erecozi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 Μολις πριν απο 3 ημερες αγορασα το TEAC ! Ειχα το PIONNER 105 το οποιο μετα απο 1,5 χρονο και εγγραφες τουλαχιστον 500 DVD σταματησε να βλεπει τα DVD αλλα εβλεπε χωρις προβλημα τα CD ( και εγραφε επισης ) . ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : Το RECORD NOW MAX δεν αναγνωριζει καθολου το TEAC σαν recorder το ALCOHOL 120% το βλεπει αλλα δεν σου δινει την επιλογη εγγραφης απο αυτο ! ! Τα DVD-R που εγραφα χωρις κανενα προβλημα στο PIONNER 105 σε 4χ τωρα τα γραφω σε 1χ (INFOTECH ) !! Αυτο δεν ειναι τοσο μεγαλο προβλημα αλλα το γεγονος οτι η εταιρια υποστιριζει 7 μαρκες απο DVD-R και 4 απο DVD+R και τα παλια μου προγραματα δεν μπορω να τα χρησιμοποιησω ( κατεβασα για ολα update χωρις αποτελεσμα ) !!!!!! Εχει κανεις παρομοια εμπειρια ;;;; Εγω παντως ζητησα αλλαγη και περιμενω το PIONNER 107D για να ειμαι σιγουρος !!! PIONNER RULES !!!!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 εχω μεχρι τωρα γραψει σε... That's DVD-R TDK DVD-R TDK DVD+R Princo (white) DVD-R Primedisc DVD+R kai den exei kanena provlhma Symfwnw oti h pionner rules alla ante vres sthn ellada twra writer...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.