Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LaMereda είπε

Και σε εμένα με Deutsche Post (DHL) το έστειλαν αλλά το tracking number δεν λειτουργεί, πιθανόν να έγινε αυτό που λες με άλλη μεταφορική. Αν ήξερα ότι θα καθυστερήσει τόσο πολύ, θα έδινα +10€ για τον γρήγορο τρόπο αποστολής..

Ε κι εγώ εννοείται. Είχα κάνει και μια παραγγελία από amazon.de από τρίτο πωλητή που στάλθηκε 27 Φεβρουαρίου κι επίσης δεν έφτασε ποτέ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, akollias είπε

Καλησπέρα. Παραγγελίες απο Ευρώπη μεσω ταχυδρομείου παραλαμβάνουμε γενικως?

Όσες untracked παραγγελίες έχω κάνει από ΕΕ μου έρχονται σε δυο εβδομάδες το αργότερο.

Τον τελευταίο μήνα δεν ξέρω αν υπάρχουν καθυστερήσεις λόγω της κατάστασης.

Την τελευταία παραγγελία μου την παρέλαβα κάπου 10 Μαρτίου χωρίς κανένα πρόβλημα.

Επεξ/σία από Beth13
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, έκανα μια αγορά από ηλεκτρονικό κατάστημα από Αγγλία και εδώ και μια βδομάδα δεν το έχουν στείλει και ούτε απαντάνε στα μηνύματα μου.

Ψάχνοντας λίγο είδα πως κι άλλοι έχουν συναντήσει το ίδιο πρόβλημα από το συγκεκριμένο κατάστημα.

Μπορώ να κάνω κάτι, όσο είναι νωρίς ώστε να πάρω refund; Η πληρωμή έγινε με χρεωστική κάρτα ελληνικής τράπεζας.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tsigalkos είπε

Καλησπέρα, έκανα μια αγορά από ηλεκτρονικό κατάστημα από Αγγλία και εδώ και μια βδομάδα δεν το έχουν στείλει και ούτε απαντάνε στα μηνύματα μου.

Ψάχνοντας λίγο είδα πως κι άλλοι έχουν συναντήσει το ίδιο πρόβλημα από το συγκεκριμένο κατάστημα.

Μπορώ να κάνω κάτι, όσο είναι νωρίς ώστε να πάρω refund; Η πληρωμή έγινε με χρεωστική κάρτα ελληνικής τράπεζας.

Μεσολάβησε το Πάσχα. Επίσης γίνεται χαμός και εκει με τους περιορισμούς. Θα πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή

Δημοσ.

Με προβληματίζει το γεγονός ότι διαβάζω πολλές αρνητικές κριτικες, μέχρι και για παραγγελιες που δεν σταλθηκαν ποτέ. 

Μου απαντησαν τελικά χτες ότι μόλις γύρισαν λόγω Πάσχα και πως όλα όσα παρήγγειλα είναι διαθέσιμα. Αναγκαστικά θα περιμένω.

Σε περίπτωση που δεν ερθει ποτέ υπάρχει κάποιο πλαίσιο για να διεκδικήσω τα χρήματα; Άμα πλήρωνα μέσω paypal θα ταν πιο εύκολο, αλλά μέσω χρεωστικής προβληματιζομαι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχει κανείς υπόψη του με ποιον τρόπο ταξιδεύουν τα δέματα από Ολλανδία πλέον μετά τα μέτρα για τον κορωνοϊό; 

έχω ένα μικρό δέμα στο NL sorting center σταλμένο από BG το οποίο είναι κολλημένο εκεί 10 ημέρες

The item is at the PostNL sorting center

2020-04-06 09:11

The item is processed at the PostNL sorting center

2020-04-02 08:12

The item is in transit

2020-03-30 01:47

The item is pre-advised

Επεξ/σία από radiotv
Δημοσ.

Αγορά μέσω ebay για αντικείμενο από Γαλλία στάλθηκε στις 19/03, ακόμα δεν έχει υπάρξει σκανάρισμα ότι έφτασε Ελλάδα. Παράλληλα αποστολή προς Ιταλία έφυγε από Ελλάδα περίπου ίδιο καιρό (20/03) και παραδόθηκε σήμερα.

Στην Ιταλία, που ήταν και είναι σε καραντίνα. Και ενώ η Γαλλία ήταν από τις ελάχιστες χώρες που διατηρούσαν και διατηρούν ταχυδρομικές αποστολές με την Ελλάδα. Με βλέπω να παραλαμβάνω από Μάιο αν είμαι τυχερός.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους τους μύστες.

Μια βοήθεια γιατί στις αρχές Απριλίου έκανα την πρώτη μου αγορά από το Banggood και εχω χάσει λίγο τα αυγά και τα πασχάλια....

Πήρα 6 (5+ 1 δώρο) μικροπράγματα αξίας περίπου 97 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά στο σύνολο τους.   Insurance: 1,80€ + Shipping Fee: 12,33€ με την μεθοδο pdm.

Την παραγγελία την σπάσανε σε 3 αποστολές.

Πρώτο mail που έλαβα με το ένα είδος έγραφε  Total Price: 8,59€ την έστειλαν με post NL

Δεύτερο mail που έλαβα με τα άλλα δυο είδη έγραφε Total Price: 20,86€  την έστειλαν με post NL

Τρίτο mail που έλαβα με τα άλλα 3 είδη έγραφε Total Price: 67,00€ με Tariff Insurance: Free Service την εστειλαν με pdm.

Σήμερα λαμβάνω ένα sms στο κινητό μου από την dhl express με το number της τρίτης αποστολής (67 ευρώ) και γράφει τα εξής: Πως έχει εκτιμώμενη παράδοση στις 23-4 με την επιφύλαξη εκτελωνισμού και απαιτείται υπογραφή. 

Δηλαδή από όσο καταλαβαίνω την έστειλαν με courier. Εκείνο που δεν καταλαβαίνω γιατί γράφει για εκτελωνισμό;;; η είναι μήνυμα κονσέρβα που στέλνετε ανεξαιρέτως;;; Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να με χρεώσουν για έξοδα εκτελωνισμού;;;;; δηλαδή η δωρεάν ασφάλιση του banggood που γράφουνε πάει περίπατο;;; Έκανε καμιά βλακεία το banggood;;; 

Έχει τύχει σε άλλους;;;

sorry αν έχουν ξανααπαντηθεί αλλά όπως είπα είναι η πρώτη μου αγορά από Κίνα.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Χλωριούχο Αμμώνιο είπε

Καλησπέρα σε όλους τους μύστες.

Μια βοήθεια γιατί στις αρχές Απριλίου έκανα την πρώτη μου αγορά από το Banggood και εχω χάσει λίγο τα αυγά και τα πασχάλια....

Πήρα 6 (5+ 1 δώρο) μικροπράγματα αξίας περίπου 97 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά στο σύνολο τους.   Insurance: 1,80€ + Shipping Fee: 12,33€ με την μεθοδο pdm.

Την παραγγελία την σπάσανε σε 3 αποστολές.

Πρώτο mail που έλαβα με το ένα είδος έγραφε  Total Price: 8,59€ την έστειλαν με post NL

Δεύτερο mail που έλαβα με τα άλλα δυο είδη έγραφε Total Price: 20,86€  την έστειλαν με post NL

Τρίτο mail που έλαβα με τα άλλα 3 είδη έγραφε Total Price: 67,00€ με Tariff Insurance: Free Service την εστειλαν με pdm.

Σήμερα λαμβάνω ένα sms στο κινητό μου από την dhl express με το number της τρίτης αποστολής (67 ευρώ) και γράφει τα εξής: Πως έχει εκτιμώμενη παράδοση στις 23-4 με την επιφύλαξη εκτελωνισμού και απαιτείται υπογραφή. 

Δηλαδή από όσο καταλαβαίνω την έστειλαν με courier. Εκείνο που δεν καταλαβαίνω γιατί γράφει για εκτελωνισμό;;; η είναι μήνυμα κονσέρβα που στέλνετε ανεξαιρέτως;;; Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να με χρεώσουν για έξοδα εκτελωνισμού;;;;; δηλαδή η δωρεάν ασφάλιση του banggood που γράφουνε πάει περίπατο;;; Έκανε καμιά βλακεία το banggood;;; 

Έχει τύχει σε άλλους;;;

sorry αν έχουν ξανααπαντηθεί αλλά όπως είπα είναι η πρώτη μου αγορά από Κίνα.

Μπορείς να βάλεις το Tracking του pdm? Aν δε θες, βάλε το κρυβοντας μερικα ψηφία στο κέντρο

Δημοσ.
19 ώρες πριν, spartak1 είπε

Μπορείς να βάλεις το Tracking του pdm? Aν δε θες, βάλε το κρυβοντας μερικα ψηφία στο κέντρο

5162  3970 στο κενό που εχω αφήσει λείπουν 2 αριθμοί.

Σύμφωνα με το site της dhl το δεματάκι σήμερα βρισκεται στο Μπαχρέιν αφου πρώτα πέρασε από Σαουδική Αραβία.

Υπάρχει περίπτωση να αρνηθώ την παραλαβή αν μπουν τελικά έξοδα εκτελωνισμού;; Μέτα το banggood αναλαμβάνει την ευθύνη επιστροφής χρημάτων ή κάνουν τους "Κινέζους".;;;;

Αν υπάρξουν αυτά τα έξοδα εκτελωνισμού πριν έρθουν για παράδοση του πακέτου θα με έχουν ειδοποιήσει από την dhl;;;

Δημοσ.

Να ενημερώσω τους συμφορουμίτες σε περίπτωση που τύχει και σε άλλους.

Τελικά δεν πλήρωσα έξοδα εκτελωνισμού. Ήρθε σήμερα το πακετάκι προς έκπληξη μου νωρίτερα.

7:30 το πρωί λαμβάνω sms από την dhl πως θα παραδοθεί σήμερα. Και στις 9 παρα μου τηλεφωνεί ένα ευγενικό παλικάρι λέγοντας μου πως είναι ο courier της dhl πως είναι ήδη απ' έξω  και αν θέλω να βάλει το δεματάκι στο ασανσέρ για ανέπαφη παράδοση. Πολλά respect για τον τρόπο που δουλεύουν εκεί στην dhl.

Το δεματάκι στην ετικέτα έγραφε πάνω Σαουδική Αραβία. Και όχι Κίνα. Δεν ξέρω πως δουλεύει το PDM αλλά πάντως ότι λένε ισχύει.

Τώρα περιμένω τα υπόλοιπα 2 δεματάκια που τα έστειλαν με απλό ταχυδρομείο. Και σύμφωνα με το track17 εμφανιστήκαν σήμερα να ταξιδεύουν από Ολλανδία για Ελλάδα. Οπότε με την κατάσταση που επικρατεί στην Ευρώπη. Βλέπω να περιμένω ένα μήνα. Ντάξει δεν τα βιάζομαι.

Δημοσ.

όσοι περιμένουμε δέματα από BG μέσω Ολλανδίας θα περιμένουμε αρκετά, δείτε την ανακοίνωση του NL post

Delayed delivery due to COVID-19

Date:

Expected delay:
Region:
Reason for service alert:
21st of April 2020

unknown

worldwide

Delivery delays due to COVID-19. The situation is constantly changing. PostNL has no influence on this. We cannot guarantee a time of delivery. For business questions, please contact your account manager. Please note; we update this list regularly.

Algeria, Armenia, Argentina, Australia, Austria, Bahrain, Belarus, Belgium, Brazil, Belize, Bhutan, Bulgaria, Canada, Chile, China, Czech Republic,Fot Colombia, Costa Rica, Curacao, Cyprus, Denmark, Estonia, Egypt, France, Finland, Georgia, Germany, Greece, Haiti, Hong Kong, Hungary, India, Israel, Italy, Jordan, Japan, Kazakhstan, Kosovo, Lebanon, Lithuania, Latvia, Malaysia, Maldives, Mexico, Morocco, Monaco, New Zealand, Norway, Panama, Papua New Guinea, Paraguay, Poland, Portugal, Russia, Romania, Serbia, Singapore, Slovakia, Spain, Suriname, South Korea, Sweden, Switzerland, Senegal, South Korea, Thailand, Tonga, Turkey, United Kingdom, Ukraine, United States, Urugay, Vatican, Vietnam.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...