lefterisv Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σας έχω παρατηρήσει ότι πλέον ότι αγοράζεις από AliExpress τα στέλνουν μόνο μέσω Singapore Post, ισχύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, lefterisv είπε Καλησπέρα σας έχω παρατηρήσει ότι πλέον ότι αγοράζεις από AliExpress τα στέλνουν μόνο μέσω Singapore Post, ισχύει; Ένα δέμα από 02/02/2020 μου ήρθε με Sweden Direct Link (https://www.directlink.com/). Ένα άλλο από 29/02/2020 και ένα από προχθές μου έρχονται με China post registered (είχα επιλέξει "AliExpress Standard Shipping"). Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από specre Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johniem Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Ξέρει κανείς αν έρχονται πακέτα από Amazon.uk ή Amazon.de Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) σήμερα μετά από πολύ καιρό έλαβα τρία μικροδέματα ,ενδεικτικά αναφέρω τις ημέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας 1.China Post 56 ημέρες 2.Malaysia Post 115 ημέρες 3.PTT(Turkish Post) 76 ημέρες το οποίο είχε βραχεί και είχε ξεβάψει η ετικέτα του Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από radiotv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια. Ειχα παρει απο το banggood ενα βιολι. Μεθοδος αποστολης, european railway direct mail. CP412389155CN. Ευτυχως ειχα κρατησει συνομιλια που μου ελεγαν πως δεν εχει τελωνειο. Σημερα εσκασε ειδοποιηση να στειλω αποδειξη, απο γετα. Εσγειλα. 27 ευρω στο κεφαλι. Μιλησα με μπανγκουντ. Αρχικα μου καναν τους κινεζους. Μου λενε " Σοθ ειχε υποσχεθει κανενας οως δεν εχει τελωνειο; τους εστειλα το ιμειλ και μου ειπαν να πληρωσω και θα μου δωσουν τα λεφτα πισω. 2 ερωτησεις. Την υποσχεση τους την τηρουν γενικα; ή να φοβαμαι; η αποδειξη οταν πληρωσω στο τελωνειο, γραφει καπου οτι ειναι για εξοδα εκτελωνισμου; ειναι ηλεκτρονικη ή χειρογραφη; γιατι φοβαμαι μηπως δεν την αναγνωρισουν οι τυποι του μπανγκουντ. Ποια η εμπειρια σας; Επισης, αν δεν ειχα τη συνομιλια, τι θα γινοτανε; αν σε direct αποστολες τρωμε και τελωνειο, κλαφτα χαραλαμπε... Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από burnin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 29/3/2020 στις 5:48 ΜΜ, makfil είπε Τον τελευταίο καιρό είχε χρησιμοποιήσει αρκετά το Γερμανικό ταχυδρομείο με τη μέθοδο PDM, που έρχεται οδικώς από την Γερμανία στην Ελλάδα. Εχουμε για αυτο καμια περαιτερω πληροφορια? Γιατι αποστολες PDM απο Banggood που μου εχουν δωσει πρωτη φορα tracking σε DE δεν εμφανιζονται εδω και 1 μηνα σε κανενα tracking service. Σε επικοινωνια οι Κινεζοι κανουν τους Κινεζους και μου λενε υπομονη και οτι συνηθως το PDM κανει 12-20 εργασιμες μερες. Η Deutsche Post/DHL ισχυριζονται οτι το tracking δεν ειναι valid. Υπαρχει καποιος τροπος να ελεγξω ποιος λεει αληθεια και ποιος ψεμματα? Το tracking είναι 2 γραμματα, 9 ψηφια και DE στο τελος. Κανενα απο τα γνωστα tracking site δεν εμφανιζει τιποτα (λεει wrong tracking) ουτε και τα διαφορα DHL και Deutsche Post track που βρηκα. Αντιθετα 2 αλλες αποστολες PDM παλι με αγορα την ιδια περιοδο πριν κανα μηνα μου τις εστειλαν με PostNL και αυτες ειναι Ολλανδια τωρα για διεκπεραιωση. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από Sebu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 48 λεπτά πριν, Sebu είπε Εχουμε για αυτο καμια περαιτερω πληροφορια? Γιατι αποστολες PDM απο Banggood που μου εχουν δωσει πρωτη φορα tracking σε DE δεν εμφανιζονται εδω και 1 μηνα σε κανενα tracking service. Σε επικοινωνια οι Κινεζοι κανουν τους Κινεζους και μου λενε υπομονη και οτι συνηθως το PDM κανει 12-20 εργασιμες μερες. Η Deutsche Post/DHL ισχυριζονται οτι το tracking δεν ειναι valid. Υπαρχει καποιος τροπος να ελεγξω ποιος λεει αληθεια και ποιος ψεμματα? Το tracking είναι 2 γραμματα, 9 ψηφια και DE στο τελος. Κανενα απο τα γνωστα tracking site δεν εμφανιζει τιποτα (λεει wrong tracking) ουτε και τα διαφορα DHL και Deutsche Post track που βρηκα. Αντιθετα 2 αλλες αποστολες PDM παλι με αγορα την ιδια περιοδο πριν κανα μηνα μου τις εστειλαν με PostNL και αυτες ειναι Ολλανδια τωρα για διεκπεραιωση. Προφανως ψευδεται το banggood τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Και γω αυτο πιστευω, το θεμα ειναι γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Sebu είπε Εχουμε για αυτο καμια περαιτερω πληροφορια? Γιατι αποστολες PDM απο Banggood που μου εχουν δωσει πρωτη φορα tracking σε DE δεν εμφανιζονται εδω και 1 μηνα σε κανενα tracking service. Σε επικοινωνια οι Κινεζοι κανουν τους Κινεζους και μου λενε υπομονη και οτι συνηθως το PDM κανει 12-20 εργασιμες μερες. Η Deutsche Post/DHL ισχυριζονται οτι το tracking δεν ειναι valid. Υπαρχει καποιος τροπος να ελεγξω ποιος λεει αληθεια και ποιος ψεμματα? Το tracking είναι 2 γραμματα, 9 ψηφια και DE στο τελος. Κανενα απο τα γνωστα tracking site δεν εμφανιζει τιποτα (λεει wrong tracking) ουτε και τα διαφορα DHL και Deutsche Post track που βρηκα. Αντιθετα 2 αλλες αποστολες PDM παλι με αγορα την ιδια περιοδο πριν κανα μηνα μου τις εστειλαν με PostNL και αυτες ειναι Ολλανδια τωρα για διεκπεραιωση. το BG στέλνει με την Dhl parcel https://www.dhlparcel.gr/en/private-customers.html https://www.dhl.de/en/privatkunden/pakete-empfangen/verfolgen.html Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από radiotv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Ευχαριστω radiotv. Εχω δοκιμασει οτι tracking της DHL υπαρχει ολα δινουν ειτε invalid tracking ειτε κενη απαντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Sebu είπε Ευχαριστω radiotv. Εχω δοκιμασει οτι tracking της DHL υπαρχει ολα δινουν ειτε invalid tracking ειτε κενη απαντηση. τώρα είναι και το Πάσχα των καθολικών καθώς και το πρόβλημα μεταφορών λόγω covid19, μήπως πρέπει να περιμένεις λίγες ημέρες έως να εμφανιστεί στο tracking, δοκίμασε και στο 17track που εντοπίζει αυτόματα την εταιρεία αποστολής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, radiotv είπε τώρα είναι και το Πάσχα των καθολικών καθώς και το πρόβλημα μεταφορών λόγω covid19, μήπως πρέπει να περιμένεις λίγες ημέρες έως να εμφανιστεί στο tracking, δοκίμασε και στο 17track που εντοπίζει αυτόματα την εταιρεία αποστολής Αυτο και αν δεν εμφανιζει τιποτα. Γενικα κανενα third party tracking service δεν το αναγνωριζει. Μονο ενα εμφανιζει ως πρωτο βημα την αποστολη κανα μηνα πισω και εκτιμωμενο χρονο παραδοσης οτι επρεπε να εχει ηδη παραδοθει 🤣 Απλα μου κανει εντυπωση γιατι ειναι πρωτη φορα που βλεπω tracking number υστερα απο 1 μηνα να μην εμφανιζει ακομα τιποτα. Τα αντιστοιχα PostNL που απεσταλησαν την ιδια χρονικη στιγμη (+/- 1-2 μερες) δουλευει κανονικοτατα το tracking τους. Αρα ή παιζει κάτι με το tracking ή με την DHL. Μηπως λογω CoVid εχει μπουκωσει το συστημα της? Ποιος ξερει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 16 ώρες πριν, Sebu είπε Και γω αυτο πιστευω, το θεμα ειναι γιατι? Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ψεύδονται τα Κινεζοsite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessatsuRoku Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Στις 6/4/2020 στις 1:19 ΠΜ, johniem είπε Ξέρει κανείς αν έρχονται πακέτα από Amazon.uk ή Amazon.de Ναι ερχονται αλλα στελνει πολλα δεματα untracked με ΕΛΤΑ και εκει ειναι 50-50% αμα θα παραλαβεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ea6gka Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 αγορα απο αμαζον μεμβρανες για κινητο, 27 φλεβαρη εγινε η παραγγελια ακομα τιποτα, ουτε καν ειδοποιηση. Απο αγγλια εφυγε. Επειδη δεν μου εχει ξανατυχει απο αμαζον, μπορει καποιος να με βοηθησει πως επικοινωνω με τον πωλητη , μου βγαζει μονο να του στειλω μυνημα σχετικα με το προιον και οχι την παραγγελια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα