Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιθυμώ να βγάλω μια προπληρωμένη καρτα και ενα απο τα δικαιολογητικά που πρεπει να δωσω ειναι λογαριασμος ΔΕΚΟ ομως το ονομα μου δεν υπαρχει σε κανέναν. Θα  δεχτούν τον λογαριασμο αν ειναι στο ονομα ενος συγγενή;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nosh είπε

Επιθυμώ να βγάλω μια προπληρωμένη καρτα και ενα απο τα δικαιολογητικά που πρεπει να δωσω ειναι λογαριασμος ΔΕΚΟ ομως το ονομα μου δεν υπαρχει σε κανέναν. Θα  δεχτούν τον λογαριασμο αν ειναι στο ονομα ενος συγγενή;

Λογικά αυτό θα είναι ακόμα μία παγκόσμια πρωτοτυπία.

• Confused 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nosh είπε

Το όνομα στο οποίο εκδίδεται ο λογαριασμός είναι αδιάφορο, τον λογαριασμό ΔΕΚΟ τον ζητάνε ως αποδεικτικό κατοικίας.

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/4/2019 στις 7:12 ΜΜ, nosh είπε

Αν μένεις με γονείς πχ, και ο λογαριασμός είναι ας πούμε στο ονομα του πατερα σου, χρειάζεται να σου κάνει μια υπεύθυνη δήλωση ότι σε φιλοξενεί...

Επεξ/σία από kon1to
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kon1to είπε

Αν μένεις με γονείς πχ, και το ονομα είναι ας πούμε στο ονομα του πατερα σου, χρειάζεται να σου κάνει μια υπεύθυνη δήλωση ότι σε φιλοξενεί...

Offtopic

Spoiler

Αυτό ισχύει γενικά για υπηρεσίες που ζητάνε λογαριασμό ΔΕΚΟ όπως πχ στην κάρτα ανεργίας; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, billsnake21 είπε

Offtopic

Απόκρυψη περιεχομένων

Αυτό ισχύει γενικά για υπηρεσίες που ζητάνε λογαριασμό ΔΕΚΟ όπως πχ στην κάρτα ανεργίας; 

Φαντάζομαι πως ναι, πάντως σίγουρα ισχύει για τράπεζες

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, kon1to είπε

Αν μένεις με γονείς πχ, και ο λογαριασμός είναι ας πούμε στο ονομα του πατερα σου, χρειάζεται να σου κάνει μια υπεύθυνη δήλωση ότι σε φιλοξενεί...

Μην γράφετε ότι να ναι, εγώ προσωπικά τόσες φορές έχω προσκομίσει στην τράπεζα λογαριασμό ρεύματος που ΔΕΝ είναι στο όνομα μου και ποτέ δεν μου ζήτησαν κάτι παραπάνω, μια χαρά τον δέχτηκαν σκέτο ως αποδεικτικό κατοικίας.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Μην γράφετε ότι να ναι, εγώ προσωπικά τόσες φορές έχω προσκομίσει στην τράπεζα λογαριασμό ρεύματος που ΔΕΝ είναι στο όνομα μου και ποτέ δεν μου ζήτησαν κάτι παραπάνω, μια χαρά τον δέχτηκαν σκέτο ως αποδεικτικό κατοικίας.

Επιβεβαιωνω σε τραπεζες εθνικη, alpha, πειραιως οπως και hol (παλια), forthnet, cyta, ΟΑΕΔ.Απλα δεν τους νοιαζει....αρκει να εχουν το χαρτι.

• Like 2
Δημοσ.

Μα το χαρτι δεν αποδεικνύει τίποτα απο τη στιγμή που δεν ειναι στο ονομα σου...

Μπορεί κάποιος υπάλληλος να κάνει τα στραβά μάτια, αλλα δεν ειναι αυτή η προβλεπόμενη διαδικασία.... 

Σε ολες τις τραπεζες μου εχουν ζητησει υπεύθυνη δηλωση (μονο για Εθνική δεν ξερω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...