fastnq2 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 31 λεπτά πριν, djcat είπε Μπορείς να απευθυνθείς στην υπηρεσία - υπουργείο κλπ στην οποία υπάγονται. Και ναι σε αντίστοιχη περίπτωση, το υπουργείο είχε προωθήσει τα παράπονα μου στο τμήμα. Βέβαια μια τυπική υπερασπιστική απάντηση από το τμήμα είχα λάβει, αλλά είχανε απαντήσει άμεσα. Να πω την αληθεια εχω ακουσει(χωρις να εχει επιβεβαιωθει βεβαια) οτι αν τους αναφερεις και το αιτημα σου πρωτοκολληθει εχουν 1 μηνα να σου δωσουν γραπτη απαντηση στα παραπονα σου.Βεβαια με καποια δικαιολογια θα το καλυπταν.Δεν ειμαι καθικι να θελω να προκαλεσω προβλημα σε καποιον υπαλληλο,ειδικα τετοιες μερες καταλαβαινω οτι θα υπαρχει φορτος εργασιας,αν συνεχιζουν το ιδιο βιολι μετα τις γιορτες θα δω τι θα κανω.
grmthinking Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Να δώσω και εγώ την άλλη πλευρά του νομίσματος.... γιατί έχουμε συνηθίσει να κοιτάμε ότι μας συμφέρει. Λοιπόν ΔΥ με πολλά χρόνια στον Ιδιωτικό Τομέα όπου έδωσα πολύ περισσότερα απ' ότι έπρεπε (με βραβεύσεις, "αναγνώριση"....κτλ ... αλλά φράγκα γιοκ καθώς ήμουν χρήσιμος αλλά όχι αγαπημένος). Η μοίρα το έφερε να πάω στο Δημόσιο και έχασα την μπάλα...τρελα χαμηλό επίπεδο.. ψηφιακό Δημόσιο ούτε για ανέκδοτο και φυσικά ο καινούργιος είναι για χωσιμο. Και τώρα έρχεσαι εσύ σαν μέσος πολίτης και γκρινιάζεις..και παραπονιέσαι..εμένα με ρώτησες αν εγώ παίρνω 3,60 και έχω 100 αρμοδιότητες και υποχρεώσεις και ο άλλος με 1 παίρνει πολύ περισσότερο από μένα..πες μου εγώ γιατί να κάνω την υπέρβαση και να φορτωθω μια ευθύνη παραπάνω... Αν είναι στα αντικείμενα μου φυσικά θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω...από εκεί και πέρα.. Γενικώς καλό είναι να κάνετε 1 τηλέφωνο πρώτα γιατί υπάρχουν περιπτώσεις που ενώ η υπηρεσία κάνει ότι μπορεί για να εξυπηρετήσει τον πολίτη ..αλήθεια αυτό..πάντα υπάρχει λύση τύπου backup αλλά υπάρχουν και απρόοπτα...όπως αρρώστιες, ατυχήματα,κακές καιρικές συνθήκες ( πέρσι που γινόταν της κακομοίρας .. οι άλλοι ήταν αποκλεισμένοι...και ο κόσμος εκεί στον καλό χαλασμό τελευταία στιγμή όλοι ήρθαν).. Οπότε σκεφτείτε και λίγο την άλλη πλευρά...σταματήστε να σκέφτεστε μόνο την βολή σας. Για όσους εξυπνακηδες με κατηγορήσουν... καλά θα κάνουν...εγώ τα βράδια κοιμάμαι ήσυχος... την δουλειά μου την κάνω πάντα με το παραπάνω...επιπέδου Ιδιωτικού Τομέα αλλά για οτιδήποτε έξτρα απλώς έχω ξεμείνει από αντοχές και κίνητρα. Για όσα χαριτωμένα διαβάζεται σε εφημερίδες και μπούρδες απλά ξεχαστεί τα....ότι ήταν..είναι... ούτε άλλαξε τίποτα ούτε πρόκειται να αλλάξει...όταν λείπει ο σχεδιασμός και η κάθε ηγεσία αρέσκεται να αραδιαζει παραμύθια και παχιά λόγια...απλώς μην τα καταπίνεται...στην πραγματικότητα 1 άνθρωπος απέναντι σας θα είναι..κακοπληρωμένους .. χωρίς όνειρα και προοπτικές...και κάνει ότι καλύτερο μπορεί.. εγγυημένα Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2019 από grmthinking 2
famas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Αναμφισβήτητα είναι αληθή όσα λέει ο grmthinking, αλλά τον πολίτη ποσώς θα πρέπει να τον ενδιαφέρουν αυτά. @fastnq2. Βρέθηκα σε παρόμοια(όχι ίδια )θέση με σένα. Δεν μπορούσα να κάνω δουλειά, εκτός άν έλειπα από τη δουλειά μου 3-4 μέρες. Πληρώθηκε δικηγόρος που έφερε εις πέρας την υπόθεση, η οποία "χανόταν" σε ερμηνεία νόμου. Βοήθησε αρκετά ότι πήγαινε με άλλον αέρα + ότι για τους δικηγόρους ισχύει διαφορετική νομοθεσία για τις επαφές σε Δ.Υ.
Diinekis21 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, grmthinking είπε στην πραγματικότητα 1 άνθρωπος απέναντι σας θα είναι..κακοπληρωμένους .. χωρίς όνειρα και προοπτικές...και κάνει ότι καλύτερο μπορεί.. εγγυημένα Αν κάποιος μόνιμος ή αορίστου δημοσίου θεωρεί ότι είναι κακοπληρωμένος μπορεί να παραιτηθεί χθες το πουλάκι μου και να δοκιμάσει την τύχη του στον ιδιωτικό.. Για να δω χέρια.. Κανείς... Γιατί κανένας μόνιμος ή αορίστου δημοσίου δεν είναι κακοπληρωμένος. Ίσα ίσα η συντριπτική πλειοψηφία βλέπει εγγυημένα και πολύ περισσότερα χρήματα από ότι θα έβλεπαν έξω. 1
Magic_Nature Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Αν κάποιος μόνιμος ή αορίστου δημοσίου θεωρεί ότι είναι κακοπληρωμένος μπορεί να παραιτηθεί χθες το πουλάκι μου και να δοκιμάσει την τύχη του στον ιδιωτικό.. Για να δω χέρια.. Κανείς... Γιατί κανένας μόνιμος ή αορίστου δημοσίου δεν είναι κακοπληρωμένος. Ίσα ίσα η συντριπτική πλειοψηφία βλέπει εγγυημένα και πολύ περισσότερα χρήματα από ότι θα έβλεπαν έξω. Νομιζεις. Κάποιος εργατικος και ικανος ανθρωπος ο οποιος ομως δεν ειχε τολμη και σθένος να αναζητάει εργασιες στον ιδιωτικο τομέα του παρουσιαστηκε η ευκαιρια κάποτε και την επέλεξε. Δεν σημαινει οτι παιρνει περισσοτερα χρηματα απο οτι θα έπαιρνε στον Ιδιωτικο τομέα. Δικιο έχει ο φιλος πιο πάνω κάτι τεμπελοσκυλα "παλιοι" χωνουν τους καινουργιους και εμεις οταν πηγαινουμε σε δημοσιες υπηρεσιες λέμε δεν με ενδιαφέρει. Ε ΛΟΙπον τις προαλλες εμενα με ενδιεφερε και ρώτησα τον προϊσταμενο ιδιωτικης μαλιστα επιχειρησης σουπερ μάρκετ για ποιο λογο έχουν 1 ατομο στα τυρια με τοση κινηση. Πηγε να τα ριξει στον υπάλληλο αλλα δεν μάσησα. Δεν σας ειπε οτι φταιει ο υπάλληλος της λέω. Εσεις φταιτε που δεν κανετε σωστη κατανομη. Το ευχαριστηθηκα και έφυγα. Γιατι στη θεση του υπαλληλου φανταστηκα τον εαυτο μου να δέχεται την αδικια και να μην λέει τιποτα επειδη εχει ανάγκη τα λεφτα μηπως και στραβωσει ο προισταμενος ενω εγω σαν πελάτης δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα τον "δικασα" επιτοπου πήρα και το τυράκι μου χαμηλων λιπαρών και εφυγα. 4 ώρες πριν, grmthinking είπε Να δώσω και εγώ την άλλη πλευρά του νομίσματος.... γιατί έχουμε συνηθίσει να κοιτάμε ότι μας συμφέρει. Λοιπόν ΔΥ με πολλά χρόνια στον Ιδιωτικό Τομέα όπου έδωσα πολύ περισσότερα απ' ότι έπρεπε (με βραβεύσεις, "αναγνώριση"....κτλ ... αλλά φράγκα γιοκ καθώς ήμουν χρήσιμος αλλά όχι αγαπημένος). Η μοίρα το έφερε να πάω στο Δημόσιο και έχασα την μπάλα...τρελα χαμηλό επίπεδο.. ψηφιακό Δημόσιο ούτε για ανέκδοτο και φυσικά ο καινούργιος είναι για χωσιμο. Και τώρα έρχεσαι εσύ σαν μέσος πολίτης και γκρινιάζεις..και παραπονιέσαι..εμένα με ρώτησες αν εγώ παίρνω 3,60 και έχω 100 αρμοδιότητες και υποχρεώσεις και ο άλλος με 1 παίρνει πολύ περισσότερο από μένα..πες μου εγώ γιατί να κάνω την υπέρβαση και να φορτωθω μια ευθύνη παραπάνω... Αν είναι στα αντικείμενα μου φυσικά θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω...από εκεί και πέρα.. Γενικώς καλό είναι να κάνετε 1 τηλέφωνο πρώτα γιατί υπάρχουν περιπτώσεις που ενώ η υπηρεσία κάνει ότι μπορεί για να εξυπηρετήσει τον πολίτη ..αλήθεια αυτό..πάντα υπάρχει λύση τύπου backup αλλά υπάρχουν και απρόοπτα...όπως αρρώστιες, ατυχήματα,κακές καιρικές συνθήκες ( πέρσι που γινόταν της κακομοίρας .. οι άλλοι ήταν αποκλεισμένοι...και ο κόσμος εκεί στον καλό χαλασμό τελευταία στιγμή όλοι ήρθαν).. Οπότε σκεφτείτε και λίγο την άλλη πλευρά...σταματήστε να σκέφτεστε μόνο την βολή σας. Για όσους εξυπνακηδες με κατηγορήσουν... καλά θα κάνουν...εγώ τα βράδια κοιμάμαι ήσυχος... την δουλειά μου την κάνω πάντα με το παραπάνω...επιπέδου Ιδιωτικού Τομέα αλλά για οτιδήποτε έξτρα απλώς έχω ξεμείνει από αντοχές και κίνητρα. Για όσα χαριτωμένα διαβάζεται σε εφημερίδες και μπούρδες απλά ξεχαστεί τα....ότι ήταν..είναι... ούτε άλλαξε τίποτα ούτε πρόκειται να αλλάξει...όταν λείπει ο σχεδιασμός και η κάθε ηγεσία αρέσκεται να αραδιαζει παραμύθια και παχιά λόγια...απλώς μην τα καταπίνεται...στην πραγματικότητα 1 άνθρωπος απέναντι σας θα είναι..κακοπληρωμένους .. χωρίς όνειρα και προοπτικές...και κάνει ότι καλύτερο μπορεί.. εγγυημένα Αδερφε καλα κανεις και εισαι πολυ σωστος. Κανε οτι καλυτερο μπορεις και ως εκει. Δεν θα δουλευεις εσυ 90% για να δουλευουν αλλοι στο 50% και να κάθονται. Και δεν θα σου πει και κανενας ευχαριστω στη δυσκολη στιγμη σε σενα θα τα φορτώσουν. Τους φιλοτιμους-κοροιδα ψάχνουνε. Τέτοια ειναι η σαπιλα της ελληνικης κοινωνιας και στο δημοσιο. Ο ικανος δεν μπορει να βρει πουθενα λύτρωση ΜΟνο αν φυγει μεταναστης. Εδω μονο αν εισαι της κλικας ή γνωστος του προισταμενου που σημαινει φυσικα οτι θα εκτελεις ολες τις παραλογες αντιληψεις του. Καλά κανεις. Να ζοριστουνε οι προισταμεναρες του δημοσιου και να ζορισουν και άλλους. Να πάνε στους Υπουργους οπως τρέχουν για τα προσωπικα τους και να τους πουν να ορισουν αξιολογηση και οποιος δεν κάνει να φευγει και οποιος ειναι καλος να παιρνει και μπονους και οχι να φορτωνεται δουλεια αλλων τεμπέληδων. Πράτεις λαμπρά. Θα σου έσφιγγα το χέρι παρουσια προισταμενου. Επισης ένας - ένας εχουμε αναρωτηθει ποτε αν έχει στειλει εστω ενα mail ευχαριστιων επειδη εξυπηρετηθηκε στο δημοσιο γρηγορα ωστε να το έχει αυτο αρχειο ο φιλοτιμος υπαλληλος να το χρησιμοποιησει για οταν θα του επιτεθουν οι καρεκλοκενταυροι εκει μεσα; Φανταζομαι οχι. Για αυτο μη κοιταμε μονο τους εαυτους μας. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2019 από Magic_Nature 1
Diinekis21 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Diinekis21 είπε Αν κάποιος μόνιμος ή αορίστου δημοσίου θεωρεί ότι είναι κακοπληρωμένος Ίσα ίσα η συντριπτική πλειοψηφία βλέπει εγγυημένα και πολύ περισσότερα χρήματα από ότι θα έβλεπαν έξω. 33 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Νομιζεις. Κάποιος εργατικος και ικανος ανθρωπος ο οποιος ομως δεν ειχε τολμη και σθένος να αναζητάει εργασιες στον ιδιωτικο τομέα του παρουσιαστηκε η ευκαιρια κάποτε και την επέλεξε. Δεν σημαινει οτι παιρνει περισσοτερα χρηματα απο οτι θα έπαιρνε στον Ιδιωτικο τομέα. Έγω λέω για την πλειοψηφία των μονίμων/αορίστου, εσύ λες για κάποιον άνθρωπο και μία random ιστορία. Ξαναδιάβασε παρακαλώ το post γιατί καταλαβαίνεις άλλα πράγματα από αυτά που αναφέρω. Βέβαια μετά τα λεγόμενα σου συμφωνούν με αυτό που λέω, οπότε τι να πω. 41 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Αδερφε καλα κανεις και εισαι πολυ σωστος. Κανε οτι καλυτερο μπορεις και ως εκει. Δεν θα δουλευεις εσυ 90% για να δουλευουν αλλοι στο 50% και να κάθονται. Και δεν θα σου πει και κανενας ευχαριστω στη δυσκολη στιγμη σε σενα θα τα φορτώσουν. Τους φιλοτιμους-κοροιδα ψάχνουνε. Τέτοια ειναι η σαπιλα της ελληνικης κοινωνιας και στο δημοσιο. Ο ικανος δεν μπορει να βρει πουθενα λύτρωση ΜΟνο αν φυγει μεταναστης. Εδω μονο αν εισαι της κλικας ή γνωστος του προισταμενου που σημαινει φυσικα οτι θα εκτελεις ολες τις παραλογες αντιληψεις του. Καλά κανεις. Να ζοριστουνε οι προισταμεναρες του δημοσιου και να ζορισουν και άλλους. Να πάνε στους Υπουργους οπως τρέχουν για τα προσωπικα τους και να τους πουν να ορισουν αξιολογηση και οποιος δεν κάνει να φευγει και οποιος ειναι καλος να παιρνει και μπονους και οχι να φορτωνεται δουλεια αλλων τεμπέληδων. Πράτεις λαμπρά. Θα σου έσφιγγα το χέρι παρουσια προισταμενου. Επισης ένας - ένας εχουμε αναρωτηθει ποτε αν έχει στειλει εστω ενα mail ευχαριστιων επειδη εξυπηρετηθηκε στο δημοσιο γρηγορα ωστε να το έχει αυτο αρχειο ο φιλοτιμος υπαλληλος να το χρησιμοποιησει για οταν θα του επιτεθουν οι καρεκλοκενταυροι εκει μεσα; Φανταζομαι οχι. Για αυτο μη κοιταμε μονο τους εαυτους μας.
Magic_Nature Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Diinekis21 είπε Έγω λέω για την πλειοψηφία των μονίμων/αορίστου, εσύ λες για κάποιον άνθρωπο και μία random ιστορία. Ξαναδιάβασε παρακαλώ το post γιατί καταλαβαίνεις άλλα πράγματα από αυτά που αναφέρω. Βέβαια μετά τα λεγόμενα σου συμφωνούν με αυτό που λέω, οπότε τι να πω. Οχι. Εγω έγραψα για το πώς δουλευει το δημοσιο στο συνολο του ΣΤΗΝ Ελλάδα. 10 άτομα εκ των οποιων οι 2 συνδικαλιστες ο ένας σε θέση "εχει προσωπικα ζητηματα μην τον ενοχλειτε" άλλος με 3-4 ΕΔΕ στη πλάτη επειδη τα παιρνει απο δεξια και αριστερα για τα "γρηγοροσημα" αν εχεις ακουστα την εννοια αλλα θα χρειαστει να βγει στη συνταξη πρωτα και μετά θα τον διώξουν και αν , 2 που παριστανουν τους χαζούς και υπολοιποι 4 στους οποιους στηριζεται η ΕΠΕΡΕΣΙΑ. Ετσι δουλευει το δημοσιο στην Ελλάδα. Και εσυ που εισαι πολιτης πληρώνεις Υπηρεσια 10 ατομων για να δουλευουν οι 4. Πολυ χοντρικά. θα περιμενε κανεις λυση απο τους πολιτικους σε αυτο αλλα φεύ. Ειναι ο κομματικος τους αξονας που θα τους ψηφισει στις εκλογές και δεν προκειται να τους πειράξουν. Οποτε μάντεψε τι πρέπει να κάνει ένας έξυπνος που δουλευει στον Δημοσιο Τομέα. Να δουλευει κανονικα και να βάζει ορια στα μπιφτέκια που πάνε να του φορτωσουν. Αυτο που προτεινα δηλαδη στον φιλο προηγουμενως. Τωρα το αν δεν θα γινει και η δουλεια του Ν-ιοστου πολίτη δεν ειναι προβλημα ενος συγκεκριμενου υπαλλήλου. Ο Διοικητη θα προσπαθησει να τα φορτωσει στους φιλοτιμους επειδη με τους άλλους δεν θα βγάλει άκρη. Το προβλημα ειναι πολιτικο-νομοθετικο δεν υπάρχει αξιολογηση. Εσυ εάν θέλεις να φορτωνεσαι και εργασια τεμπεληδων που με βυσμα μπηκανε. Ελευθερα. Εγω δεν θα το έκανα πάντως και κακοχαρακτηρισε με αν δεν εχεις κριση να δεις την πραγματικοτητα δεν πειράζει. Ας με κακοχαρακτηρισουν και οι "συναδελφοι" που κοιτανε να καβατζωνονται οποτε και οπως μπορουν. Σαν καλοι "συναδελφοι" που ειναι. Ο μονος τροπος να το έκανα θα ηταν με αυξηση στον μισθο παραπανω απο τους υπολοιπους αργομισθους. Οπως έγραψε και ο φιλος - δεν υπάρχει κινητρο- για κάτι παραπανω Σορρυ. Πρέπει να ξεχωριζουν οι καλοι απο τους κακους. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2019 από Magic_Nature 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Και εγώ πιστεύω ότι φταει το μάνατζμεντ στο δήμοσιο. Τι να σου κάνει ένας υπάλληλος όταν έχει 5000 υποπεριπτώσεις που ερμηνεύονται διαφορετικά. Και πολλά κάνουν οι πιο πολλοί. Πρέπει να μπει αξιολόγησημε σοβαρά metrics, όχι δε μου αρέσει η φάτσα σου. Ας μετράνε πχ πόσες υποθέσεις βγάζουν εις πέρας μέσα στο μήνα. Αν είσαι κάτω από τη βάση συνεχώς τότε αντίο. Απλά θέλεις σοβαρό μάνατζμεντ. Τώρα κωλοβαρανε όλοι μαζί και δε δουλεύει τίποτα. Για να μην πούμε για αυτούς που τα παίρνουν ή βρίσκονται σε θέσεις " ανεπιθύμητων "...
Magic_Nature Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, giotis1982 είπε Και εγώ πιστεύω ότι φταει το μάνατζμεντ στο δήμοσιο. Τι να σου κάνει ένας υπάλληλος όταν έχει 5000 υποπεριπτώσεις που ερμηνεύονται διαφορετικά. Και πολλά κάνουν οι πιο πολλοί. Πρέπει να μπει αξιολόγησημε σοβαρά metrics, όχι δε μου αρέσει η φάτσα σου. Ας μετράνε πχ πόσες υποθέσεις βγάζουν εις πέρας μέσα στο μήνα. Αν είσαι κάτω από τη βάση συνεχώς τότε αντίο. Απλά θέλεις σοβαρό μάνατζμεντ. Τώρα κωλοβαρανε όλοι μαζί και δε δουλεύει τίποτα. Για να μην πούμε για αυτούς που τα παίρνουν ή βρίσκονται σε θέσεις " ανεπιθύμητων "... Στη ζωη πρέπει να σκεφτομαστε με ρεαλισμό. Αν εγω ειμαι δημοσιος υπάλληλος και δουλευω ηδη πανω απο το μέσο ορο για ποιο λογο να ζοριστω περισσοτερο; θα ανταμοιφθει αυτο; στον κοσμο υπάρχει μεγάλη αχαριστια και αν περιμένεις να πάρεις επειδη εισαι φιλοτιμος και δινεις ηδη το χεις χάσει το παιχνιδι. Και αν ειναι έτσι και βλεπεις οτι εισαι καλος βαρας και μια παραιτηση και πάς να κάνεις κάτι δικο σου να βγάζεις λεφτά ρε φιλε. Με το 1000αρικο του δημοσιου τωρα ναι μεν ειναι σταθερο αλλα γιατι να χαραμιστεις. Μου λεγε ενας φιλος μου τις προαλλες που δουλευει σε σωμα ασφαλειας φιλε μου λεει τους έκανα μια ξεκαθαριση σε κάτι πράγματα που δεν ειχανε ιδέα και μια μέρα για κάτι ασημαντο στην προισταμενη επειδη πηγε να το φορτωσει σε αυτον μετά με έβγαλε αναφορά. Το ειδε και τα έχασε. Ειπε οτι οι άνθρωποι ειναι τρελοι και τελειως αχάριστοι. Αντι να τον πιάσει να του μιλησει και να τα συζητησουν του εκανε απευθειας χρηση εξουσιας. Σε ποιον τωρα.... σε αυτον που την ξεστράβωσε που δεν ήξεραν τι τους γινεται με τοσα μηχανηματα δημοσιο υλικό. Μετα αξιζει να τρέχεις για αυτους... οχι ρε φιλε. Τα αναγκαια. Ας δουλέψουν και αλλοι δε πειράζει. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2019 από Magic_Nature
Diinekis21 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, Diinekis21 είπε λέω για την πλειοψηφία των μονίμων/αορίστου 1 ώρα πριν, Magic_Nature είπε Και εσυ που εισαι πολιτης πληρώνεις Υπηρεσια 10 ατομων για να δουλευουν οι 4. Πολυ χοντρικά. 6/10 στα περισσότερα μέρη του κόσμου θεωρείται πλειοψηφία.
Magic_Nature Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 7 hours ago, Diinekis21 said: 6/10 στα περισσότερα μέρη του κόσμου θεωρείται πλειοψηφία. Στα περισσοτερα μέρη του κοσμου αν δεν κάνεις σε στέλνουνε. Δεν σε κρατάνε και μετά ζητάνε πχ ευθυνες απο τους προσωπάρχες για εναν προβληματικο υπάλληλο στην υπηρεσια. Αυτα μονο στην Ελλαδα γινονται. Να κρατάνε προβληματικούς υπάλληλους στη δουλειά που αποδεδειγμενα ειναι και οχι που θέλουν μια καθοδηγηση και μετά να λένε προισταμενε τι εκανες για αυτον ο ενας κοροιδευει τον άλλον και για να μη γράφω πολλες αμπελοφιλοσοφιες , στον τομεα του μετρο τι εγινε... "Το κράτος δεν εκβιάζεται¨" πςςςςς μιλαμε τωρα σκιάχτηκαν οι συνδικαλιστες και μετά ειπε θα περάσουμε ρυθμιση να υπάρχει προσωπικο ασφαλειας. Δηλαδη και οι μεν να κάνουν απεργια και οι φιλοτιμοι πάλι να χωνονται επειδη οι άλλοι απεργουν. Στην Ελλαδα ειμαστε ετσι λειτουργουσε το κράτος 20 χρονια τωρα ετσι θα συνεχιζει να λειτουργει δυστυχως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα