nosh Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Επιθυμώ να βγάλω μια προπληρωμένη καρτα και ενα απο τα δικαιολογητικά που πρεπει να δωσω ειναι λογαριασμος ΔΕΚΟ ομως το ονομα μου δεν υπαρχει σε κανέναν. Θα δεχτούν τον λογαριασμο αν ειναι στο ονομα ενος συγγενή;
skiabox Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, nosh είπε Επιθυμώ να βγάλω μια προπληρωμένη καρτα και ενα απο τα δικαιολογητικά που πρεπει να δωσω ειναι λογαριασμος ΔΕΚΟ ομως το ονομα μου δεν υπαρχει σε κανέναν. Θα δεχτούν τον λογαριασμο αν ειναι στο ονομα ενος συγγενή; Λογικά αυτό θα είναι ακόμα μία παγκόσμια πρωτοτυπία. 1
Joshua21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, nosh είπε Επιθυμώ να βγάλω μια προπληρωμένη καρτα και ενα απο τα δικαιολογητικά που πρεπει να δωσω ειναι λογαριασμος ΔΕΚΟ ομως το ονομα μου δεν υπαρχει σε κανέναν. Θα δεχτούν τον λογαριασμο αν ειναι στο ονομα ενος συγγενή; Το όνομα στο οποίο εκδίδεται ο λογαριασμός είναι αδιάφορο, τον λογαριασμό ΔΕΚΟ τον ζητάνε ως αποδεικτικό κατοικίας. 1 1
NikosKallithea Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δωσε οποιοδήποτε λογαριασμό αναφέρει το όνομά σου και τη διεύθυνσή σου, τηλεφώνου, κινητής, ευδαπ, κλπ 1
kon1to Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 24/4/2019 στις 7:12 ΜΜ, nosh είπε Επιθυμώ να βγάλω μια προπληρωμένη καρτα και ενα απο τα δικαιολογητικά που πρεπει να δωσω ειναι λογαριασμος ΔΕΚΟ ομως το ονομα μου δεν υπαρχει σε κανέναν. Θα δεχτούν τον λογαριασμο αν ειναι στο ονομα ενος συγγενή; Αν μένεις με γονείς πχ, και ο λογαριασμός είναι ας πούμε στο ονομα του πατερα σου, χρειάζεται να σου κάνει μια υπεύθυνη δήλωση ότι σε φιλοξενεί... Επεξ/σία 25 Απριλίου 2019 από kon1to
billsnake21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, kon1to είπε Αν μένεις με γονείς πχ, και το ονομα είναι ας πούμε στο ονομα του πατερα σου, χρειάζεται να σου κάνει μια υπεύθυνη δήλωση ότι σε φιλοξενεί... Offtopic Spoiler Αυτό ισχύει γενικά για υπηρεσίες που ζητάνε λογαριασμό ΔΕΚΟ όπως πχ στην κάρτα ανεργίας;
kon1to Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, billsnake21 είπε Offtopic Απόκρυψη περιεχομένων Αυτό ισχύει γενικά για υπηρεσίες που ζητάνε λογαριασμό ΔΕΚΟ όπως πχ στην κάρτα ανεργίας; Φαντάζομαι πως ναι, πάντως σίγουρα ισχύει για τράπεζες
Joshua21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 24 λεπτά πριν, kon1to είπε Αν μένεις με γονείς πχ, και ο λογαριασμός είναι ας πούμε στο ονομα του πατερα σου, χρειάζεται να σου κάνει μια υπεύθυνη δήλωση ότι σε φιλοξενεί... Μην γράφετε ότι να ναι, εγώ προσωπικά τόσες φορές έχω προσκομίσει στην τράπεζα λογαριασμό ρεύματος που ΔΕΝ είναι στο όνομα μου και ποτέ δεν μου ζήτησαν κάτι παραπάνω, μια χαρά τον δέχτηκαν σκέτο ως αποδεικτικό κατοικίας.
chsam Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 19 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μην γράφετε ότι να ναι, εγώ προσωπικά τόσες φορές έχω προσκομίσει στην τράπεζα λογαριασμό ρεύματος που ΔΕΝ είναι στο όνομα μου και ποτέ δεν μου ζήτησαν κάτι παραπάνω, μια χαρά τον δέχτηκαν σκέτο ως αποδεικτικό κατοικίας. Επιβεβαιωνω σε τραπεζες εθνικη, alpha, πειραιως οπως και hol (παλια), forthnet, cyta, ΟΑΕΔ.Απλα δεν τους νοιαζει....αρκει να εχουν το χαρτι. 2
kon1to Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μα το χαρτι δεν αποδεικνύει τίποτα απο τη στιγμή που δεν ειναι στο ονομα σου... Μπορεί κάποιος υπάλληλος να κάνει τα στραβά μάτια, αλλα δεν ειναι αυτή η προβλεπόμενη διαδικασία.... Σε ολες τις τραπεζες μου εχουν ζητησει υπεύθυνη δηλωση (μονο για Εθνική δεν ξερω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα