Aloperitin Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Μιλάμε για Αθηνα με 5 εκατομμύρια κόσμο..αγορές από τέμου με boxnow σε 10 μέρες σε κουτί για παραλαβή.Αγορες από τέμου με dpd σε 6 μέρες είναι Ελλάδα και 20 μέρες βολοδερνουν στην acs στα υποκαταστήματα τους..το tracking number δείχνει ότι είναι στο δρόμο από το κέντρο διαλογής στο Αιγάλεω να παει Περιστέρι 14 μέρες..στο τέλος παίρνουν τηλέφωνο να πας να παραλάβεις από smart locker!! ήρθε ένα σπίτι με δαυτους και μου έλεγαν ότι ειμαι και πολύ τυχερός...Απίστευτα πράγματα..αγορά ζαντών από Γερμανία σε 6 μέρες Ελλάδα με dpd..πάλι αυτή η καταραμένη asc πάνω από μια εβδομαδα τις έχουν και τις καμαρώνουν...Αγορά ελαστικών με dhl σε μια εβδομάδα σπίτι από γερμανια..αγορά σποιλερ από Γερμανία σε μια εβδομάδα με dhl...αγορά από you.gr μια ηλεκτρική σκούπα αγανάκτησα μέχρι να αποφασίσουν από acs να σκαναριστει και να την στείλουν σπίτι πάνω από 15 μέρες..αγορές από αμαζον Ισπανίας σε 4-5 μέρες σπίτι με το απλό ταχυδρομείο εδώ...αυτά αυτόν τον μηνα Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου από Aloperitin 1
Larri Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Με χρεωστική mastercard πλήρωσα αλλά μήπως υπάρχει θέμα γιατί ήταν στο όνομα συγγεννικου μου προσώπου ενώ την αγορά την έκανα με δικά μου στοιχεία? Dpd δεν μπορώ να επικοινωνήσω εδώ δεν σηκώνουν τηλέφωνα δυστυχώς,ο πωλητής λέει ότι έκανε αίτημα στην dpd και του απάντησαν ότι κάπου έχει κολλήσει σε κάποια αποθήκη τους και θα τον ενημερώσουν περαιτερω...
sakisgri Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 27 λεπτά πριν, Larri είπε Με χρεωστική mastercard πλήρωσα αλλά μήπως υπάρχει θέμα γιατί ήταν στο όνομα συγγεννικου μου προσώπου ενώ την αγορά την έκανα με δικά μου στοιχεία? Dpd δεν μπορώ να επικοινωνήσω εδώ δεν σηκώνουν τηλέφωνα δυστυχώς,ο πωλητής λέει ότι έκανε αίτημα στην dpd και του απάντησαν ότι κάπου έχει κολλήσει σε κάποια αποθήκη τους και θα τον ενημερώσουν περαιτερω... Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα. Απλώς την αμφισβήτηση θα πρέπει να την κάνει ο κάτοχος της κάρτας. Περίμενε όμως να δεις τι θα σου πει ο πωλητής, η ξανά ενόχλησε τον. Αν έχει χαθεί η οτιδήποτε άλλο πιστεύω η θα σου στείλουν ξανά το προϊόν η θα επιστρέψουν τα χρήματα (πιο πιθανό το πρώτο) 1 ώρα πριν, Aloperitin είπε Μιλάμε για Αθηνα με 5 εκατομμύρια κόσμο..αγορές από τέμου με boxnow σε 10 μέρες σε κουτί για παραλαβή.Αγορες από τέμου με dpd σε 6 μέρες είναι Ελλάδα και 20 μέρες βολοδερνουν στην acs στα υποκαταστήματα τους..το tracking number δείχνει ότι είναι στο δρόμο από το κέντρο διαλογής στο Αιγάλεω να παει Περιστέρι 14 μέρες..στο τέλος παίρνουν τηλέφωνο να πας να παραλάβεις από smart locker!! ήρθε ένα σπίτι με δαυτους και μου έλεγαν ότι ειμαι και πολύ τυχερός...Απίστευτα πράγματα..αγορά ζαντών από Γερμανία σε 6 μέρες Ελλάδα με dpd..πάλι αυτή η καταραμένη asc πάνω από μια εβδομαδα τις έχουν και τις καμαρώνουν...Αγορά ελαστικών με dhl σε μια εβδομάδα σπίτι από γερμανια..αγορά σποιλερ από Γερμανία σε μια εβδομάδα με dhl...αγορά από you.gr μια ηλεκτρική σκούπα αγανάκτησα μέχρι να αποφασίσουν από acs να σκαναριστει και να την στείλουν σπίτι πάνω από 15 μέρες..αγορές από αμαζον Ισπανίας σε 4-5 μέρες σπίτι με το απλό ταχυδρομείο εδώ...αυτά αυτόν τον μηνα Δεν αμφισβητώ αυτά που γράφεις αλλά στο θέμα για το Aliexpress που επίσης τα δέματα τα διακινεί η ACS στην Ελλάδα πολλοί από την Αθήνα έχουν γράψει πως παρέλαβαν σε 10 μέρες πολλές φορές και λιγότερα. Ελάχιστες φορές θυμάμαι κάποιος να έγραψε ότι άργησε να παραλάβει από την ACS. Γιαυτό και γράφω πιο πάνω κατάστημα με κατάστημα διαφέρει.
Larri Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δεν το είχα σκεφτεί..έστειλα email στην dpd Ρουμανίας για την αποστολή...μου απάντησαν άμεσα με τον αριθμό του αιτήματος και ότι το επεξεργάζεται υπάλληλος που θα μου απαντήσει συντομα.. Εδώ στην dpd έχω στείλει email μια εβδομάδα τώρα και άφαντοι..τηλέφωνα με πρωθυπουργό θα καταφέρεις να μιλήσεις με αυτούς ποτε...τραγελαφος
Tsaki0077 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Όποιος ξέρει μια ερώτηση...έχω αλλάξει τηλέφωνο και είχα καιρό να μπω στον λογαριασμό πειπαλ..μπαίνω με τους κωδικούς μου αλλά μου ζητάει επαλήθευση με τον αριθμό τηλεφωνου που δεν έχω πλέον..δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους αφού μου ζητά να συνδεθώ πρώτα..τι μπορώ να κάνω?
sakisgri Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Tsaki0077 είπε Όποιος ξέρει μια ερώτηση...έχω αλλάξει τηλέφωνο και είχα καιρό να μπω στον λογαριασμό πειπαλ..μπαίνω με τους κωδικούς μου αλλά μου ζητάει επαλήθευση με τον αριθμό τηλεφωνου που δεν έχω πλέον..δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους αφού μου ζητά να συνδεθώ πρώτα..τι μπορώ να κάνω? Θα έλεγα να κάνεις την ερώτηση εδώ, Έχεις περισσότερες πιθανότητες να το δουν άτομα που γνωρίζουν και να πάρεις μια γρήγορη απάντηση.
Bollek Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα..οποίος έχει ανάλογη εμπειρία..ακυρώθηκε μια παραγγελια μέσα στην εβδομαδα ,που έκανα πρωτη φορά από την elastika-online.gr..με πειπαλ φυσικά ..μου έστειλαν email προχθές ότι η επιστροφή χρημάτων θα γίνει χθες αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν βάλει τίποτα στο πειπαλ...χθες μίλησα στο τηλέφωνο έχουν μια υπάλληλο που μιλάει σπαστά ελληνικά και είπε πως θα ενημερώσει να μπουν σήμερα..αλλά δεν τα βλέπω ακόμα..να περιμένω η να ανοίξω υπόθεση? Και αν ανοίξεις και θέλει να βάλει τα χρηματα ο πωλητής πρέπει να την ακυρωσω ? Και αν δεν τα βάλει μετά? Ευχαριστώ προκαταβολικά... Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου από Bollek
Aloperitin Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Κωλυσιεργουν αν κάνουν επιστροφή φαίνεται άμεσα στο πειπαλ..περίμενε Δευτέρα Τρίτη το πολύ και άνοιξε υπόθεση... Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου από Aloperitin
kostasbm Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 1 hour ago, Bollek said: Καλησπέρα..οποίος έχει ανάλογη εμπειρία..ακυρώθηκε μια παραγγελια μέσα στην εβδομαδα ,που έκανα πρωτη φορά από την elastika-online.gr..με πειπαλ φυσικά ..μου έστειλαν email προχθές ότι η επιστροφή χρημάτων θα γίνει χθες αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν βάλει τίποτα στο πειπαλ...χθες μίλησα στο τηλέφωνο έχουν μια υπάλληλο που μιλάει σπαστά ελληνικά και είπε πως θα ενημερώσει να μπουν σήμερα..αλλά δεν τα βλέπω ακόμα..να περιμένω η να ανοίξω υπόθεση? Και αν ανοίξεις και θέλει να βάλει τα χρηματα ο πωλητής πρέπει να την ακυρωσω ? Και αν δεν τα βάλει μετά? Ευχαριστώ προκαταβολικά... λίγο υπομονή δεν ειναι on line μεταξυ τους εμποροι - PayPal-τραπεζες
Bollek Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Φαίνεται και στο πειπαλ η επιστροφή πρώτα η πάει απευθείας στη χρεωστική και στον τραπεζικό λογαριασμό?
Aloperitin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου περίμενε δυο τρεις μέρες ακόμα και άνοιξε υπόθεση...αν τα είχαν βάλει θα τα έβλεπες άμεσα οπότε κωλυσιεργουν σιγουρα
Larri Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 27/1/2025 στις 12:18 ΠΜ, sakisgri είπε Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα. Απλώς την αμφισβήτηση θα πρέπει να την κάνει ο κάτοχος της κάρτας. Περίμενε όμως να δεις τι θα σου πει ο πωλητής, η ξανά ενόχλησε τον. Αν έχει χαθεί η οτιδήποτε άλλο πιστεύω η θα σου στείλουν ξανά το προϊόν η θα επιστρέψουν τα χρήματα (πιο πιθανό το πρώτο) Δεν αμφισβητώ αυτά που γράφεις αλλά στο θέμα για το Aliexpress που επίσης τα δέματα τα διακινεί η ACS στην Ελλάδα πολλοί από την Αθήνα έχουν γράψει πως παρέλαβαν σε 10 μέρες πολλές φορές και λιγότερα. Ελάχιστες φορές θυμάμαι κάποιος να έγραψε ότι άργησε να παραλάβει από την ACS. Γιαυτό και γράφω πιο πάνω κατάστημα με κατάστημα διαφέρει. Έκανα αιτηση αμφισβήτησης και ταυτόχρονα και στην επικοινωνία που έχουν στο σάιτ της ΕΤΕ με φωτό κλπ για να προχωρησει πιο γρήγορα το θέμα..ο πωλητής αναξιόπιστος παντελώς τώρα λέει ότι από dpd θα πάρει 14 μεερες να του απαντήσουν επισημα τι έγινε με το δέμα..10+ χρόνια κάνω αγορές από εξωτερικο πρώτη φορά μου συμβαίνει τέτοιο θεμα https://ibb.co/ks7k0n3k Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου από Larri
gousias Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Μετά από μία αγορά Black Friday σε Comply USA - κάκιστη εμπειρία και ποιότητα προϊόντων, προς ενημέρωση και προσοχή όποιου ενδιαφερόμενου - έχοντας παραλάβει 6/12/2024 από FEDEX βλέπω 1 μήνα και βάλε μετά ότι έχει παραδοθεί φάκελος από ΕΛΤΑ με περιεχόμενο από FEDEX ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΑΣΜΩΝ & ΦΟΡΩΝ που εκδόθηκε 11/12/2024. Ενώ στην τελική αξία αναφέρει 18.89€, στο υποσύνολο 17,69€ χωρίς να είναι εμφανής οποιαδήποτε προσθήκη αυτής της διαφοράς. Επιπλέον, αναρωτιέμαι γιατί δεν ζητήθηκε πληρωμή πριν ή και κατά την παράδοση όπως και έχει συμβεί στο παρελθόν, γιατί το έστειλαν μέσω εντύπου κι όχι έστω προσπάθεια επικοινωνίας με emai ή τηλέφωνο και τι γίνεται αν καθυστερήσει η πληρωμή ή δεν διεκπεραιωθεί. Μπορείτε όλοι να αναλογιστείτε ότι πολλές φορές έχουν χαθεί από ΕΛΤΑ έγγραφα και μετά κόσμος ψάχνεται. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου από gousias
omokas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, gousias said: Μετά από μία αγορά Black Friday από Comply USA - κάκιστη εμπειρία και ποιότητα προϊόντων, προς ενημέρωση και προσοχή όποιου ενδιαφερόμενου - έχοντας παραλάβει 6/12/2024 από FEDEX βλέπω 1 μήνα και βάλε μετά ότι έχει παραδοθεί φάκελος από ΕΛΤΑ με περιεχόμενο από FEDEX ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΑΣΜΩΝ & ΦΟΡΩΝ που εκδόθηκε 11/12/2024. Ενώ στην τελική αξία αναφέρει 18.89€, στο υποσύνολο 17,69€ χωρίς να είναι εμφανής οποιαδήποτε προσθήκη αυτής της διαφοράς. Επιπλέον, αναρωτιέμαι γιατί δεν ζητήθηκε πληρωμή πριν ή και κατά την παράδοση όπως και έχει συμβεί στο παρελθόν, γιατί το έστειλαν μέσω εντύπου κι όχι έστω προσπάθεια επικοινωνίας με emai ή τηλέφωνο και τι γίνεται αν καθυστερήσει η πληρωμή ή δεν διεκπεραιωθεί. Μπορείτε όλοι να αναλογιστείτε ότι πολλές φορές έχουν χαθεί από ΕΛΤΑ έγγραφα και μετά κόσμος ψάχνεται. Μου είχε έρθει και εμένα στο παρελθόν , και μάλιστα αφορούσε παραγγελίες προωθητικης ενέργειας από εταίρες εκτύπωσης πλακετών, όπου είχα πληρώσει 1$ μεταφορικά και το προϊον ήταν δωρεάν. Το θέμα είναι πως τα έξοδα δεν ήταν ορθά καθώς η FedEx με χρέωνε 7 και 8 ευρώ για κάθε αποστολή, πλήρωσα το ένα δέμα και μετά έστειλα email για τα υπόλοιπα όπου μου είπαν ότι έχει διευθετηθεί από πλευράς τους. Στείλε τους και εσύ email και αν μπορείς ενημέρωσε μας για την εξέλιξη γιατί πάει και καιρός από τη δική μου εμπειρία με το συγκεκριμένο θέμα. Μεγάλο φάουλ αυτό που έρχεται μετά με ΕΛΤΑ εντομεταξυ, θα έπρεπε να υπήρχε ενημέρωση κατά τη παράδοση της παραγγελίας. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου από omokas
gousias Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, omokas είπε Μου είχε έρθει και εμένα στο παρελθόν , και μάλιστα αφορούσε παραγγελίες προωθητικης ενέργειας από εταίρες εκτύπωσης πλακετών, όπου είχα πληρώσει 1$ μεταφορικά και το προϊον ήταν δωρεάν. Το θέμα είναι πως τα έξοδα δεν ήταν ορθά καθώς η FedEx με χρέωνε 7 και 8 ευρώ για κάθε αποστολή, πλήρωσα το ένα δέμα και μετά έστειλα email για τα υπόλοιπα όπου μου είπαν ότι έχει διευθετηθεί από πλευράς τους. Στείλε τους και εσύ email και αν μπορείς ενημέρωσε μας για την εξέλιξη γιατί πάει και καιρός από τη δική μου εμπειρία με το συγκεκριμένο θέμα. Μεγάλο φάουλ αυτό που έρχεται μετά με ΕΛΤΑ εντομεταξυ, θα έπρεπε να υπήρχε ενημέρωση κατά τη παράδοση της παραγγελίας. Και τι να αναφέρω; Νομίζω αυτοί θα ισχυριστούν ότι υπόκεινται σε επιπλέον δασμούς! Μπορούν να τα αφαιρέσουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα