Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα στην παρεα,υπαρχει καποιο αξιοπιστο καταστημα να σοu στησει απο την αρχη gaming pc?

καπου διαβασα το msystems.

Επεξ/σία από maklovin1979
Δημοσ.

Το MSystem το έχω χιλιοχρησιμοποιήσει και μου έχει βγει πολύ αξιόπιστο. Μέχρι που μου έχουν αρνηθεί να μου πουλήσουν προϊόν για ένα project που έφτιαχνα, επειδή όπως μου είπαν υπήρχε κύνδινος να μην υπάρχει συμβατότητα συσκευών (by the way δεν είχαν να μου πουλήσουν κάτι άλλο αντιστοιχο για να σκεφτώ ότι το κάνανε με δόλο).

Για RMA δε ξέρω το συγκεκριμένο κατάστημα τι πολιτική ακολουθεί, αλλά από προσωπική εμπειρία που είχα με ένα μηχανικό πληκτρολόγιο (εντός εγγύησης) τη μία μέρα το πήγα και μετα από 1-2 μέρες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι μου πίστωσαν το πόσο και μπορούσα ή να το πάρω πίσω ή να μου αντικαταστήσουν το πληκτρολόγιο ή να πάρω κάτι άλλο. Βέβαια ίσως ήμουν και τυχερός διότι ήταν 2-3 μέρες πριν από αλλαγή χρόνου όπου όλα είναι κλειστά εκείνο το διάστημα.

• Like 2
Δημοσ.
21 ώρες πριν, maklovin1979 είπε

καλησπερα στην παρεα,υπαρχει καποιο αξιοπιστο καταστημα να σοu στησει απο την αρχη gaming pc?

καπου διαβασα το msystems.

Η καλύτερη λύση είναι να το στήσεις μόνος σου αν ξέρεις!

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, beavis557 είπε

Η καλύτερη λύση είναι να το στήσεις μόνος σου αν ξέρεις!

Είμαι σίγουρος οτι ξέρει απλά ούτε θέλει να ευχαριστηθεί το στήσιμο, αλλά ούτε θέλει να μην πληρώσει κανα 30ρι παρα πάνω!🤣(Γιατί τώρα τελευταία έχουν αρχίσει και στήνουν όλο και περισσότερα καταστήματα επι πληρωμή..)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...