gthe Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, johncorfas είπε Είναι η καλύτερη φορητή κονσόλα που υπάρχει, αλλα στα χρήματα αυτα... Μάλλον εννοείς είναι η μοναδική "φορητη" (πόσο φορητό τώρα είναι ένα τάμπλετ σηκώνει κουβέντα) κονσολα που υπάρχει για νέους τίτλους ... γιατί καλύτερη δεν νομίζω ειδικά σε θέμα πωλήσεων και γκάμας παιχνιδιών. Όταν το Gameboy πούλησε 118Μ, Advance 82M, το DS πούλησε 154Μ, το 3DS 75M (και πουλάει ακόμα και παίζει όλα τα παραπάνω) ... το switch έχει δρόμο ακόμα να τα φτάσει. Και από άποψη specs βασιλιάς ήταν το vita με την oled. Αλλά το εθαψε η sony Είναι σίγουρα η πιο επαναστατική επειδή παίζεις και portable και docked, αλλά το φανατικό κοινό των portable consoles δεν θεωρεί φορητή παιχνιδομηχανή κάτι που δεν μπαίνει στην τσέπη ... στην Ιαπωνία, την πατρίδα των videogames ακόμα ο κόσμος κουβαλάει το n3ds (το μικρό, ούτε καν το XL) μαζί του στο μετρό Επεξ/σία 25 Απριλίου 2019 από gthe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alet Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε Ισχύει, το έχει πει ένας από τους μεγαλύτερους εκδότες της Nintendo (LRG). Είναι στους όρους μεσα. Το εχω το switch κ αγοραζω παιχνίδια. Δεν ισχύει αυτο που λες. Το hollow knight απο το ψηφιακό store 19 ή 20 ευρω. Retail σφραγισμενο για τον μικρό το 123 switch ενα ταληρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, alet είπε Το εχω το switch κ αγοραζω παιχνίδια. Δεν ισχύει αυτο που λες. Το hollow knight απο το ψηφιακό store 19 ή 20 ευρω. Retail σφραγισμενο για τον μικρό το 123 switch ενα ταληρο Δε μιλάω για τα ψηφιακά. Σε φυσική μορφή δε θα βρεις τίτλο κάτω από 29.99€. Το τι προσφορά βάζει κάθε κατάστημα στη συνέχεια δε νομίζω να έχει σημασία, μιλάω για τιμή αφετηρίας. Τσεκαρε σε όποιο site στον κόσμο θες, παιχνίδια που βγαίνουν ταυτόχρονα σε PS4 / Switch και στο πρώτο κοστολογούνται κάτω από 25, στο δεύτερο ξεκινάνε από 29.99. Δεν το βγάζω από το μυαλό μου. Και εγώ πήρα το Lumo σε φυσική μορφή 14.99€ αλλά πέρασαν μήνες για να μπει σε προσφορά και τα υπόλοιπα καταστήματα το είχαν ακόμα 29.99, τώρα έχει πέσει παντού βέβαια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lnwolfgr Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Πάντως το n 64 και gamecube θεωρήθηκαν αποτυχίες, το θετικό με το switch είναι ότι ακόμα πουλάει, είμαι περίεργος να δω που θα σταματήσει. Και ευτυχώς έβαλε μυαλό με τους third party publishers και τα indy και έχει πάρει ανάσα. Μην ξεχνάτε οτι η nintendo στης εποχές n 64, gamecube δεν απέτυχαν γιατί ήταν αδύναμο το hardware απέτυχαν από επιλογές στο μέσο ανάγνωσης (που πας με cartridge όταν οι άλλοι είχαν cd?). Και από την πολιτική της nintendo με τους third party. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε Δε μιλάω για τα ψηφιακά. Σε φυσική μορφή δε θα βρεις τίτλο κάτω από 29.99€. Το τι προσφορά βάζει κάθε κατάστημα στη συνέχεια δε νομίζω να έχει σημασία, μιλάω για τιμή αφετηρίας. Τσεκαρε σε όποιο site στον κόσμο θες, παιχνίδια που βγαίνουν ταυτόχρονα σε PS4 / Switch και στο πρώτο κοστολογούνται κάτω από 25, στο δεύτερο ξεκινάνε από 29.99. Δεν το βγάζω από το μυαλό μου. Και εγώ πήρα το Lumo σε φυσική μορφή 14.99€ αλλά πέρασαν μήνες για να μπει σε προσφορά και τα υπόλοιπα καταστήματα το είχαν ακόμα 29.99, τώρα έχει πέσει παντού βέβαια. Έχει πολλά παιχνίδια σε φυσική μορφή κάτω από 30. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Έχει πολλά παιχνίδια σε φυσική μορφή κάτω από 30. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με το 3ds 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Έχει πολλά παιχνίδια σε φυσική μορφή κάτω από 30. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Που να ξεκινάνε κάτω από 30? Τέλος πάντων δε μπορώ να ψάξω όλο το Twitter να βρω το post, είχε δημοσιευτεί ένα χρόνο πριν. Αν το πετυχω θα το δημοσιεύσω. Τα παιχνίδια του Switch έχουν ακριβή παραγωγή όπως και του PS Vita, για αυτό και οι τιμές τους τσιμπάνε και ελάχιστα πέφτουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 14 minutes ago, xaerialtwistx said: Που να ξεκινάνε κάτω από 30? Τέλος πάντων δε μπορώ να ψάξω όλο το Twitter να βρω το post, είχε δημοσιευτεί ένα χρόνο πριν. Αν το πετυχω θα το δημοσιεύσω. Τα παιχνίδια του Switch έχουν ακριβή παραγωγή όπως και του PS Vita, για αυτό και οι τιμές τους τσιμπάνε και ελάχιστα πέφτουν. Φίλε μου δεν το είχε πει η LRG, το είχε πει η SRG και δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 19 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε Σε φυσική μορφή δε θα βρεις τίτλο κάτω από 29.99€. Το τι προσφορά βάζει κάθε κατάστημα στη συνέχεια δε νομίζω να έχει σημασία, μιλάω για τιμή αφετηρίας. Στο πρώτο post σου δεν μίλησες για τιμή αφετηρίας ούτε για physical vs digital. Μας έδωσες την εντύπωση ότι μιλούσες για όλα τα indies ανεξαρτήτως format και ημερομηνίας, κάτι που προφανώς οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, Malthador είπε Φίλε μου δεν το είχε πει η LRG, το είχε πει η SRG και δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν ασχολούμαι καν με την SRG και μιλάω για ένα full έτος πριν, η SRG δεν είχε βγάλει τίποτα τότε και έχει βγάλει ένα τίτλο μονο. Έγινε ερώτηση γιατί τα ps4 έχουν 24.99 και τα ίδια παιχνίδια έχουν στο Switch 29.99 και απάντησε πως είναι η τιμή που ορίζει η ίδια η Nintendo. Τέλος πάντων εγώ λέω τι είπε ο ίδιος ο εκδότης. Δεν έχω να κερδίσω κάτι από αυτό. 10 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Στο πρώτο post σου δεν μίλησες για τιμή αφετηρίας ούτε για physical vs digital. Μας έδωσες την εντύπωση ότι μιλούσες για όλα τα indies ανεξαρτήτως format και ημερομηνίας, κάτι που προφανώς οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα. Σωστά αλλά δεν ασχολούμαι με digital για αυτό και δεν τα υπολόγισα. Εκεί δεν ισχύουν κόστη, και 1 ευρώ να πωληθει κάτι από self published στούντιο είναι ένα κέρδος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 30 λεπτά πριν, czarjuly είπε Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με το 3ds Και σε 3DS 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 28 λεπτά πριν, pacahontas III milagros είπε Θα πρότεινα μην ασχολείται κάνεις με άρθρα για το φβ και τη νιντεντο στο insomnia. Το μεν πρώτο ειναι για παππούδια και θείες, η δεύτερη για τα ανήλικα! Δεν ξέρω για το ΦΒ αλλά η Nintendo σίγουρα δεν είναι μόνο για ανήλικα. Η ωριμότητα δεν κρίνεται από το πόση βία και αίμα έχει το παιχνίδι που παίζουμε. Metroid, Zelda, Mario είναι franchises που δεν έχουν ηλικιακό target group. Παίζονται άνετα από όλες τις ηλικίες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pacahontas III milagros Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Δεν ξέρω για το ΦΒ αλλά η Nintendo σίγουρα δεν είναι μόνο για ανήλικα. Η ωριμότητα δεν κρίνεται από το πόση βία και αίμα έχει το παιχνίδι που παίζουμε. Metroid, Zelda, Mario είναι franchises που δεν έχουν ηλικιακό target group. Παίζονται άνετα από όλες τις ηλικίες. Αν σαρεσουν δεκτο... Εγω περιμενω το mortal eleven Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johncorfas Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, logistoulis είπε Πού έχει φθηνά τα παιχνίδια; (Σοβαρά ρωτάω) Το ίδιο λέμε... 3 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε Βασικά τα παιχνίδια της είναι πανάκριβα. Η ίδια η Nintendo έχει απαγορεύσει να πωλούνται τίτλοι της κάτω από τα 29,99€. Που σημαίνει ότι και μικροί indie τίτλοι θα έχουν ελάχιστο όριο αυτήν την τιμή. Ακριβώς... Το ίδιο λέμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braveheart1980 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Ξυδάκι σε όσα τρολάκια το θάβανε στο insomnia όταν είχε ανακοινωθεί. Switchαρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα