Προς το περιεχόμενο

Αγορές από το εξωτερικό [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εκανα διορθωση πανω γιατι καηκα βραδιατικα

4 λεπτά πριν, dimitris234 είπε

Με αυτες τις ισοτιμιες βγαινει 558 (με την προμηθεια) της Πειραιως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

11 ώρες πριν, prefuse είπε

καλησπέρα και χρόνια πολλά!

θελω να κάνω αγορά σε λίρες (468,75 GBP) και εχουν μονο paypal ως μέθοδο πληρωμής.

συμφέρει να κάνει την μετατροπή το paypal ή η τραπεζά Πειραιώς/Eurobank που έχω κάρτες;

σίγουρα κάποιο λάθος κάνω αφου η διαφορά ειναι μεγάλη..

• αν την μετατροπή σε ευρώ, την κάνει το paypal, 
    με Τιμή συναλλάγματος PayPal: 1 EUR = 0,84452 GBP
    +το ποσοστό % που παίρνει το paypal
    σύνολο: 555,05 EUR τελική τιμή

• αν την μετατροπή σε ευρώ, την κάνει πχ η Τράπεζα Πειραιώς, 
    με Τιμή συναλλάγματος Πειραιώς 1 EUR = 0,8855 GBP 
    +5,47% Συνολικές χρεώσεις μετατροπής νομίσματος για αγορές
    σύνολο: 437,78 EUR τελική τιμή

αν γνωρίζετε τι συμφέρει ή τι κάνω λάθος, θα εκτιμούσα μια άμεση σύντομη απάντηση καθως η πληρωμή πρέπει να γίνει μέχρι και αύριο 31/12/2022

ευχαριστώ

https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/epitokia-deltia-timon/xrewseis-metatropis-nomismatwn

https://www.piraeusbank.gr/el/Idiwtes/Epitokia-Deltia-Timon/~/link.aspx?_id=BF8AECC9D0A149298F726EF3BF6AA599&_z=z#1

https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/epitokia-deltia-timon/imerisio-deltio-timon-synallagmatos-trapezogrammation

Καπου κανεις λαθος, η δευτερη μετατροπη βγαζει 529,36€ χωρις το ποσοστο

Mε Revolut ειναι 524€

11 ώρες πριν, ZACHARIS είπε

Πάντως τα ταχυδρομεία έχουν απίστευτη καθυστέρηση..μικρό δεματάκι μέσω AliExpress,  ήρθε από Κίνα 9 του μηνός και ακόμα δεν παρέλαβα...

Γενικα απο την περιοδο απο Black Friday τελη Νοεμβριου μεχρι μεσα Ιανουαριου υπαρχουν μικρες & μεγαλες καθυστερησεις. Καθε χρονο οταν ξεκινα το black friday μεχρι το νεο ετος τοτε εχει πολλες αποστολες/παραλαβες.

Αν επιλεγεις αγορες απο Κίνα μετα αρχες Φεβρουαριου ειναι κ η δικη τους πρωτοχρονιά που υπολειτουργουν τα παντα. Καλη χρονιά!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, ppetr είπε

Mε Revolut ειναι 524€

Revolut δεν δέχονται. Μόνο paypal και PayPal business. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό να βάλεις revolut/payzy στις κάρτες του PayPal για πληρωμή. Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Η payzy που έβαλα με μετατροπη μέσω PayPal βγάζει το ίδιο ποσό με τις πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες, 555€ οπότε πιθανόν και αν προσθέσουμε την revolut και μετατροπή μέσω PayPal πάλι το ίδιο ποσό θα βγάζει. 

Επεξ/σία από prefuse

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, prefuse είπε

Revolut δεν δέχονται. Μόνο paypal και PayPal business. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό να βάλεις revolut/payzy στις κάρτες του PayPal για πληρωμή. Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Η payzy που έβαλα με μετατροπη μέσω PayPal βγάζει το ίδιο ποσό με τις πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες, 555€ οπότε πιθανόν και αν προσθέσουμε την revolut και μετατροπή μέσω PayPal πάλι το ίδιο ποσό θα βγάζει. 

Θα προσθέσεις τη revolut στο paypal και θα ζητησεις η τιμολογηση να γίνει σε λίρες και όχι σε ευρω. Τοτε θα χρεωθείς τα 524 που σου γράφουν παραπάνω

Επεξ/σία από spartak1
  • Like 1

32 λεπτά πριν, spartak1 είπε

Θα προσθέσεις τη revolut στο paypal και θα ζητησεις η τιμολογηση να γίνει σε λίρες και όχι σε ευρω. Τοτε θα χρεωθείς τα 524 που σου γράφουν παραπάνω

Μήπως γνωρίζεις πως μπορώ να βάλω λεφτά στην revolut χωρίς προμήθεια; Πχ έχω στην payzy κάποια. Ευχαριστώ 

4 ώρες πριν, prefuse είπε

Μας δουλευεις ετσι? Ολοι!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, ppetr είπε

Μας δουλευεις ετσι? Ολοι!

οχι δεν ειχα χρόνο να το ψαξω και να διαβάσω, γιαυτό ρώτησα. μετα το δοκίμασα κιολας, η πλήρωμή επρεπε να γίνει μέχρι 31/12 και πρώτη φορά χρησιμοποιω revolut και payzy :)

10 ώρες πριν, ppetr είπε

Mε Revolut ειναι 524€

Mε Revolut ηταν 536.30€

Επεξ/σία από prefuse

Καλησπέρες και καλή χρονιά! Παράγγειλα κινητό απο Amazon.com με AmazonGlobal Priority Shipping (Πληρωμενο φπα κλπ). Έχει κάποιος προηγούμενη εμπειρία με τη συγκεκριμένη να δώσει κανα χιντ για shipping times και τη γενική διαδικασία; (ποιες κουριερ κλπ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θυμαται καποιος γιατι δεν το εχω ευκαιρο, Banggood αποστολη απο Κινα με την απλη μεθοδο αποστολης  (Free Shipping/Standard Shipping) περναει "καθαρο"?

Εχω να παρω κανα χρονο και οτι επαιρνα μεχρι εκει ηταν κατα βαση απο την τσεχικη αποθηκη που ερχοταν αερα.

Επεξ/σία από Sebu

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Sebu είπε

Θυμαται καποιος γιατι δεν το εχω ευκαιρο, Banggood αποστολη απο Κινα με την απλη μεθοδο αποστολης  (Free Shipping/Standard Shipping) περναει "καθαρο"?

Εχω να παρω κανα χρονο και οτι επαιρνα μεχρι εκει ηταν κατα βαση απο την τσεχικη αποθηκη που ερχοταν αερα.

Τα Airmail/Free Standard Shipping εξυπηρετούνται από τα ΕΛΤΑ (με οτι αυτό συνεπάγεται) αν δεν έχει αλλαξει κάτι αφού δεν πάνε μέσω τριγωνικής αποστολής σε άλλη χώρα.  Αν ειναι μικρής αξίας και δεν το βρισκεις εντός ΕΕ ή δεν το εχουν στις αποθηκες τους εντος ΕΕ ή η διαφορά τιμής είναι μεγάλη απο EU ισως και να αξίζει η επιλογή/αγορά απο Ασία/BG.

Απο Ευρώπη έρχονται αρκετά γρηγορα οι αποστολές κατά βάση.

Επεξ/σία από aces
  • Like 1

Καλησπέρα. Επειδή πάνε χρόνια από την τελευταία φορά που αγόρασα από το εξωτερικό και όλο κάτι παίρνει το αυτί μου για τελωνεία κτλ ήθελα να ρωτήσω αν για online αγορά από την Ιταλία θα έχω τίποτα εξτρά έξοδα.

Λογικά θα είναι χαμηλή η αξία της παραγγελίας, περίπου 30ε και θα γίνει σε ιταλικό site που στέλνει κανονικά Ελλάδα. Να υπολογίζω καθόλου το τελωνείο η για εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν υπάρχει κάποιος φόβος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...