Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Είμαι σχετκά ευχαριστημένος κάτοχος του xiaomi mi A1 και έχω αποφασίσει να περάσω στο επόμενο κινητό μετά από 1,5 χρόνο χρήσης. Βασικά είμαι στεναχωρημένος που αφήνω το κινητό μου τόσο νωρίς καθώς περίμενα να με βγάλει δυο χρόνια τουλάχιστον αλλά δυστυχώς δεν βλέπω να τα καταφέρνει. Το κινητό ειναι τούμπανο και δεν θα το εδινα αλλά μου έβγαλε κάποια θέματα. Καταρχάς κιτρινισε η οθόνη του. Το έστειλα για αλλαγή και μου βάλαν ιμιτασιον οθονη που έσπασε με την πρώτη πτώση. Να μην τα πολυλογώ το άλλαξα πάλι το τζάμι με ακριβότερη ιμιτασιον οθόνη η οποία πάλι με αστεία πτώση θρυματίστηκε. Επιπλέον δεν ήμουν ιδιαιτερα ικανοποιημένος από την καμερα του. Αναγκάστηκα να του περάσω την gcam που έκανε το κινητό να πετάει αλλά πλέον δεν δουλεύει. Τέλος στα θετικά του βάζω το android one λογισμικο. Πραγματικά το κινητό δεν κόλλησε ποτέ, το τίναζα στην χρήση και δεν έκανε κιχ. Αλλά οι αναβαθμίσεις πολλές φορές έφερναν τρομερά προβλήματα όπως χάλια φωτεινοτητα οθόνης και προβλήμα όταν πιάνει 2g δίκτυο. Παρ όλ αυτά δηλώνω ευχαριστημένος για τον λόγω ότι το κινητό δεν κόλλησε και αμα δεν ειχα αλλάξει οθόνη για την ελάχιστη κιντρινίλα θα με έβγαζε άνετα 1 χρονο ακομη. Πλέον ψάχνω νέο κινητό. Πιστέυω πάλι θα καταλίξω στην xiaomi γιατι δεν εχω σκοπό να δώσω παραπάνω από 150€ (σημειοτέον ότι αγοράζω χωρίς ΦΠΑ λόγω απαλλαγής της επιχείρησης).Γλυκοιτάζω το mi 8 lite. Βασικά θα ήθελα να πάω σε android one πάλι αλλά πρώτον το mi a3 θα αργήσει και δευτερον οι συχνές αναβαθμίσεις φέρουν και το κόστος των προβλημάτων. Στο mi 8 lite με φοβίζει το MIUI που αρκετοί το κρίνουν και η κάμερα στις νυχτερινές ληψεις, όπου θα ήθελα κάπως καλά αποτελέσματα. Τι γνώμη έχετε για την συσκευή; Επιπλέον αν μπορείται προτείνεται κάτι ανάλογο της xiaomi ή κάποιας άλλης εταιρείας. Με ενδιαφέρει μια καλή κάμερα πάνω από τον μέσο όρο και στις βραδινές λήξεις (αν πάιρνει gcam σώθηκα) και θα ήταν τέλειο αν έβρισκα oled οθόνη που είναι κρύσταλο. Περιμένω γνώμες.
Donalhioy Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 καλα αποτελεσματα στην καμερα και κινητα περιπου στα 200 δυσκολα... εκτος αν παιξει καποια καλη προσφορα
logistoulis Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 25/4/2019 στις 11:30 ΠΜ, Chrisito είπε Είμαι σχετκά ευχαριστημένος κάτοχος του xiaomi mi A1 και έχω αποφασίσει να περάσω στο επόμενο κινητό μετά από 1,5 χρόνο χρήσης. Βασικά είμαι στεναχωρημένος που αφήνω το κινητό μου τόσο νωρίς καθώς περίμενα να με βγάλει δυο χρόνια τουλάχιστον αλλά δυστυχώς δεν βλέπω να τα καταφέρνει. Το κινητό ειναι τούμπανο και δεν θα το εδινα αλλά μου έβγαλε κάποια θέματα. Καταρχάς κιτρινισε η οθόνη του. Το έστειλα για αλλαγή και μου βάλαν ιμιτασιον οθονη που έσπασε με την πρώτη πτώση. Να μην τα πολυλογώ το άλλαξα πάλι το τζάμι με ακριβότερη ιμιτασιον οθόνη η οποία πάλι με αστεία πτώση θρυματίστηκε. Επιπλέον δεν ήμουν ιδιαιτερα ικανοποιημένος από την καμερα του. Αναγκάστηκα να του περάσω την gcam που έκανε το κινητό να πετάει αλλά πλέον δεν δουλεύει. Τέλος στα θετικά του βάζω το android one λογισμικο. Πραγματικά το κινητό δεν κόλλησε ποτέ, το τίναζα στην χρήση και δεν έκανε κιχ. Αλλά οι αναβαθμίσεις πολλές φορές έφερναν τρομερά προβλήματα όπως χάλια φωτεινοτητα οθόνης και προβλήμα όταν πιάνει 2g δίκτυο. Παρ όλ αυτά δηλώνω ευχαριστημένος για τον λόγω ότι το κινητό δεν κόλλησε και αμα δεν ειχα αλλάξει οθόνη για την ελάχιστη κιντρινίλα θα με έβγαζε άνετα 1 χρονο ακομη. Πλέον ψάχνω νέο κινητό. Πιστέυω πάλι θα καταλίξω στην xiaomi γιατι δεν εχω σκοπό να δώσω παραπάνω από 150€ (σημειοτέον ότι αγοράζω χωρίς ΦΠΑ λόγω απαλλαγής της επιχείρησης).Γλυκοιτάζω το mi 8 lite. Βασικά θα ήθελα να πάω σε android one πάλι αλλά πρώτον το mi a3 θα αργήσει και δευτερον οι συχνές αναβαθμίσεις φέρουν και το κόστος των προβλημάτων. Στο mi 8 lite με φοβίζει το MIUI που αρκετοί το κρίνουν και η κάμερα στις νυχτερινές ληψεις, όπου θα ήθελα κάπως καλά αποτελέσματα. Τι γνώμη έχετε για την συσκευή; Επιπλέον αν μπορείται προτείνεται κάτι ανάλογο της xiaomi ή κάποιας άλλης εταιρείας. Με ενδιαφέρει μια καλή κάμερα πάνω από τον μέσο όρο και στις βραδινές λήξεις (αν πάιρνει gcam σώθηκα) και θα ήταν τέλειο αν έβρισκα oled οθόνη που είναι κρύσταλο. Περιμένω γνώμες. εγώ περιμένω mi a3 που μάλλον θα είναι τούμπανο , προς καλοκαίρι έως σεπτέμβρη πιστεύω θέλω σίγουρα δίκαρτο, θέλω σίγουρα one, θέλω πάρα πολύ σίγουρα υπέρυθρες και μάλλον πλέον θα έχει και nfc (που επίσης το θέλω να συνδέσω κάρτα) τώρα όσο για τις κάμερες, από ένα σημείο κι έπειτα που δυστυχώς είναι μεταγενέστερο του α1, άρχισαν και έδιναν περισσότερη σημασία και βλέπω καλά αποτελέσματα και σε mid range xiaomi, οπότε δεν θα έχουμε το χάλι του α1 πιστεύω.. YΓ λογικά/πιθανότατα πάνω σε αυτό θα είναι το α3... και τιμή περιμένω κάνα 250αρι σε σκρουτζ, μαξ 300αρι από αντιπροσωπεία (και μετά κλασικά οι γνωστές πτώσεις στην τιμή.. ) https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_9_se-9583.php επίσης πλέον έχουν μάθει και πώς να υποστηρίζουν και σωστά τις συσκευές one, γιατί με τη δικιά μας τον πρώτο καιρό ήταν δράμα.. τώρα τα βγάζουν όλα εγκαίρως και χωρίς θέματα Επεξ/σία 27 Απριλίου 2019 από logistoulis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα