MauroPaltoudias Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Τι τα κάνει να διαχωρίζοντσι όμως, κατά τον έλεγχο τελωνείου (ή έξτρα ελέγχου); Αν είναι tracked ή untracked ; Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο λόγο. Για τον έλεγχο λογικά, είναι το ίδιο και το αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, Beth13 είπε Όσα tracked είχα παραγγείλει τα έχω παραλάβει σχετικά σύντομα. Το πρόβλημα είναι με τα untracked στη δική μου περίπτωση. Όσο για το κατά πόσο είναι αληθές αυτό που μου είπε η υπάλληλος, δεν μπορώ να γνωρίζω. Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι επειδή παραγγέλνω σχετικά συχνά, σταμάτησα να παραλαμβάνω συχνά από τότε που δημιουργήθηκε το θέμα με το χαράτσι. Από εκεί που παραλάμβανα 20 πακέτα την εβδομάδα, τωρα ζήτημα αν παραλαμβάνω 3-4 ανα δυο εβδομάδες. Βλέπω ότι βγάζεις συμπεράσματα με βάση τον αριθμό παραλαβής δεμάτων, χωρίς να παίρνεις υπόψη ότι αφενός μειώθηκε σημαντικά ο αριθμός των υπαλλήλων των ΕΛΤΑ αφετέρου ότι η χώρα έχει μπει σε μια σοβαρή κρίση που έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό τη λειτουργία όλων των υπηρεσιών που συνεχίζουν να λειτουργούν. Θέλω να πιστεύω ότι η παραλαβή των δεμάτων σου, χωρίς αριθμό παρακολούθησης, δεν η βασική και μοναδική σου απασχόληση αυτή την περίοδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Beth13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 7 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Τι τα κάνει να διαχωρίζοντσι όμως, κατά τον έλεγχο τελωνείου (ή έξτρα ελέγχου); Αν είναι tracked ή untracked ; Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο λόγο. Για τον έλεγχο λογικά, είναι το ίδιο και το αυτό. Μήπως δίνουν προτεραιότητα στα tracked? Δεν έχω ιδέα. Απλά τη δική μου εμπειρία μεταφέρω. 7 ώρες πριν, makfil είπε Βλέπω ότι βγάζεις συμπεράσματα με βάση τον αριθμό παραλαβής δεμάτων, χωρίς να παίρνεις υπόψη ότι αφενός μειώθηκε σημαντικά ο αριθμός των υπαλλήλων των ΕΛΤΑ αφετέρου ότι η χώρα έχει μπει σε μια σοβαρή κρίση που έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό τη λειτουργία όλων των υπηρεσιών που συνεχίζουν να λειτουργούν. Η καθυστέρηση που παρατήρησα ξεκίνησε προ της κρίσης. 7 ώρες πριν, makfil είπε Θέλω να πιστεύω ότι η παραλαβή των δεμάτων σου, χωρίς αριθμό παρακολούθησης, δεν η βασική και μοναδική σου απασχόληση αυτή την περίοδο. Το topic είναι "αγορές από το εξωτερικό". Δεν με απασχολεί να γνωριστούμε περαιτέρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, Beth13 είπε Το topic είναι "αγορές από το εξωτερικό". Δεν με απασχολεί να γνωριστούμε περαιτέρω. Καταλαβαίνω ότι, στους 2 μήνες που έχεις εγγραφεί στο forum, το μόνο θέμα που σε απασχολεί είναι η παραλαβή των δεμάτων σου και μάλιστα εκείνων που δεν έχουν αριθμό παρακολούθησης. Πήρες απαντήσεις στα νήματα που έγραψες τις απορίες σου, αλλά συνεχίζεις σαν να είναι αυτό το μοναδικό και αποκλειστικό θέμα σου σ' αυτή την κρίσιμη περίοδο που περνάμε και έχει σχέση με την ΥΓΕΙΑ όλων των κατοίκων αυτής της χώρας. Το νήμα είναι αυτό που λες, όπως και τα υπόλοιπα σχετικά που έχεις γράψει τις ίδιες απορίες σου, και δεν θυμάμαι να σου έχει ζητήσει κάποιος ραντεβού για να σε "γνωρίσει" περισσότερο, ειδικότερα, αυτή την περίοδο που πρέπει να αποφεύγονται οι "γνωριμίες" με αγνώστους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 όπως είχα γράψει παραπάνω, έχει να περάσει ταχυδρόμος 2 εβδομάδες και δεν απαντούσαν ούτε στο τηλέφωνο,είχα ένα δέμα από Banggood σταλμένο με pdm από NL και καθόταν από την Δευτέρα το πρωί στην τοπική μονάδα διανομής, σήμερα απάντησαν στο τηλέφωνο και έμαθα ότι ο ταχυδρόμος της γειτονιάς μου λείπει σε άδεια, αφού απ' ότι κατάλαβα δεν θα περνούσε κανείς ούτε από την επόμενη Δευτέρα, συννενοήθηκα και πήγα εγώ και το παρέλαβα με μάσκα, γάντια και δικό μου στυλό, ήμουν έξω από την καγκελόπορτα και υπέγραψα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas421 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Καλό θα είναι αυτή την εποχή με τα τόσα προβλήματα να παραγγέλνουμε τα απολύτως απαραίτητα η αν είναι δυνατόν τίποτα όχι θήκες για κινητά και άλλες τέτειες βλακιες. Ελάτε στη θέση αυτών τον ανθρώπων που πηγαίνουν από σπίτι σε σπίτι πόσο φοβούνται και αυτή μη κολήσουν αυτό το διάολο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Καλημέρα Παιδιά, Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση η οποία λογικά έχει απαντηθεί απλώς δεν βρήκα απάντηση πιο πίσω...Θέλω να πάρω κάτι βιταμίνες από Αγγλία: https://www.ebay.com/itm/Omega-3-6-9-Fish-Oil-Concentrate-1000mg-High-Strength-EPA-DHA-Free-Delivery/171674530239?hash=item27f89971bf%3Am%3AmeY9jp-3ZHUrNit0ef5IJ5Q&LH_BIN=1&shqty=1&isGTR=1#shId Τις έπαιρνα χρόνια και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τώρα με το Brexit τι συμβαίνει; Υπάρχει Τελωνείο; Επίσης μπορεί να υπάρχει πρόβλημα που παραγγέλνω βιταμίνες από το εξωτερικό και να μην παραλάβω ποτέ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Όχι, παραμένει η ίδια κατάσταση μέχρι το τέλος του 2020, τουλάχιστον, και θα συμφωνήσουν για τη συνέχεια της σχέσης. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2020 από makfil 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 10 λεπτά πριν, makfil είπε Όχι, παραμένει η ίδια κατάσταση μέχρι το τέλος του 2020, τουλάχιστον, και θα συμφωνήσουν για τη συνέχεια της σχέσης. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την άμεση απάντηση!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anaximandros Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Έχει συμβεί σε κανέναν, δέμα συστημένο να βρίσκεται στο ΜΔ για πάνω από εβδομάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosutasu22 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 9 λεπτά πριν, anaximandros είπε Έχει συμβεί σε κανέναν, δέμα συστημένο να βρίσκεται στο ΜΔ για πάνω από εβδομάδα; Ναι, μαλιστα ενα που περιμενω βγηκε για αποστολη και ξαναγυρισε στη ΜΔ δυο φορες. Ακομα το περιμενω και δυστυχως λογω περιορισμου δεν μπορω να παω στη ΜΔ να το παρω απο εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anaximandros Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 7 λεπτά πριν, kosutasu22 είπε Ναι, μαλιστα ενα που περιμενω βγηκε για αποστολη και ξαναγυρισε στη ΜΔ δυο φορες. Ακομα το περιμενω και δυστυχως λογω περιορισμου δεν μπορω να παω στη ΜΔ να το παρω απο εκει. Μου έχει τύχει να μπαινοβγαίνει στο ΜΔ το δέμα, αλλά να είναι εκεί κολλημένο και να μην κουνιέται από τις 23/03 δεν μου έχει τύχει ξανά. Συνήθως, έβγαινε προς παράδοση, αν όχι την ίδια ημέρα, την επόμενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
risingsun Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Εμενα μου ρθε σήμερα δεματακι απο κινα,αγορας τελη Γενάρη οποτε δουλευει ακομη το σύστημα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, anaximandros είπε Έχει συμβεί σε κανέναν, δέμα συστημένο να βρίσκεται στο ΜΔ για πάνω από εβδομάδα; είχα ένα κολλημένο από την Δευτέρα και πήγα μόνος μου χθές στην Μ.Δ και το παρέλαβα μετά από συνεννόηση μαζί τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 18/3/2020, Μ.Δ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Καλησπέρα, Υπάρχει περίπτωση να ξεκολλήσει σύντομα ; δεν το βιάζομαι αλλά μου κάνει εντύπωση 10 μέρες σχεδόν και δεν κουνάει.... Δεν έχω σκοπό να πάω στο ΜΔ ( μονάδα διαλογής) αν τα λέω σωστά μιας και είμαι σε καραντίνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα