Nnoutas Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Και εγώ παρέλαβα δέμα από αρχές Φλεβάρη. Γίνονται πραγματάκια 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo_k Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Χθες παρελαβα 2 δεματα,το ενα μεσω banggood απο Γερμανια και το αλλο απο ebay και Κινα Η ειρωνια ειναι οτι και τα δυο τα πηρα 11/3 και ηρθαν ιδια μερα...το ενα απο Γερμανια,που δεν ειχαμε το θεμα με τον ιο για να μου ερθει γρηγορα, και το αλλο απο Κινα με τελωνεια κλπ που το περιμενα Ιουνιο Κατα τα αλλα αλλα 2 απο Κινα και 1 απο Γερμανια untracked αγνοοουνται 1 τελευταιο που πηρα με tracking number απο Γερμανια δεν εχει κουνηθει απο 17/3... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Σημερα ηρθε το τελευταιο δεμα απο αλι που περιμενα.Παραγγελια Δεκεμβρίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grfurby Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Σημερα μου ηρθε από wish παραγγελια 2/2020. Αλλα δύο παραγγελίες αρχες μαρτιου απο eBay εχουν κολησσει στο tracking απο 10 μαρτιου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolasimo Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Πόσο καιρό θα περιμένω λέτε; xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 τέλος και τα δέματα σταλμένα από ή μέσω Ταϊβάν , περίμενα 5 αγορασμένα από AliExpress https://www.post.gov.tw/post/internet/U_english2/index.jsp?ID=35020101&control_type=page&news_no=43744&news_cat=201 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Παιδια απο japan ποσο θα μου βγει ενα προιον που κανει γυρω στα 35 ευρω και ποσο καιρο θα περιμενω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε Παιδια απο japan ποσο θα μου βγει ενα προιον που κανει γυρω στα 35 ευρω και ποσο καιρο θα περιμενω? ΦΠΑ ( 24% ) επί της τιμής cif (τιμή αγαθού + έξοδα μεταφορικών) + 15€ τέλη εκτελωνισμού από τα ΕΛΤΑ. Αν επιλέξεις καμία DHL ή κάτι τέτοιο, θα σου πάει κάνα κατοστάρικο. Για το πότε θα έρθει, τον καιρό του κορωνοϊού, τι να σου πω. Αν έρθει εντός τριμήνου, να είσαι πολύ ευχαριστημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ekkli είπε ΦΠΑ ( 24% ) επί της τιμής cif (τιμή αγαθού + έξοδα μεταφορικών) + 15€ τέλη εκτελωνισμού από τα ΕΛΤΑ. Αν επιλέξεις καμία DHL ή κάτι τέτοιο, θα σου πάει κάνα κατοστάρικο. Για το πότε θα έρθει, τον καιρό του κορωνοϊού, τι να σου πω. Αν έρθει εντός τριμήνου, να είσαι πολύ ευχαριστημένος. Ειναι free shipping, εγω τα βγαζω στα 23 ευρω περιπου εξτρα συμφωνα με αυτα που μου ειπες,απο τελωνειο πως θα ενημερωθω και πως θα πληρωσω? Επεξ/σία 30 Απριλίου 2020 από FromDusk_TillDawn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Εχει κάνει κανένας παραγγελία από bookdepository αρχές του μήνα; Τον προηγούμενο μήνα που είχα ξαναπάρει ήρθε στην ώρα του αλλά τώρα έχει αργήσει είδη 2 εβδομάδες... να ανησυχώ ή γίνεται ο κλασσικός χαμός στα ΕΛΤΑ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Καλησπέρα, θέλω να κάνω μια αγορά απο το amazon.de (είναι η πρώτη μου αγορά ever απο amazon) γνωρίζεται ποιά θα είναι η τελική τιμή του προϊόντος; γίνεται να κάνω αγορά με amazon.de gift card? το προϊόν είναι αυτο: https://www.amazon.de/-/en/Sharkoon-SilentStorm-SFX-Gold-500W/dp/B00W4IVXFW ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HerculesPlayzGR Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Γεία σας είμαι αρκετά καινούργιος στις αγορές από κίνα και γενικος απο εξωτερικό και έχω ψιλο-αγχωθεί με την αγορά μ, έχει μείνει το tracking info εδώ και κανα σχεδόν δεκαήμερο, 2020-04-21 21:57:00 NETHERLANDS DEPARTURE FROM OUTWARD OFFICE OF EXCHANGE 2020-04-17 23:42:00 NETHERLANDS POSTING/COLLECTION 2020-04-21 21:58 The item is at the PostNL sorting center 2020-04-21 21:58 The item is processed at the PostNL sorting center 2020-04-18 01:37 The item is in transit 2020-04-14 01:43 The item is pre-advised to PostNL Ελπίζω να μην είναι τελείως ηλίθια η ερώτησή μου, αλλά περνάει απο τελωνείο; γιατί αργεί τόσο να φύγει από το sorting center? Το πιο λογικό είναι να αγχώνομαι χωρίς λόγο απλά ήθελα να το επαληθεύσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 12 ώρες πριν, HerculesPlayzGR είπε Γεία σας είμαι αρκετά καινούργιος στις αγορές από κίνα και γενικος απο εξωτερικό και έχω ψιλο-αγχωθεί με την αγορά μ, έχει μείνει το tracking info εδώ και κανα σχεδόν δεκαήμερο, 2020-04-21 21:57:00 NETHERLANDS DEPARTURE FROM OUTWARD OFFICE OF EXCHANGE 2020-04-17 23:42:00 NETHERLANDS POSTING/COLLECTION 2020-04-21 21:58 The item is at the PostNL sorting center 2020-04-21 21:58 The item is processed at the PostNL sorting center 2020-04-18 01:37 The item is in transit 2020-04-14 01:43 The item is pre-advised to PostNL Ελπίζω να μην είναι τελείως ηλίθια η ερώτησή μου, αλλά περνάει απο τελωνείο; γιατί αργεί τόσο να φύγει από το sorting center? Το πιο λογικό είναι να αγχώνομαι χωρίς λόγο απλά ήθελα να το επαληθεύσω! καθυστερούν αρκετά, ένα δικό μου μπήκε χθές στην Ελλάδα, μάλλον έρχονται οδικώς αφού σταμάτησαν οι επιβατικές πτήσεις 30-04-2020 11:59 The consignment has arrived in the country of destination GREECE 30-04-2020 11:59 The item has arrived in the country of destination 24-04-2020 06:30 The item is on transport to the country of destination 06-04-2020 09:11 The item is at the PostNL sorting center 06-04-2020 09:11 The item is processed at the PostNL sorting center 02-04-2020 08:12 The item is in transit 30-03-2020 01:47 The item is pre-advised to PostNL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Αργούν υπερβολικά. Απο banggood παραγγελία με priority απο της 2 Απριλίου και ακόμη να έρθει. Και μου βγάζει ένα ακόμη tracking number για την ίδια παραγγελία. Απο ebay παραγγελία στης 6 Απριλίου ακόμη να φανεί, μίλησα με τον πωλητή και μου έστειλα τα παρακάτω mail. Hello there. The parcel has been sent out. Because of the virus. Flights decreased. Logistics is delayed. The logistics service provider needs to send and disinfect the packages in order. I will attach the inquiry information later. You can check it in our shipping software. Please understand the impact of the current virus. Thank you. Και Hello there. The package was handed over to the airline on the 12th. They need a certain amount of time to clean up the warehouse and sterilize and send them out in order. Please wait some time. Sorry for the delay. Thank you Επεξ/σία 1 Μαΐου 2020 από pavloa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 14 λεπτά πριν, pavloa είπε Αργούν υπερβολικά. Απο banggood παραγγελία με priority απο της 2 Απριλίου και ακόμη να έρθει. Και μου βγάζει ένα ακόμη tracking number για την ίδια παραγγελία. Απο ebay παραγγελία στης 6 Απριλίου ακόμη να φανεί, μίλησα με τον πωλητή και μου έστειλα τα παρακάτω mail. Hello there. The parcel has been sent out. Because of the virus. Flights decreased. Logistics is delayed. The logistics service provider needs to send and disinfect the packages in order. I will attach the inquiry information later. You can check it in our shipping software. Please understand the impact of the current virus. Thank you. Και Hello there. The package was handed over to the airline on the 12th. They need a certain amount of time to clean up the warehouse and sterilize and send them out in order. Please wait some time. Sorry for the delay. Thank you η 4px συνήθως στέλνει μέσω Σιγκαπούρης στην Ελλάδα,δες αν υπάρχουν πτήσεις από εκεί προς εδώ γιατί από πολλές ασιατικές χώρες έχουν σταματήσει λόγω κορωνοϊού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα