teo_k Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Καλησπερα παιδια, εκανα μια αγορα (συνολικα 200 ευρω) απο αμαζον υκ χθες και ο πωλητης ειναι απο Hong Kong (πραγμα που ειδα αργοτερα,σημερα εφαγα φλασια) αλλα επειδη ελεγε διπλα Fulfilled by Amazon και μετα dispatched by amazon θεωρησα οτι ερχεται απο ευρωπη χωρις να δω τον πωλητη και να ασχοληθω περαιτερω Παω για τελωνειο?να ακυρωσω την παραγγελια?γιατι εβαλα και expedited delivery,δεν εφυγε ακομα και μ δινει την επιλογη να το ακυρωσω υπηρχε χρεωση VAT κανονικα 20 κατι τοις εκατο
spartak1 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 43 λεπτά πριν, teo_k είπε Καλησπερα παιδια, εκανα μια αγορα (συνολικα 200 ευρω) απο αμαζον υκ χθες και ο πωλητης ειναι απο Hong Kong (πραγμα που ειδα αργοτερα,σημερα εφαγα φλασια) αλλα επειδη ελεγε διπλα Fulfilled by Amazon και μετα dispatched by amazon θεωρησα οτι ερχεται απο ευρωπη χωρις να δω τον πωλητη και να ασχοληθω περαιτερω Παω για τελωνειο?να ακυρωσω την παραγγελια?γιατι εβαλα και expedited delivery,δεν εφυγε ακομα και μ δινει την επιλογη να το ακυρωσω υπηρχε χρεωση VAT κανονικα 20 κατι τοις εκατο Αν πληρωσες ΦΠΑ δε θα πληρωσεις κάτι άλλο 1
teo_k Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 52 λεπτά πριν, spartak1 είπε Αν πληρωσες ΦΠΑ δε θα πληρωσεις κάτι άλλο Εφυγε απο uk με ups τελικα, Ευχαριστω
Salvation81 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 15 ώρες πριν, spartak1 είπε Αν πληρωσες ΦΠΑ δε θα πληρωσεις κάτι άλλο Μην μπερδευεστε καποιοι, το VAT δεν λεει κατι, παντα το Αμαζον αλλαζει το VAT με βαση το που βρισκεσαι. IMPORT FEES πρεπει να γραφει, αυτα αν πληρωνεις Δεν πληρωνεις κατι αλλο. 14 ώρες πριν, teo_k είπε Εφυγε απο uk με ups τελικα, Ευχαριστω Αν εφυγε απο Αγγλια δεν εχεις θεμα, απλα αλλη φορα αν αγορασεις κατι εκτος Ευρωπης (ισως και απο Αγγλια απο το 2021 και μετα) μεσω Αμαζον να βλεπεις αν στο τελος γραφει import fees η κατι αναλογο, αν οχι τοτε να εισαι ετοιμος για εξτραδακια.
bele Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 21 Απριλίου έκανα παραγγελία από amazon.it ένα κινητό. Εφόσον πέρασαν μερικές μέρες + κάτι έξτρα για την ταυτοποίηση των στοιχείων της κάρτας που μου ζήτησαν, έφυγε σήμερα τελικά από Αγγλία μέσω UPS. Expected delivery λέει στις 8 Μαϊου. Ισχύει ότι η UPS είναι ένα κλικ καλύτερη από DHL? Αν είμαι τυχερός και παραλάβω σχετικά σύντομα θα ενημερώσω για να έχουμε μια ιδέα για τους χρόνους αποστολής
georgeps21 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) εμένα σημερα μου ηρθε δεματάκι από amazon uk από 5/4 ( μια βδομαδα μετά από τη προβλεψη) Επεξ/σία 28 Απριλίου 2020 από georgeps21
Nikolasimo Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Καλημέρα και απο εμένα!Περιμένω δέμα απο Square-Enix Store Ευρώπης απο 25 Μαρτίου όπου είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες συλλογής και φτάσαμε 22 Απριλίου για να φτάσει Ελλάδα μέσω της Colissimo απο Γαλλία.Και τώρα μπλέξαμε με τα ΕΛΤΑ Courier.....Μου το είχαν πάει Κωνσταντινουπόλεως 177 στο Μεταξουργείο απο τη Παρασκευή 25 Απριλίου.Πήγα ο ίδιος απο εκεί να παραλάβω αφού με είχαν διαβεβαιώσει οτι βρίσκεται εκεί το δέμα απλά έπρεπε να το ψάξουν μόνο στην αποθήκη τους για να μου το δώσουν,και φυσικά δε το βρήκαν ποτέ.Έχει φύγει με φορτηγό για το Ρουφ μου είπαν.Ίσως λόγο του οτι είναι ογκώδες δέμα μου είπαν και ζυγίζει κάπου στα 5.5 κιλά.Η κυρία εκεί,υπεύθυνη φαντάζομαι,με διαβεβαίωσε οτι μεθαύριο θα μου το φέρουν σίγουρα 100%.Δλδ αυτή τη Πέμπτη.Αλλά εγώ πάλι 100% αμφιβάλλω...Ξέρει κανείς απο προσωπική εμπειρία πόσο μπορεί να κρατήσει αυτό το αστείο γενικά;Και αν επίσης γίνεται να παραλάβω ο ίδιος απο εκεί απο το Κέντρο Διαλογής Δεμάτων στον Ταύρο/Δωρίδος 5/Ρουφ;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
hektor76 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Ebay και global shipping program δουλεύει κανονικά μέσο κορωνοιου? Θέλω να αγοράσω κάτι από UK .
mindreader Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Πακετακι απο Κινα, αλλα με χρηση - tracking number Βελγικου ταχυδρομειου, εμφανιζεται βρισκεται εδω και 10 μερες στο Βελγιο, in transit για την Ελλαδα.... Τετοιο μπουκωμα ρε παιδια, και εντος Ευρωπης; Δηλαδη εκανε μια βδομαδα να παει απο Κινα - Βελγιο, και θα κανει 1 μηνα απο Βελγιο μεχρι Ελλαδα; Τι γινεται ρε παιδια;
radiotv Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 ένα δικό μου αγορασμένο από Banggood 19/3 σταλμένο με pdm μέσω Ολλανδίας έδειχνε ότι ήταν στο κέντρο διαλογής της NL Post από 6/4 έως 24/4 όπου και έδειξε ότι έφυγε για την χώρα προορισμού, μάλλον έρχονται οδικώς μιας και έχουν σταματήσει οι επιβατικές πτήσεις.
Nnoutas Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Ήδη κάποια καταστήματα από aliexpress δεν στέλνουν Ελλάδα. Από το συγκεκριμένο που βάζω screenshot έχω παραγγείλει πολλές φορές, με τελευταία πριν 15 μέρες.
georgeps21 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 17 λεπτά πριν, Nnoutas είπε Ήδη κάποια καταστήματα από aliexpress δεν στέλνουν Ελλάδα. Από το συγκεκριμένο που βάζω screenshot έχω παραγγείλει πολλές φορές, με τελευταία πριν 15 μέρες. υπάρχουν απαγορευσεις ακομη. ουτε εμεις πχ μπορουμε να στειλουμε κροατια, ισπανια και καποιες αλλες. υπομονη μαλλον και θα περάσει 1
bromiaris Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, mindreader είπε Πακετακι απο Κινα, αλλα με χρηση - tracking number Βελγικου ταχυδρομειου, εμφανιζεται βρισκεται εδω και 10 μερες στο Βελγιο, in transit για την Ελλαδα.... Τετοιο μπουκωμα ρε παιδια, και εντος Ευρωπης; Δηλαδη εκανε μια βδομαδα να παει απο Κινα - Βελγιο, και θα κανει 1 μηνα απο Βελγιο μεχρι Ελλαδα; Τι γινεται ρε παιδια; Εγώ αγόρασα κάτι από Γερμανία στις 11 Απριλίου… και έρχεται με DHL… Χτες 28 Απριλίου εμφανίστηκε Ελλάδα… Σήμερα προωθήθηκε στην Αθήνα… Αύριο ίσως ξεκινήσει για Θεσσαλονίκη… Και επειδή έχουμε πρωτομαγιά, παράδοση από Δευτέρα 4 Μαΐου… 1
George b Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Εγω περιμενω πακετα απο aliexpress παραγγελια 8 Μαρτιου,χωρις tracking ακομα να ερθουν. Πακετο με tracking number απο το ali που εγινε παραγγελια ακριβως την ιδια μερα ηρθε σε 1 μηνα ακριβως.
Lnk Hlk Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Παρέλαβα σήμερα μια θήκη κινητού από ali.. παραγγελία 17 Ιανουαρίου................
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα