Green Dragon Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά και Χρόνια Πολλά σε όλους. Ανοίγω αυτό το θέμα, επειδή σκέφτηκα να βάλω μία αγγελία εκεί. Έχω όμως κάποιους ενδοιασμούς επειδή η αγγελία σχετίζεται άμεσα με το προφίλ μου - το προφίλ του καθενός μας. Κάπως με δυσκόλεψε αυτό. Έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις αγγελίες του Insomnia, αφού εδώ μπορείς να δεις αν ο υποψήφιος συναλλασσόμενος είναι πολλά χρόνια μέλος, αν έχει δραστηριότητα στο forum, τι αξιολογήσεις έχει κ.λ.π. Εσείς τι γνώμη έχετε; Το έχετε χρησιμοποιήσει; Τι χρειάζεται να προσέξει όποιος επιχειρήσει να βάλει μία αγγελία και εκεί;; Μήπως είναι υπερβολικές οι επιφυλάξεις μου;; Επεξ/σία 24 Απριλίου 2019 από Green Dragon
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 φανταζομαι γινεται να βαλεις ενα λογαριασμο με ψευτικα στοιχεια
vlassish Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Εμένα μου πετάει στη ροή όποια αγγελία βάζουν οι φίλοι μου. Μεγάλος ρουφιάνος το φέικμπουκ. 1
Froskeas Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 8 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Εσείς τι γνώμη έχετε; Τη χείριστη. 1 1
farasi Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 δεν μου φαίνεται και πολύ αξιόπιστο προσωπικά δεν θα το χρησιμοποιούσα 1
Green Dragon Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, Froskeas είπε Τη χείριστη. Το έχεις χρησιμοποιήσει; Είσαι πολύ κάθετος. Για πες κάποιους λόγους.
godfather0991 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Μια χαρά είναι για ορισμένες συναλλαγές. Εγώ έχω κάνει αρκετές και δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα. Μερικοί κανόνες που ακολουθώ: 1) Πάντα τσεκάρω το προφίλ κάποιου να δω ποιος είναι. Μερικές φορές μπορεί να μην βοηθάει γιατί μου έχει τύχει να έχει ένα άδειο προφίλ και να είναι πολύ καλός άνθρωπος και αγοραστής. 2) Προσπαθώ να βρίσκομαι από κοντά με τον αγοραστή ή πωλητή για να γίνει η συναλλαγή. (Αν είναι να αγοράσω ο δικός μου κανόνας είναι πάντα από κοντά η αγορά) 3) Πάντα ζητάω κατάθεση και ποτέ αντικαταβολή και αν ο άλλος είναι δύσπιστος του στέλνω άλλες συναλλαγές που έχω κάνει. Και αν δεν θέλει δεν έχασες κάτι θα βρεις άλλον. Και τέλος η συμβουλή μου είναι ότι αν κάποιος δεν σου γεμίζει το μάτι άστο, θα βρεις άλλον δεν έγινε κάτι. 2
Penthesilea Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Το έχω χρησιμοποιήσει. Στο μόνο που θα σου εφιστούσα την προσοχή είναι στα μεταφορικά - για την περίπτωση αποστολής. Καλύτερα να ζητάς τα μεταφορικά και την αντικαταβολή σε κατάθεση και εάν θέλουν τα υπόλοιπα αντικαταβολή. Είναι πολύ εύκολο να πιστολιάσουν, αφού δεν υπάρχουν αξιολογήσεις. Την έχω πατήσει. Βέβαια, έχω πέσει και σε πολύ καλές περιπτώσεις, για να λέμε και τα καλά, ως πωλήτρια και αγοράστρια. 1
Green Dragon Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Σωστά τα λέτε. Το μεγαλύτερο θέμα είναι αν έχεις να κάνεις με ένα κενό ή πρόσφατο και άδειο προφίλ. Αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω, ότι εμφανίζεται η αγγελία στο χρονολόγιο των φίλων σου, ισχύει; Επεξ/σία 24 Απριλίου 2019 από Green Dragon
zio10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Για μένα δεν χάνεις τίποτα να βάλεις την αγγελία και εκεί. 2
Penthesilea Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Σωστά τα λέτε. Το μεγαλύτερο θέμα είναι αν έχεις να κάνεις με ένα κενό ή πρόσφατο και άδειο προφίλ Σε οποιοδήποτε περίεργο προφίλ, ζητάς τα μεταφορικά και την αντικαταβολή. Όχι ότι σε ένα φαινομενικά νορμάλ είσαι ήσυχος. Κάθε τόσο προκύπτουν δυσαρεστημένοι πωλητές με αγοραστές που τα προφίλ τους δεν είχαν κάτι το παράξενο. Οπότε, πρακτικά, καλύπτεσαι με τον τρόπο που σου είπα, αλλιώς τζογάρεις. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2019 από Penthesilea 1
Kostasspil Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Ισα ισα που εκει και ο πωλητης και ο αγοραστης εχουν ονοματ/νυμο. Εδω μεσα π.χ. τι εχουν; Αξιολογησεις θα πει καποιος, αλλα το ιδιο ειναι; Δεν καταλαβαινω που κολλας 1
Green Dragon Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Ισα ισα που εκει και ο πωλητης και ο αγοραστης εχουν ονοματ/νυμο. Εδω μεσα π.χ. τι εχουν; Αξιολογησεις θα πει καποιος, αλλα το ιδιο ειναι; Δεν καταλαβαινω που κολλας Δεν έχουν όλοι ονοματεπώνυμο, όπως το εννοείς εσύ. Το επεσήμαναν και άλλοι συνφορουμίτες παραπάνω, ότι υπάρχουν πολλά άδεια και fake προφίλ. Αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω, ότι εμφανίζεται η αγγελία στο χρονολόγιο των φίλων σου, ισχύει; Επεξ/σία 24 Απριλίου 2019 από Green Dragon
kgkatzi Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Ως αγοραστής δεν έχω άποψη, αλλά ως πωλητής πούλησα πολύ άνετα ένα iPhone κι ένα Apple Watch σε σύντομο διάστημα και χωρίς ταλαιπωρία. Το iPhone το είχα βάλει αγγελία και στο insomnia και δεν έλαβα καν απάντηση. 1
Kostasspil Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 8 minutes ago, Green Dragon said: υπάρχουν πολλά άδεια και fake προφίλ Απ τα οποια δεν θα αγορασεις εφοσον δεν ειναι "ασφαλη" . Εδω τι υπαρχει; Ολοι με nicknames ειμαστε 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα