότε για αγορές από Κίνα να υπολογίζετε τουλάχιστον 2-3 μήνες αναμονής. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από LaMereda
KalishBioloid Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Άλλη μια ερώτηση... Έκανα σήμερα αγορά απ'το Βρετανικό Αmazon. Διάλεξα GBP νόμισμα για να κάνει η Εθνική τη μετατροπή. Κοιτάω τώρα το ebanking και βλέπω με χρεώσανε 2 φορές για τη μετατροπή συναλλάγματος; Ενώ στον τιμοκατάλογο της Εθνικής λέει 2% με ελάχιστο 1ευρώ. 🤔 edit: Τελικώς έβγαλα άκρη. Η μία χρέωση είναι το 2% για την ανταλλαγή συναλλάγματος, αν και κανονικά βάσει τιμοκαταλόγου θα έπρεπε να πληρώσω 1 ευρώ. Η 2η χρέωση είναι η διαφορά στον ΦΠΑ. Οι Βρετανοί έχουν 20%, εμείς 24%... κι εδώ θα έπρεπε να πληρώσω παραπάνω (4% αντί για 2%). Τέσπα. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2020 από KalishBioloid
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα