FortinoSamano90 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Αρχικα, εχω το παρακάτω σύστημα: MOBO: Asus prime x370 pro CPU: AMD ryzen 7 1700 at stock frequencies RAM: g.skill flare x 3200 14cl SSD: m2 samsung 960 evo 250gb Εχω παρατηρησει απο το task manager οτι ο χρονος που κανει να φορτωσει το BIOS (απο τη στιγμη που πατησω το κουμπι να ανοιξει μεχρι να αρχισει να φορτωνει τα windows) ειναι σχετικα υψηλος. Παλαιοτερα εκανε γυρω στα 10s και σημερα στα 18.4s. Εχοντας δει αλλα pc παρομοιων δυνατοτητων να εχουν BIOS time 3 και 4 δευτερολεπτα, θα ηθελα να ρωτησω που μπορει να οφειλεται αυτο. Ευχαριστω εκ των προτερων, Χρήστος Επεξ/σία 24 Απριλίου 2019 από FortinoSamano90
kostas_anes Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 53 λεπτά πριν, FortinoSamano90 είπε Καλησπέρα, Αρχικα, εχω το παρακάτω σύστημα: MOBO: Asus prime x370 pro CPU: AMD ryzen 7 1700 at stock frequencies RAM: g.skill flare x 3200 14cl SSD: m2 samsung 960 evo 250gb Εχω παρατηρησει απο το task manager οτι ο χρονος που κανει να φορτωσει το BIOS (απο τη στιγμη που πατησω το κουμπι να ανοιξει μεχρι να αρχισει να φορτωνει τα windows) ειναι σχετικα υψηλος. Παλαιοτερα εκανε γυρω στα 10s και σημερα στα 18.4s. Εχοντας δει αλλα pc παρομοιων δυνατοτητων να εχουν BIOS time 3 και 4 δευτερολεπτα, θα ηθελα να ρωτησω που μπορει να οφειλεται αυτο. Ευχαριστω εκ των προτερων, Χρήστος Εβαλες κανα καινουργιο ΒΙΟS? Καμια φορα μπορει να οφειλεται αυτο. Ισως βεβαια να λεει μαλακιες και το task manager, δεν ξερω ποσο εμπιστο ειναι.
ALFR3D Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 δοκιμασε να βαλεις fast bios, π.χ στη δικια μου εχει fast η ultra fast startup, κατι αναλογο πρεπει να εχει και η Asus σου.
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Λογικά κάνει train τις μνήμες. Μπορείς να ενεργοποιήσεις το fastboot, αλλά δεν το συνιστώ. Μπορεί να προκύψει ζήτημα σταθερότητας. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα