Προς το περιεχόμενο

Αγορές από το εξωτερικό [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Χθες παρελαβα 2 δεματα,το ενα μεσω banggood απο Γερμανια και το αλλο απο ebay και Κινα

Η ειρωνια ειναι οτι και τα δυο τα πηρα 11/3 και ηρθαν ιδια μερα...το ενα απο Γερμανια,που δεν ειχαμε το θεμα με τον ιο για να μου ερθει γρηγορα, και το αλλο απο Κινα με τελωνεια κλπ που το περιμενα Ιουνιο

Κατα τα αλλα αλλα 2 απο Κινα και 1 απο Γερμανια untracked  αγνοοουνται

1 τελευταιο που πηρα με tracking number  απο Γερμανια δεν εχει κουνηθει απο 17/3...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τέλος και τα δέματα σταλμένα από ή μέσω Ταϊβάν , περίμενα 5 αγορασμένα από AliExpress 

https://www.post.gov.tw/post/internet/U_english2/index.jsp?ID=35020101&control_type=page&news_no=43744&news_cat=201

2 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Παιδια απο japan ποσο θα μου βγει ενα προιον που κανει γυρω στα 35 ευρω και ποσο καιρο θα περιμενω? 

ΦΠΑ ( 24% ) επί της τιμής cif (τιμή αγαθού + έξοδα μεταφορικών) + 15€ τέλη εκτελωνισμού από τα ΕΛΤΑ.

Αν επιλέξεις καμία DHL ή κάτι τέτοιο, θα σου πάει κάνα κατοστάρικο.

Για το πότε θα έρθει, τον καιρό του κορωνοϊού, τι να σου πω. Αν έρθει εντός τριμήνου, να είσαι πολύ ευχαριστημένος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ekkli είπε

ΦΠΑ ( 24% ) επί της τιμής cif (τιμή αγαθού + έξοδα μεταφορικών) + 15€ τέλη εκτελωνισμού από τα ΕΛΤΑ.

Αν επιλέξεις καμία DHL ή κάτι τέτοιο, θα σου πάει κάνα κατοστάρικο.

Για το πότε θα έρθει, τον καιρό του κορωνοϊού, τι να σου πω. Αν έρθει εντός τριμήνου, να είσαι πολύ ευχαριστημένος.

Ειναι free shipping, εγω τα βγαζω στα 23 ευρω περιπου εξτρα συμφωνα με αυτα που μου ειπες,απο τελωνειο πως θα ενημερωθω και πως θα πληρωσω?

Επεξ/σία από FromDusk_TillDawn

Εχει κάνει κανένας παραγγελία από  bookdepository αρχές του μήνα;  

Τον προηγούμενο μήνα που είχα ξαναπάρει ήρθε στην ώρα του αλλά τώρα έχει αργήσει είδη 2 εβδομάδες... να ανησυχώ ή γίνεται ο κλασσικός χαμός στα ΕΛΤΑ; 

Καλησπέρα, θέλω να κάνω μια αγορά απο το amazon.de (είναι η πρώτη μου αγορά ever απο amazon) γνωρίζεται ποιά θα είναι η τελική τιμή του προϊόντος; γίνεται να κάνω αγορά με amazon.de gift card? το προϊόν είναι αυτο: https://www.amazon.de/-/en/Sharkoon-SilentStorm-SFX-Gold-500W/dp/B00W4IVXFW  ευχαριστώ πολύ.

Γεία σας είμαι αρκετά καινούργιος στις αγορές από κίνα και γενικος απο εξωτερικό και έχω ψιλο-αγχωθεί με την αγορά μ, έχει μείνει το tracking info εδώ και κανα σχεδόν δεκαήμερο,

• 2020-04-21 21:57:00 NETHERLANDS DEPARTURE FROM OUTWARD OFFICE OF EXCHANGE
  • 2020-04-17 23:42:00 NETHERLANDS POSTING/COLLECTION
  • 2020-04-21 21:58 The item is at the PostNL sorting center
  • 2020-04-21 21:58 The item is processed at the PostNL sorting center
  • 2020-04-18 01:37 The item is in transit
  • 2020-04-14 01:43 The item is pre-advised to PostNL

Ελπίζω να μην είναι τελείως ηλίθια η ερώτησή μου, αλλά περνάει απο τελωνείο; γιατί αργεί τόσο να φύγει από το sorting center? Το πιο λογικό είναι να αγχώνομαι χωρίς λόγο απλά ήθελα να το επαληθεύσω!

12 ώρες πριν, HerculesPlayzGR είπε

Γεία σας είμαι αρκετά καινούργιος στις αγορές από κίνα και γενικος απο εξωτερικό και έχω ψιλο-αγχωθεί με την αγορά μ, έχει μείνει το tracking info εδώ και κανα σχεδόν δεκαήμερο,

• 2020-04-21 21:57:00 NETHERLANDS DEPARTURE FROM OUTWARD OFFICE OF EXCHANGE
  • 2020-04-17 23:42:00 NETHERLANDS POSTING/COLLECTION
  • 2020-04-21 21:58 The item is at the PostNL sorting center
  • 2020-04-21 21:58 The item is processed at the PostNL sorting center
  • 2020-04-18 01:37 The item is in transit
  • 2020-04-14 01:43 The item is pre-advised to PostNL

Ελπίζω να μην είναι τελείως ηλίθια η ερώτησή μου, αλλά περνάει απο τελωνείο; γιατί αργεί τόσο να φύγει από το sorting center? Το πιο λογικό είναι να αγχώνομαι χωρίς λόγο απλά ήθελα να το επαληθεύσω!

καθυστερούν αρκετά, ένα δικό μου μπήκε χθές στην Ελλάδα, μάλλον έρχονται οδικώς αφού σταμάτησαν οι επιβατικές πτήσεις

30-04-2020 11:59 The consignment has arrived in the country of destination GREECE
30-04-2020 11:59 The item has arrived in the country of destination
24-04-2020 06:30 The item is on transport to the country of destination
06-04-2020 09:11 The item is at the PostNL sorting center
06-04-2020 09:11 The item is processed at the PostNL sorting center
02-04-2020 08:12 The item is in transit
30-03-2020 01:47 The item is pre-advised to PostNL

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αργούν υπερβολικά. 

Απο banggood παραγγελία με priority  απο της 2 Απριλίου και ακόμη να έρθει.

Χωρίς τίτλο.jpg

Και μου βγάζει ένα ακόμη tracking number για την ίδια παραγγελία.

14.jpg

Απο ebay παραγγελία στης 6 Απριλίου ακόμη να φανεί, μίλησα με τον πωλητή και μου έστειλα τα παρακάτω mail. 

Χωρίς τίτλο.jpg

Hello there. The parcel has been sent out. Because of the virus. Flights decreased. Logistics is delayed. The logistics service provider needs to send and disinfect the packages in order. I will attach the inquiry information later. You can check it in our shipping software. Please understand the impact of the current virus. Thank you.

Και 

Hello there. The package was handed over to the airline on the 12th. They need a certain amount of time to clean up the warehouse and sterilize and send them out in order. Please wait some time. Sorry for the delay. Thank you

Επεξ/σία από pavloa

14 λεπτά πριν, pavloa είπε

Αργούν υπερβολικά. 

Απο banggood παραγγελία με priority  απο της 2 Απριλίου και ακόμη να έρθει.

Χωρίς τίτλο.jpg

Και μου βγάζει ένα ακόμη tracking number για την ίδια παραγγελία.

14.jpg

Απο ebay παραγγελία στης 6 Απριλίου ακόμη να φανεί, μίλησα με τον πωλητή και μου έστειλα τα παρακάτω mail. 

Χωρίς τίτλο.jpg

Hello there. The parcel has been sent out. Because of the virus. Flights decreased. Logistics is delayed. The logistics service provider needs to send and disinfect the packages in order. I will attach the inquiry information later. You can check it in our shipping software. Please understand the impact of the current virus. Thank you.

Και 

Hello there. The package was handed over to the airline on the 12th. They need a certain amount of time to clean up the warehouse and sterilize and send them out in order. Please wait some time. Sorry for the delay. Thank you

η 4px συνήθως στέλνει μέσω Σιγκαπούρης στην Ελλάδα,δες αν υπάρχουν πτήσεις από εκεί προς εδώ γιατί από πολλές ασιατικές χώρες έχουν σταματήσει λόγω κορωνοϊού

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...