Stathman Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Που τα θυμηθήκατε όλα αυτά ρε παίδες; Ωραίες αναμνήσεις... Athens Club είχε και στο κέντρο, στη Μπόταση. Πήγαινα πιτσιρίκι με ένα φιλαράκι, εποχές '93-'94 και χαζεύαμε τα παιχνίδια του Neo Geo στη βιτρίνα. Mbit και χιλιάρικο. Παιχνίδι 100mbit = 100 χιλιάδες! Παπαδόπουλο μου φαίνεται τον έλεγαν. Εμείς είχαμε mega drive με διακοπτάκια. Τα έβαζε αυτός και έπαιζε και τα NTSC παιχνίδια που έφερνε. Χαμός! Επεξ/σία 25 Απριλίου 2019 από Stathman 2
APPLEGEEK Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, Stathman είπε Που τα θυμηθήκατε όλα αυτά ρε παίδες; Ωραίες αναμνήσεις... Athens Club είχε και στο κέντρο, στη Μπόταση. Πήγαινα πιτσιρίκι με ένα φιλαράκι, εποχές '93-'94 και χαζεύαμε τα παιχνίδια του Neo Geo στη βιτρίνα. Mbit και χιλιάρικο. Παιχνίδι 100mbit = 100 χιλιάδες! Παπαδόπουλο μου φαίνεται τον έλεγαν. Εμείς είχαμε mega drive με διακοπτάκια. Τα έβαζε αυτός και έπαιζε και τα NTSC παιχνίδια που έφερνε. Χαμός! Άνάτρίχίλά άπλά
johnpapoulias Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Microκίνηση στην Ιφικράτους στο Παγκράτι με την κυρία Αθηνά. 2
APPLEGEEK Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, johnpapoulias είπε Microκίνηση στην Ιφικράτους στο Παγκράτι με την κυρία Αθηνά. microland argyroupolis? θυμαται κανεις σας?
Curtis76 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 ο μαγους του οζ πλατεια αμερικης, μου λειπει πολυ
beatshooter Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Σας διάβασα και σας χάρηκα, τόσο ωραία χρόνια και ευτυχώς που υπάρχουν οι αναμνήσεις ακομα 1
agap Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 μια και ειμαι απο καλλιθεα και αρκετα παλιος στους υπολογιστες....με 386sx16 ξεκινησα για pc το 1992,πιο πριν atari2600 απο 1984...για να δω ποιος θυμαται την proxima στην ανδρομαχης και δαβακη που το 1995 αρχισε να παιρνει με χρηματα μεταχειρισμενα pc παλιοτερα...οποτε αναβαθμιστηκα και εγω φθηνοτερα σε pentium 100...xaxaxa...μαλιστα ειχε τρελαθει και στις διαφημισεις στο ραδιοφωνο για ανταλλαγη παλιου hardware με καινουριο+διαφορα...μεχρι και τον εκτυπωτη μου star lc 10 ακιδων πηρε ανταλλαγη για τον pentium....
APPLEGEEK Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, agap είπε μια και ειμαι απο καλλιθεα και αρκετα παλιος στους υπολογιστες....με 386sx16 ξεκινησα για pc το 1992,πιο πριν atari2600 απο 1984...για να δω ποιος θυμαται την proxima στην ανδρομαχης και δαβακη που το 1995 αρχισε να παιρνει με χρηματα μεταχειρισμενα pc παλιοτερα...οποτε αναβαθμιστηκα και εγω φθηνοτερα σε pentium 100...xaxaxa...μαλιστα ειχε τρελαθει και στις διαφημισεις στο ραδιοφωνο για ανταλλαγη παλιου hardware με καινουριο+διαφορα...μεχρι και τον εκτυπωτη μου star lc 10 ακιδων πηρε ανταλλαγη για τον pentium.... μηπως μενεις κοντα σκρα?
agap Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε μηπως μενεις κοντα σκρα? χαροκοπου μενω αλλα σκρα ειχα πολλους φιλους ...
APPLEGEEK Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, agap είπε χαροκοπου μενω αλλα σκρα ειχα πολλους φιλους ... εναν που εμενα σε διοροφο η τριοροφο και πανω πανω ειχε το PC και ο αδερφος του ...πηγαιναμε σε καποια φαση ολοι μαζι γυμναστηριο ...γωνιακο ελ βενιζελου Ετουαλ κοντα πως λεγοταν το σινεμα?
agap Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 συγκεκριμενα εζησα την στουρναρη στις δοξες της απο το 1997 ως και το 2007 με ραμ σοπ,γραμμη,πλαισιο,εμοσιον,μουλτιραμα,hac shop,εγκεφαλου,μεχρι και eshop υπηρχε...κατεβαιναμε φιλαρακια καθε σαββατο για χαζι στα μαγαζια και μετα καφε πλατεια εξαρχειων και συζητηση περι cpu,ram,overclocking,ψυκτρες,clear cases, κλπ....ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ πολυυυυ ομορφες.....!!!!!!! 3 1
APPLEGEEK Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, agap είπε συγκεκριμενα εζησα την στουρναρη στις δοξες της απο το 1997 ως και το 2007 με ραμ σοπ,γραμμη,πλαισιο,εμοσιον,μουλτιραμα,hac shop,εγκεφαλου,μεχρι και eshop υπηρχε...κατεβαιναμε φιλαρακια καθε σαββατο για χαζι στα μαγαζια και μετα καφε πλατεια εξαρχειων και συζητηση περι cpu,ram,overclocking,ψυκτρες,clear cases, κλπ....ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ πολυυυυ ομορφες.....!!!!!!! φιλε αλλες αλλες εντελως..........τωρα ειμαστε ολοι μεσα στο σπιτι ρε - και κανουμε παραγγελιες....και απλα περναμε μονοι μας σχετικα. μετα εγινε ο χαμος στα ιντερνετ 1999 με το CSGO, οποιος θυμαται ξερει.... 2
agap Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε εναν που εμενα σε διοροφο η τριοροφο και πανω πανω ειχε το PC και ο αδερφος του ...πηγαιναμε σε καποια φαση ολοι μαζι γυμναστηριο ...γωνιακο ελ βενιζελου Ετουαλ κοντα πως λεγοταν το σινεμα? αδερφε δεν καταλαβαινω την ερωτηση...αν θες γραψε πιο κατανοητα μπας και ξερω λογω παλαιοτητας...
APPLEGEEK Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, agap είπε αδερφε δεν καταλαβαινω την ερωτηση...αν θες γραψε πιο κατανοητα μπας και ξερω λογω παλαιοτητας... τελικα οχι θησεος dhmosthenous!! και σκρα - εχει ενα στενακι οπως ανεβενεις αριστερα . εκει μεσα στο στενο εμεναν τα παιδια δεν θυμαμαι ονοματα ....γερασα! check google maps Μεσολογγίου εκει εμεναν Επεξ/σία 25 Απριλίου 2019 από APPLEGEEK
Melven Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) εγκέφαλος computers στη Σολωμού εξάρχεια? αααχχχχ... κόπιες που εκανε αυτος για κανα 1000αρικο δραχμές απο οτι παιχνιδι ήθελες πρεπει να ειχα παρει κοπια του colin mcrae (το 1) για 1000 δραχμές γιατι εγω δεν ειχα cd writer Επεξ/σία 25 Απριλίου 2019 από Melven 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις