Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Οκ οπότε για 100 με 150 ευρώ έστω αγορές πιστεύω να είμαι εντάξει 

Για την ακρίβεια, έως 186€. Το ίδιο ισχύει και για το alliexpress 

Επεξ/σία από Nnoutas
  • Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όταν το άμαζον γερμανίας λέει παράδοση (ιν στοκ) προϊόντος ως τις 24 Απριλίου, πόσο κάνει συνήθως; Ας πουν οι έμπειροι, εγώ έχω κάνει 5 παραγγελίες στη ζωή μου. 

Μου κάνει εντύπωση να δίνει τόσο μεγάλο κουότα για ετοιμοπαράδοτο, ενώ το Ισπανικό πχ λέει 12-18 Απριλίου. Του Ισπανικού βέβαια είναι +10% η τιμή του προϊόντος.

Το θέμα είναι το βιάζομαι, χεντσετ για δουλειά είναι. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει περίπτωση να το πάρω, έχει διπλή τιμή.

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα.. Θέλω να αγοράσω αυτό.. 

https://ban.ggood.vip/14NWA

Θα πληρώσω τελωνείο? Τι πρεπει να κάνω να αποφύγω τελωνείο?Συγγνώμη αλλά γύρισα αρκετές σελίδες πισω από το νήμα και δεν εβγαλα ακρη.. Ευχαριστω για τον χρόνο σας..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, sarakats85 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα.. Θέλω να αγοράσω αυτό.. 

https://ban.ggood.vip/14NWA

Θα πληρώσω τελωνείο? Τι πρεπει να κάνω να αποφύγω τελωνείο?Συγγνώμη αλλά γύρισα αρκετές σελίδες πισω από το νήμα και δεν εβγαλα ακρη.. Ευχαριστω για τον χρόνο σας..

Όχι, αν πατήσεις ακριβώς κάτω από την τιμή εκεί που γράφει "Περιλαμβάνεται ΦΠΑ (?)" θα δεις γράφει "Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ και δασμούς (εάν υπάρχουν).Δείτε περισσότερα"

Επεξ/σία από sakisgri
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, sakisgri είπε

Όχι, αν πατήσεις ακριβώς κάτω από την τιμή εκεί που γράφει "Περιλαμβάνεται ΦΠΑ (?)" θα δεις γράφει "Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ και δασμούς (εάν υπάρχουν).Δείτε περισσότερα"

Σε ευχαριστώ πολύ! Την ασφάλεια που έχει την αφηνω φαντάζομαι? 

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, sarakats85 είπε

Δεν χρειάζεται, ετσι & αλλιως το Banggood ειναι δοκιμασμένο χρόνια τώρα.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, sarakats85 είπε

Μονο τον τρόπο αποστολής δες, από προεπιλογή έχει το Ευρωπαϊκό Σιδηροδρομικό Ταχυδρομείο και κάνει 50-75 εργάσιμες ημέρες (Εκτιμώμενη παράδοση  May 29th-Jun 23rd,2024)

Αν το βιάζεσαι πας στην αλλη επιλογη δίνεις 15,72€ παραπάνω για να έρθει με Ειδική Οικονομική Ναυτιλία σε 21-40 εργάσιμες ημέρες (Εκτιμώμενη παράδοση   Apr 30th-May 19th,2024)

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα, προσπαθώ να αγοράσω έναν φορτιστή αυτοκινήτου απο το computeruniverse.de, αλλά όταν βάζω ΤΚ μου βγάζει λάθος και δεν μπορώ να συνεχίσω. Τί κάνω λάθος;

Δημοσ.

Ρε παιδιά τί γίνεται με τα help chat της Amazon; Εϊναι όλα εκτός εδώ και πολλές ημέρες.

Έχω μια παραγγελία που εκκρεμεί στο amazon.com και δεν έχω πως να επικοινωνήσω μαζί τους. Μόνη εναλλακτική που βγάζει είναι το request a phone call αλλά δεν περιλαμβάνει τη χώρα μας.

Γνωρίζει κανείς σε ποιο mail μπορώ να στείλω;

Γενικά τί φάση με το chat τους ρε γμτ;

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είμαι Out of the loop, αλλά η UPS είναι αυτό το μαύρο χάλι που διαβάζω και στα reviews? Είχα κάπως την εντύπωση πως ήταν σοβαρή/γρήγορη κλπ εταιρεία γιατί δεν είναι και φτηνή. Το γράφω με αφορμή το εξής, μου έστειλε συνεργάτης κάτι από Ιταλία, όχι τεράστιας αξίας, αλλά σπάνιο, εκεί που το περίμενα σε μερικές μέρες έχει μπει στην 3η βδομάδα τώρα, και βλέπω να έχει φτάσει Αθήνα σε όντως λίγες μέρες και να έχει μείνει στο κορωπί από τότε(?).

Υπάρχει mail απ'τη UPS Ιταλίας πως λέει έχει φύγει από αυτούς, ενώ στα τηλέφωνα στην Αθήνα λένε πως δεν ισχύει το tracking και είναι στην Ιταλία ακόμα, το οποίο προφανώς είναι ψέμα. Ο φίλος απλά ζήτησε να γίνει investigation και έχει μείνει έτσι εδώ και 3 μέρες τώρα. Και το χειρότερο είναι πως προφανώς όχι χωρίς λόγο, έχουν μόνο γραφεία στους διαόλου που θες 2 ώρες με το αμάξι και βενζίνες κλπ πηγαινέλα αν θες να τους αρχίσεις στα καντήλια αυτοπροσώπως. (Για τα ψέμματα προφανώς, αλλίως καθυστερήσεις, προβλήματα κλπ είναι πάντα στο πρόγραμμα). 

Γενικά αυτό με τις μεταφορικές πια, πιστεύω η νομοθεσία χρειάζεται ένα update. Δε γίνεται να συνάπτεις συμβάσεις με συγκεκριμένους όρους, να μην τηρούνται, να χάνουν πράματα, να σε κοροιδεύουν, και να μην υπάρχουν σοβαρές συνέπειες γι'αυτό.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Adrastus είπε

Δεν ξέρω αν είμαι Out of the loop, αλλά η UPS είναι αυτό το μαύρο χάλι που διαβάζω και στα reviews?

Σε γενικές γραμμές είναι η σοβαρότερη από όλες. Κανένα παράπονο εδώ. Δεν ξέρω τώρα πως σου έκατσε εσένα. Στατιστικά σίγουρα όλες θα έχουν και αστοχίες.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν πχ αγοράσω από ένα μαγαζί ΕΕ πχ Γερμανία που δε στέλνει Ελλάδα, μπορώ να στείλω κούριερ να παραλάβει από το κατάστημα? Δηλαδή σαν πόρτα πόρτα. Να το έχω πληρωμένο και να πληρώσω πχ dhl να πάει να το πάρει και να μου το φέρει Ελλάδα.  

Δημοσ.
12 ώρες πριν, geoluc είπε

Ξέρει κανείς αν πχ αγοράσω από ένα μαγαζί ΕΕ πχ Γερμανία που δε στέλνει Ελλάδα, μπορώ να στείλω κούριερ να παραλάβει από το κατάστημα? Δηλαδή σαν πόρτα πόρτα. Να το έχω πληρωμένο και να πληρώσω πχ dhl να πάει να το πάρει και να μου το φέρει Ελλάδα.  

• Like 1
Δημοσ.

Έχει χαλάσει λίγο το amazon τελευταία ή είναι η ιδέα μου ? Εδώ και 1 μήνα τα chat δεν λειτουργούν.

Σήμερα μου ήρθε από το amazon.de πακέτο (το οποίο ήταν από 3ο πωλητή). Η αποστολή είχε γίνει με royal mail (ενώ το κατάστημα είναι Γερμανικό) και τα ΕΛΤΑ για αξία δέματος 17 Ευρώ απαίτησαν χρέωση δασμών 5 Ευρώ....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...