Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, pacahontas III milagros είπε

Εγω περιμενω το mortal eleven 

Κι εγώ περιμένω το Doom Eternal. Τι θες να πεις με αυτό?

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, xaerialtwistx said:

Τέλος πάντων εγώ λέω τι είπε ο ίδιος ο εκδότης. Δεν έχω να κερδίσω κάτι από αυτό.

Ε, ο εκδότης είπε ψέματα, πως να το κάνουμε:

As Nintendo's Reggie Fils-Aime confirms, third-party indie developers set the prices for their games on the Switch. "We don't make that pricing decision. When you see those differences in prices, call up that third-party publisher and ask them."  

Damon Baker, head of Nintendo's developer and publisher relations, also confirmed this: "If they're granted access into the developer portal and given the tools to develop on Nintendo Switch then they still have the opportunity to release whenever they want, they have the opportunity to price the content whatever they want."

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, gthe είπε

Μάλλον εννοείς είναι η μοναδική "φορητη" (πόσο φορητό τώρα είναι ένα τάμπλετ σηκώνει κουβέντα) κονσολα που υπάρχει για νέους τίτλους ... γιατί καλύτερη δεν νομίζω ειδικά σε θέμα πωλήσεων και γκάμας παιχνιδιών.

Όταν το Gameboy πούλησε 118Μ, Advance 82M, το DS πούλησε 154Μ, το 3DS 75M (και πουλάει ακόμα και παίζει όλα τα παραπάνω) ... το switch έχει δρόμο ακόμα να τα φτάσει. Και από άποψη specs βασιλιάς ήταν το vita με την oled. Αλλά το εθαψε η sony

Είναι σίγουρα η πιο επαναστατική επειδή παίζεις και portable και docked, αλλά το φανατικό κοινό των portable consoles δεν θεωρεί φορητή παιχνιδομηχανή κάτι που δεν μπαίνει στην τσέπη ... στην Ιαπωνία, την πατρίδα των videogames ακόμα ο κόσμος κουβαλάει το n3ds (το μικρό, ούτε καν το XL) μαζί του στο μετρό

Έγραψα " η καλύτερη φορητή κονσόλα". Εχεις να μου προτείνεις καλύτερη φορητή κονσόλα για το 2019; Δηλαδή κονσόλα που να μπορείς να παίξεις εκ κινησει; 

Επεξ/σία από johncorfas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, johncorfas είπε

Έγραψα " η καλύτερη φορητή κονσόλα". Εχεις να μου προτείνεις καλύτερη φορητή κονσόλα για το 2019; Δηλαδή κονσόλα που να μπορείς να παίξεις εκ κινησει; 

Διάβασε καλύτερα τι έγραψα ... και εγώ έγραψα "η μοναδική φορητή κονσολα που υπάρχει για νέους τίτλους " όπως και εσύ. Και ναι έχω να σου προτείνω προφανώς, τον βασιλιά των handheld το 3DS/2DS, την μοναδική κονσόλα που παίζει αυτή τη στιγμή επίσημα (χωρίς χακαρισματα ... με custom firm προσθέτεις gba και retro) GB/GBC/SNES/NES/DS/3DS τίτλους ... δλδ μιλάμε κυριολεκτικά για χιλιάδες παιχνίδια (όχι τους καινούργιος τίτλους όπως έγραψα). Όποιος είναι οπαδός του handheld gaming έχει βάλει για πλάκα τουλάχιστον 300+ ώρες gaming σε 3ds σε απίστευτους τίτλους όπως pokemon/monster hunter/fire emblem/phoenix wright/mario bros κτλ ... μιλάμε τώρα για παιχνίδια που έχει 4-5 sequel το καθένα. Εκτός αν εννοείς ότι πρέπει σε φορητή κονσόλα να παίζεις FPS.

To switch είναι πρωτοπόρο επειδή είναι hubrid, παίζει μόνο του στην κατηγορία γιατί η sony τα παράτησε μετά το vita, πολλά υποσχόμενο αν μεγαλώσει η βιβλιοθήκη του, αλλά δεν έχει πείσει 100% τους σκληροπυρηνικούς του handheld gaming.

Επεξ/σία από gthe
Δημοσ.

Εγώ περιμένω να δω τι θα γίνει με τις δυο καινούριες εκδόσεις που ακούγονται.Η πιο φορητή και η πιο "ισχύρή".Και τότε θα πάρω το switch.Άσε που προτιμώ να περιμένω να έχουν βγει και τα Shin Megami Tensei V και Dragon Quest XI πριν την πάρω.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

οι μισοι τιτλοι ειναι ζελντα και μαριο και οι αλλοι μισοι αδιαφοροι τουλαχιστον για μενα

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Mε ποια πρωτη σκεψη thrird party τιτλοι οπως dishonored, witcher, devil may cry και Sekiro λοιπουν απο την κονσολα για μενα αυτο ειναι τεραστιο μειον , επισης στις αποκλειστικότητες προτιμάω gears of - halo ή bloodborne - god of war απο zelda και mario.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Mε ποια πρωτη σκεψη thrird party τιτλοι οπως dishonored, witcher, devil may cry και Sekiro λοιπουν απο την κονσολα για μενα αυτο ειναι τεραστιο μειον , επισης στις αποκλειστικότητες προτιμάω gears of - halo ή bloodborne - god of war απο zelda και mario.

Αλλο αυτό που έγραψες τωρα και αλλο αυτό που είπες στο προηγούμενο Post. Μας κούφανες χαχαχαχα ❤️ 
Καθενας με τις προτιμήσεις του πάντως συμφωνώ. Αλλωστε κανεις δεν πιέζει κάποιον να αγοράσει κατι. Καθενας αγοράζει αυτό που του αρέσει (Εκτός αν είναι τρελός ή πλούσιος).

Στις 25/4/2019 στις 12:59 ΜΜ, Mhlogiatros είπε

Ναι αλλά το pro το φάγανε ;

Στην Ιαπωνία ναι (για τώρα). το PS4 (μαζι με το Pro) έχει 8.000.000 πωλήσεις στο σύνολο της εξαετίας του και το Switch 8.000.000 στο σύνολο της...διετίες του.

Γενικά είναι ντροπή να το συζητάμε κι όλας...  :D 

ΚΑΘΕ φορητή κονσόλα θα ξεπερνά τις σταθερες ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ!
Στην προηγούμενη γενιά... το Nintendo DS πούλησε τα ΔΙΠΛΑΣΙΑ από το PS3. Και εκανε αυτες τις πωλήσεις χωρις να υπάρχουν (συνήθως) μεγάλες παραγωγές γιατι αυτές παντα έβγαιναν στην βασική κονσόλα της εταιρείας.

Τώρα που η βασική της κονσόλα είναι μια μονο και ειναι και φορητή, και δεν υπάρχει και αντιπαλος στο φορητό τομέα...
Βάλε τα 154 μυρια + τα 75 του PSP και do the math για το που θα σταματήσει.

worldwide_totals_lastgen.png

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Volga said:

Αλλο αυτό που έγραψες τωρα και αλλο αυτό που είπες στο προηγούμενο Post. Μας κούφανες χαχαχαχα ❤️ 
Καθενας με τις προτιμήσεις του πάντως συμφωνώ. Αλλωστε κανεις δεν πιέζει κάποιον να αγοράσει κατι. Καθενας αγοράζει αυτό που του αρέσει (Εκτός αν είναι τρελός ή πλούσιος).

Στην Ιαπωνία ναι (για τώρα). το PS4 (μαζι με το Pro) έχει 8.000.000 πωλήσεις στο σύνολο της εξαετίας του και το Switch 8.000.000 στο σύνολο της...διετίες του.

Γενικά είναι ντροπή να το συζητάμε κι όλας...  :D 

ΚΑΘΕ φορητή κονσόλα θα ξεπερνά τις σταθερες ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ!
Στην προηγούμενη γενιά... το Nintendo DS πούλησε τα ΔΙΠΛΑΣΙΑ από το PS3. Και εκανε αυτες τις πωλήσεις χωρις να υπάρχουν (συνήθως) μεγάλες παραγωγές γιατι αυτές παντα έβγαιναν στην βασική κονσόλα της εταιρείας.

Τώρα που η βασική της κονσόλα είναι μια μονο και ειναι και φορητή, και δεν υπάρχει και αντιπαλος στο φορητό τομέα...
Βάλε τα 154 μυρια + τα 75 του PSP και do the math για το που θα σταματήσει.

worldwide_totals_lastgen.png

Κόψε κάτι μάστορα... 

Δημοσ.

Εγω εχω κολλησει με το dark souls!!τρομερο!

Μεγαλο κολλημα και ευκολια να παιζεις on the go χωρις την τηλεοραση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...