giannis_mar Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Καλημερα παιδια.Θα ηθελα τη βοηθεια σας μιας και ειμαι λιγο ασχετος.Έχω Internet στον 1ο οροφο με το ρουτερ στο δωματιο μου και θέλω να δωσω στο κατω σπίτι στο ισογειο το οποιο ειναι καινουριο,.Θέλω να μου προτεινεται την καλυτερη δυνατη λυση.Να προσπαθησω με καποιο extender να στειλω το σήμα κάτω με αμφιβολα ισως αποτελεσματα ή υπάρχει τροπος να παρω internet κατευθειαν απο το κουτι του ote εξωτερικα με καποια συνδεση?ίσως αυτο που ρωταω να ειναι βλακεια.Θελουμε να παιξουμε στην ιδια συνδεση και τα 2 σπιτια γι αυτο ρωταω για την καλυτερη δυνατη λυση.Ευχαριστώ πολύ.
karaLRS Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 η καλύτερη λύση είναι να περάσεις ένα Ethernet καλώδιο στο υπόγειο και εκεί να συνδέσεις ένα wifi repeater που δέχεται είσοδο το καλώδιο Ethernet πχ αυτό https://www.skroutz.gr/s/13271526/TP-LINK-TL-WA860RE-v5.html
giannis_mar Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, karaLRS είπε η καλύτερη λύση είναι να περάσεις ένα Ethernet καλώδιο στο υπόγειο και εκεί να συνδέσεις ένα wifi repeater που δέχεται είσοδο το καλώδιο Ethernet πχ αυτό https://www.skroutz.gr/s/13271526/TP-LINK-TL-WA860RE-v5.html Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φιλε μου.Το προβλημα μου είναι ότι δεν γινεται να τραβηξω ethernet απο το router προς τα κατω καθοτι ειναι στο δωματιο μου και ειναι στην εντελως αλλη πλευρα του σπιτιου
giannis_mar Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, karaLRS είπε να αλλάξεις θέση στο ρούτερ; Αυτο μπορει θεωρητικα να γινει και να το παω στη κουζινα πχ για να ειναι ακριβως απο πανω απο το αλλο σπιτι.Απλα δεν υπαρχει τροπος να τραβηξω ethernet προς τα κάτω χωρις να εχω τρυπηματα σε τοιχους η κατι παρομοιο
karaLRS Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 αν έχουν ρεύμα από τον ίδιο πίνακα τότε μπορείς να βάλεις power line αλλιώς wifi repeater
giannis_mar Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, karaLRS είπε αν έχουν ρεύμα από τον ίδιο πίνακα τότε μπορείς να βάλεις power line αλλιώς wifi repeater μαλλον για wifi repeater θα παω.εχει δοκιμασει καποιος κατι αντιστοιχο να μας πει για την ποιοτητα του σηματος? Επεξ/σία 25 Απριλίου 2019 από giannis_mar
karaLRS Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, giannis_mar είπε μαλλον για wifi repeater θα παω.εχει δοκιμασει καποιος κατι αντιστοιχο να μας πει για την ποιοτητα του σηματος? όπως καταλαβαίνεις είναι δύσκολο χωρίς να ξέρουμε τι router έχεις, απόσταση του υπόγειου , πάχος τσιμέντα κλπ. όταν πας υπόγειο πιάνεις σήμα wifi με το κινητό σου;
giannis_mar Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 πολυ σωστά τα λες.Είναι 1ος οροφος και εμεις το θελουμε στο ισογειο.Σε συγκεκριμενο σημειο του ισογειου θα πιασω μια γραμμη συνηθως.Εαν βάλω βαλω wifi extender καπου ένδιαμεσα το μονο που χρειαζομαι ειναι πριζα ρευματος σωστα?αν το τοποθετησω σε σημειο οπου θα πιανει λιγο δηλδη μια με δυο γραμμες το extender θα το δυναμωνει στο φουλ και θα το δινει 3 με 4 γραμμες στο ισογειο?
jkoukos Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Με το repeater/extender, ναι μεν θα σου δυναμώσει το σήμα, όμως δεν θα έχεις την ίδια ταχύτητα με το να ήσουν συνδεδεμένος απευθείας στον router.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα