Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πουλήσει και αγοράσει από εκεί.

Πάντα χέρι με χέρι.

Οκ πολλοί είναι που σε πρήζουν ή το κανουν για να περνά η ώρα.

Τελευταία αγόρασα σχεδόν καινούργιο ποδήλατο-όχι κάτι ποιοτικό- για 30 ευρώ, λόγω ότι λείπαν οι βαλβίδες από τα λάστιχα και αυτός νόμιζε ότι τα λάστιχα ήταν χαλασμένα.Έβγαλα δύο από ένα παλιό και έτοιμο.

Τηλεόραση, καφετέρια, παπούτσια από τον μικρό, ρέστα από ένα παλιό μηχανάκι,τα πούλησα εκεί.

Φυσικά το FB το χρησιμοποιοώ για τέτοια,ή για διάφορες πληροφορίες που χρειάζομαι,και όχι να πρήζω τον κόσμο με αναδημοσιεύσεις όπως κάνουν οι πιο πολλοί.

Δημοσ.
3 hours ago, Green Dragon said:

Καλησπέρα παιδιά και Χρόνια Πολλά σε όλους.

Ανοίγω αυτό το θέμα, επειδή σκέφτηκα να βάλω μία αγγελία εκεί. Έχω όμως κάποιους ενδοιασμούς επειδή η αγγελία σχετίζεται άμεσα με το προφίλ μου - το προφίλ του καθενός μας.                                                Κάπως με δυσκόλεψε αυτό. Έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις αγγελίες του Insomnia, αφού εδώ μπορείς να δεις αν ο υποψήφιος συναλλασσόμενος είναι πολλά χρόνια μέλος, αν έχει δραστηριότητα στο forum, τι αξιολογήσεις έχει κ.λ.π. 

Εσείς τι γνώμη έχετε; Το έχετε χρησιμοποιήσει;  Τι χρειάζεται να προσέξει όποιος επιχειρήσει να βάλει μία αγγελία και εκεί;;  Μήπως είναι υπερβολικές οι επιφυλάξεις μου;; 

Μια χαρα ειναι. τον προηγουμενο μηνα ηθελα να πουλησω την καρτα γραφικων μου και εβαλα αγγελια στο Marketplace για πρωτη φορα αλλά και στο insomnia. Απο το ινσομνια ειχα 0 μηνυματα και απο το μαρκετπλεις ειχα 5-6 μηνυματα. Μπορεις οταν βαζεις την αγγελια να το ρυθμισεις να μην φαινεται πουθενα στους φιλους σου ή στο φβ σου. Επισης νομιζω υπαρχει κατι σαν βαθκμολογια πωλητη κλπ., χωρις να ειμαι σιγουρος 100%. Γενικα απευθυνεσαι σε τεραστιο κοινο στο φβ οποτε θα βρεις ατομο να δωσεις αυτο που πουλας. Για την ιστορια τελικα απεσυρα την αγγελια και δεν την πουλησα την καρτα.

• Like 1
Δημοσ.

Πουλαω τα παντα στο facebook.  κοιταω προφιλ και θελω να δω φατσα για να πουλησω, πως να εμπιστευτώ ενα προφιλ αδειο? Και παντα χερι με χερι.

• Like 2
Δημοσ.

Έχοντας αγοράσει και πουλήσει σκοπός είναι να υπάρχει συνεννόηση μεταξύ των 2 και εκεί υπάρχουν αξιολογήσεις πάντως απλά προτιμότερο είναι χέρι χέρι από απόσταση η καλύτερη λύση είναι να σου βάλει το ποσό των μεταφορικών και να πληρώσει με αντικαταβολή η φυσικά με την μια κατάθεση χωρίς να υπάρχουν αυτά τα τρελά ποσά που πληρώνει έξτρα κάποιος στην αντικαταβολή (για ιδιώτη πάντα λέω οι επαγγελματίες λογικά έχουν χαμηλότερη χρέωση) 

• Like 1
  • 3 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...