Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαίνεται και στο πειπαλ η επιστροφή πρώτα η πάει απευθείας στη χρεωστική και στον τραπεζικό λογαριασμό?

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

περίμενε δυο τρεις μέρες ακόμα και άνοιξε υπόθεση...αν τα είχαν βάλει θα τα έβλεπες άμεσα οπότε κωλυσιεργουν σιγουρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/1/2025 στις 12:18 ΠΜ, sakisgri είπε

Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα. Απλώς την αμφισβήτηση θα πρέπει να την κάνει ο κάτοχος της κάρτας.

Περίμενε όμως να δεις τι θα σου πει ο πωλητής, η ξανά ενόχλησε τον. Αν έχει χαθεί η οτιδήποτε άλλο πιστεύω η θα σου στείλουν ξανά το προϊόν η θα επιστρέψουν τα χρήματα (πιο πιθανό το πρώτο)

Δεν αμφισβητώ αυτά που γράφεις αλλά στο θέμα για το Aliexpress που επίσης τα δέματα τα διακινεί η ACS στην Ελλάδα πολλοί από την Αθήνα έχουν γράψει πως παρέλαβαν σε 10 μέρες πολλές φορές και λιγότερα. Ελάχιστες φορές θυμάμαι κάποιος να έγραψε ότι άργησε να παραλάβει από την ACS.

Γιαυτό και γράφω πιο πάνω κατάστημα με κατάστημα διαφέρει.

Έκανα αιτηση αμφισβήτησης και ταυτόχρονα και στην επικοινωνία που έχουν στο σάιτ της ΕΤΕ με φωτό κλπ για να προχωρησει πιο γρήγορα το θέμα..ο πωλητής αναξιόπιστος παντελώς τώρα λέει ότι από dpd θα πάρει 14 μεερες να του απαντήσουν επισημα τι έγινε με το δέμα..10+ χρόνια κάνω αγορές από εξωτερικο πρώτη φορά μου συμβαίνει τέτοιο θεμα

https://ibb.co/ks7k0n3k

Επεξ/σία από Larri
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από μία αγορά Black Friday σε Comply USA - κάκιστη εμπειρία και ποιότητα προϊόντων, προς ενημέρωση και προσοχή όποιου ενδιαφερόμενου - έχοντας παραλάβει 6/12/2024 από FEDEX βλέπω 1 μήνα και βάλε μετά ότι έχει παραδοθεί φάκελος από ΕΛΤΑ με περιεχόμενο από FEDEX ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΑΣΜΩΝ & ΦΟΡΩΝ που εκδόθηκε 11/12/2024. Ενώ στην τελική αξία αναφέρει 18.89€, στο υποσύνολο 17,69€ χωρίς να είναι εμφανής οποιαδήποτε προσθήκη αυτής της διαφοράς. Επιπλέον, αναρωτιέμαι γιατί δεν ζητήθηκε πληρωμή πριν ή και κατά την παράδοση όπως και έχει συμβεί στο παρελθόν, γιατί το έστειλαν μέσω εντύπου κι όχι έστω προσπάθεια επικοινωνίας με emai ή τηλέφωνο και τι γίνεται αν καθυστερήσει η πληρωμή ή δεν διεκπεραιωθεί. Μπορείτε όλοι να αναλογιστείτε ότι πολλές φορές έχουν χαθεί από ΕΛΤΑ έγγραφα και μετά κόσμος ψάχνεται. 

Επεξ/σία από gousias
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, gousias said:

Μετά από μία αγορά Black Friday από Comply USA - κάκιστη εμπειρία και ποιότητα προϊόντων, προς ενημέρωση και προσοχή όποιου ενδιαφερόμενου - έχοντας παραλάβει 6/12/2024 από FEDEX βλέπω 1 μήνα και βάλε μετά ότι έχει παραδοθεί φάκελος από ΕΛΤΑ με περιεχόμενο από FEDEX ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΑΣΜΩΝ & ΦΟΡΩΝ που εκδόθηκε 11/12/2024. Ενώ στην τελική αξία αναφέρει 18.89€, στο υποσύνολο 17,69€ χωρίς να είναι εμφανής οποιαδήποτε προσθήκη αυτής της διαφοράς. Επιπλέον, αναρωτιέμαι γιατί δεν ζητήθηκε πληρωμή πριν ή και κατά την παράδοση όπως και έχει συμβεί στο παρελθόν, γιατί το έστειλαν μέσω εντύπου κι όχι έστω προσπάθεια επικοινωνίας με emai ή τηλέφωνο και τι γίνεται αν καθυστερήσει η πληρωμή ή δεν διεκπεραιωθεί. Μπορείτε όλοι να αναλογιστείτε ότι πολλές φορές έχουν χαθεί από ΕΛΤΑ έγγραφα και μετά κόσμος ψάχνεται. 

Μου είχε έρθει και εμένα στο παρελθόν , και μάλιστα αφορούσε παραγγελίες προωθητικης ενέργειας από εταίρες εκτύπωσης πλακετών, όπου είχα πληρώσει  1$ μεταφορικά και το προϊον ήταν δωρεάν. Το θέμα είναι πως τα έξοδα δεν ήταν ορθά καθώς η FedEx με χρέωνε 7 και 8 ευρώ για κάθε αποστολή, πλήρωσα το ένα δέμα και μετά έστειλα email για τα υπόλοιπα όπου μου είπαν ότι έχει διευθετηθεί από πλευράς τους. Στείλε τους και εσύ email και αν μπορείς ενημέρωσε μας για την εξέλιξη γιατί πάει και καιρός από τη δική μου εμπειρία με το συγκεκριμένο θέμα.

Μεγάλο φάουλ αυτό που έρχεται μετά με ΕΛΤΑ εντομεταξυ, θα έπρεπε να υπήρχε ενημέρωση κατά τη παράδοση της παραγγελίας.

Επεξ/σία από omokas
Δημοσ.
1 ώρα πριν, omokas είπε

Μου είχε έρθει και εμένα στο παρελθόν , και μάλιστα αφορούσε παραγγελίες προωθητικης ενέργειας από εταίρες εκτύπωσης πλακετών, όπου είχα πληρώσει  1$ μεταφορικά και το προϊον ήταν δωρεάν. Το θέμα είναι πως τα έξοδα δεν ήταν ορθά καθώς η FedEx με χρέωνε 7 και 8 ευρώ για κάθε αποστολή, πλήρωσα το ένα δέμα και μετά έστειλα email για τα υπόλοιπα όπου μου είπαν ότι έχει διευθετηθεί από πλευράς τους. Στείλε τους και εσύ email και αν μπορείς ενημέρωσε μας για την εξέλιξη γιατί πάει και καιρός από τη δική μου εμπειρία με το συγκεκριμένο θέμα.

Μεγάλο φάουλ αυτό που έρχεται μετά με ΕΛΤΑ εντομεταξυ, θα έπρεπε να υπήρχε ενημέρωση κατά τη παράδοση της παραγγελίας.

Και τι να αναφέρω; Νομίζω αυτοί θα ισχυριστούν ότι υπόκεινται σε επιπλέον δασμούς! Μπορούν να τα αφαιρέσουν;

Δημοσ.
59 minutes ago, ougxar said:

Ειναι ψιλονορμαλ δεμα με GLS να εχει κολλησει η ενημερωση 4 ημερες σε αυτη τη φαση?

The parcel has left the parcel center. Bulgaria

Ναι περίμενα μια μπαταρία από Πολωνία μέσα στα Χριστούγεννα και κόλλησε εκεί  μέρες μέχρι που το εμφάνισε ACS. Η GLS μετά από επικοινωνία έλεγε ότι δεν ξέρει που είναι και είχα αγχωθεί μήπως χάθηκε, απλώς δεν έχουν ενημέρωση καλή

• Like 1
Δημοσ.

Αγόρασα κινητό από DHGate - Mi Fans Store  στις 31/1/25 (Πρώτη μου παραγγελία από DHGate).
Υποτίθεται 7 day delivery.
Μέχρι και σήμερα το Tracking Number δεν δείχνει τίποτα.

ΝΑ ανησυχώ; Έχω ξενερώσει κιολας και ευχαρίστως θα έκανα cancel - refund.
Με παίρνει ή θα μπλέξω;

dh1.jpg

DH2.jpg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, cirith είπε

Αγόρασα κινητό από DHGate - Mi Fans Store  στις 31/1/25 (Πρώτη μου παραγγελία από DHGate).
Υποτίθεται 7 day delivery.
Μέχρι και σήμερα το Tracking Number δεν δείχνει τίποτα.

ΝΑ ανησυχώ; Έχω ξενερώσει κιολας και ευχαρίστως θα έκανα cancel - refund.
Με παίρνει ή θα μπλέξω;

dh1.jpg

DH2.jpg

Ούτε εγώ έχω ψωνίσει από DHgate, αλλά με βάση το GLS που βλέπω να φανταστώ έρχεται από Ευρωπαϊκή αποθήκη? Αν ναι ίσως γιαυτό να βλέπεις στην DHgate το μηνυμα "No tracking information....." Όπως και να έχει, βαλε το tracking number εδώ https://parcelsapp.com/ και δες, λογικά θα έχεις next tracking number. Επίσης αν έχεις, θα δεις και την courier που θα σου παραδώσει το δέμα στην Ελλάδα.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, sakisgri είπε

Ούτε εγώ έχω ψωνίσει από DHgate, αλλά με βάση το GLS που βλέπω να φανταστώ έρχεται από Ευρωπαϊκή αποθήκη? Αν ναι ίσως γιαυτό να βλέπεις στην DHgate το μηνυμα "No tracking information....." Όπως και να έχει, βαλε το tracking number εδώ https://parcelsapp.com/ και δες, λογικά θα έχεις next tracking number. Επίσης αν έχεις, θα δεις και την courier που θα σου παραδώσει το δέμα στην Ελλάδα.

Φίλε μου, σ' ευχαριστώ.

Την πάτησα σαν πρωτάρης. Μπέρδεψα το order number με το tracking number.

Το τηλέφωνο κάνει βόλτα στην Ευρώπη. Ισπανία - Γερμανία - Ρουμανία και τώρα Βουλγαρία. Κοντεύουμε ...

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια, περιμενω ενα δεματακι απο Αγγλια, μεγεθους πακετου τσιγαρων.

Η παραγγελια εγινε και απεσταλη, πριν 3 εβδομαδες.

Ποσους....μηνες θα κανει, απο Αγγλια για Ελλαδα, για να μπορεσω να παραλαβω;

Ξερω...τελωνειο και για τις τριχες ακομη αν ειναι εκτος ΕΕ, αλλα ποσο καιρο παιρνει ολο αυτο;

:(

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...