firepc Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Ερχεται το Wonder Boy: The Dragon's Trap στις 30 Μαιου 1
sp3cial Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Καλημέρα! Θέλω να βρω κάτι συγκεκριμένο σε παιχνίδια. Ψάχνω παιχνίδια σε στυλ που να μαζεύεις πραγματα. Πχ στο Stardew Valley με το ψάρεμα μάζευε ψάρια και συμπλήρωνε ένα βιβλίο. Στα pokemon το pokedex. Στο Tsuki Adventure έχει ένα toy diary που πρέπει να τα μαζέψει όλα. Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ. Αλλά παιχνίδια στυλ Πόκεμον αποκλειστικά δε με ψήνουν. Θέλω απλά να περνάω την ώρα μου και να συμπληρώσω κάτι τέτοια. Ακούγεται κουλό αλλά μαρεσει να τα μαζεύω και να συμπληρώνω. Έχετε κάτι να προτείνετε;
firepc Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 38 λεπτά πριν, sp3cial είπε Καλημέρα! Θέλω να βρω κάτι συγκεκριμένο σε παιχνίδια. Ψάχνω παιχνίδια σε στυλ που να μαζεύεις πραγματα. Πχ στο Stardew Valley με το ψάρεμα μάζευε ψάρια και συμπλήρωνε ένα βιβλίο. Στα pokemon το pokedex. Στο Tsuki Adventure έχει ένα toy diary που πρέπει να τα μαζέψει όλα. Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ. Αλλά παιχνίδια στυλ Πόκεμον αποκλειστικά δε με ψήνουν. Θέλω απλά να περνάω την ώρα μου και να συμπληρώσω κάτι τέτοια. Ακούγεται κουλό αλλά μαρεσει να τα μαζεύω και να συμπληρώνω. Έχετε κάτι να προτείνετε; Τσεκαρε τα Don't Starve https://itunes.apple.com/gr/app/dont-starve-pocket-edition/id1012298403#?platform=ipad https://itunes.apple.com/gr/app/dont-starve-shipwrecked/id1147297267#?platform=ipad @sp3cial σε tablet θες να παιξεις?
sp3cial Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Κατά προτίμηση iPhone που το κουβαλάω πιο άνετα. Το ξέρω το Dont Starve αλλά για κάποιο λόγο με άγχωνε και το άφησα... Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!! 1
firepc Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, sp3cial είπε Κατά προτίμηση iPhone που το κουβαλάω πιο άνετα. Το ξέρω το Dont Starve αλλά για κάποιο λόγο με άγχωνε και το άφησα... Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!! Το Stardew Valley στο iPhone το επαιξες? Αν ναι και θες, γραψε λιγο πως σου φανηκε γτ ψηνομαι να το παρω στο iPad 🙂
sp3cial Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Είναι πολύ καλό! Βασικα το έχω λιώσει (όσο πρόλαβα λόγω χρόνου) σε PS4, laptop, και λιγότερο στο κινητό (το αγόρασα μόνο και μόνο για την υποστήριξη της εταιρείας - φαντάσου ποσο το αγαπώ). Έχει παρα πολλά πραγματα να κανεις. Θέλει όμως χρόνο να διαθέσεις. Έχει φάρμα, ψάρεμα μέχρι και dungeon. Που όσο πας ανεβαίνεις επίπεδο. Πρέπει να ανεβάσεις τη φιλια σου με τους κατοίκους του χωριού κτλ. Θέλει χρόνο ναι αλλά αξίζει. Θα το ξαναπιάσω κάποια στιγμή. Νομίζω ότι γίνεται συγχρονισμός από κινητό/ταμπλετ σε PC και αντίστροφα. Ψάξε το γιατί δεν είμαι σίγουρη. 1
firepc Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 το Very Little Nightmares βγαινει στις 30 Μαιου. Pre-order https://itunes.apple.com/gr/app/very-little-nightmares/id1435140819#?platform=ipad The Gardens Between στις 17 Μαιου. Pre-order https://itunes.apple.com/gr/app/the-gardens-between/id1371965583#?platform=ipad
geo1st487 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Πολύ χωρο ποιανουν τα παιχνιδια που ποσταρεις firepc. Ενα ipad των 32 gb δεν θα χωρεσει πολλα.
firepc Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, geo1st487 είπε Πολύ χωρο ποιανουν τα παιχνιδια που ποσταρεις firepc. Ενα ipad των 32 gb δεν θα χωρεσει πολλα. Για ποια παιχνιδια λες? Πανω απο 1gb δεν εχουν. Ενα 32αρι φτανει ανετα Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από firepc
geo1st487 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Το τελευταιο που ποσταρες εχει 745 mb. Και 500 mb παλι πολλα ειναι για το 32 gb. Εσυ ποιο εχεις;
firepc Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, geo1st487 είπε Το τελευταιο που ποσταρες εχει 745 mb. Και 500 mb παλι πολλα ειναι για το 32 gb. Εσυ ποιο εχεις; Πηρα day one το νεο iPad Air 3 (2019) 64GB εξαιρετικο
geo1st487 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, firepc είπε Πηρα day one το νεο iPad Air 3 (2019) 64GB εξαιρετικο Εγω δεν εχω ipad, εχω το samsung tab s2 8.0 32 gb Το εχω 2 χρονια, εξαιρετικο
firepc Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μπορει να μου πει καποιος ποιο ειναι το καλυτερο Angry Birds? Ειχα παιξει ενα πιο παλια, αλλα ειδα οτι εχουν βγει ενα σωρο τωρα
firepc Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Θυμαστε το Zelda like παιχνιδι του 2013 Oceanhorn? https://itunes.apple.com/gr/app/oceanhorn/id708196645#?platform=ipad Τον Ιουλιο βγαινει το 2 Φαινεται αρκετα αναβαθμισμενο και η καμερα παει πισω απ το χαρακτηρα
firepc Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Τερματισα προσφατα το Forgotten Memories και επειδη μου αρεσε παρα πολυ, ειπα να γραψω ενα μινι review https://itunes.apple.com/gr/app/forgotten-memories/id834715612#?platform=ipad Προκειται για ενα Horror Adventure παιχνιδι, third person, με καποια στοιχεια απο Resident Evil, οπως το να βαλεις τα σωστα αντικειμενα στη σωστη θεση κλπ. Το σεναριο εχει ως εξης, εισαι η Rose και εχεις παει σε ενα παλιο ασυλο να βρεις ενα κοριτσακι που εχει εξαφανιστει. Το πιο δυνατο του σημειο ειναι η ατμοσφαιρα του, πετυχαινει πολυ καλα το να σε βαλει στο κλιμα, σε κανει να θες να το συνεχισεις μεχρι να δεις το τελος. Αυτο ειναι για μενα και το μεγαλυτερο στοιχημα που βαζει ενα παιχνιδι. Αν το καταφερνει αυτο, εμενα με εχει κερδισει και το Forgotten Memories το κανει πολυ καλα. Στην εκπληκτικη του ατμοσφαιρα βοηθαει φυσικα ο πολυ καλος ηχος που εχει το παιχνιδι. Τα βηματα, οι ομιλιες, το soundtrack ολα ειναι σε πολυ υψηλο επιπεδο, πραγματικα κανανε πολυ καλη δουλεια και εδω. Τα γραφικα εχουν τρομακτικη λεπτομερεια, ολο το περιβαλλον ειναι πολυ προσεγμενο. Btw, περσι εγινε και remastered. To παιχνιδι εχει καποιους πολυ καλους γριφους, προσωπικα μου εκανε εντυπωση ο γριφος με τα 4 ρολογια και τον κωδικο. Κολλησα λιγο εκει αλλα πραγματικα προκειται για εναν πολυ εξυπνο γριφο. Οταν επιτελους τον καταλαβεις απλα γελας. Το gameplay του εχει αρκετη εξερευνηση στο χωρο, το να βρεις τα αντικειμενα που θα χρειαστεις και εχει και λιγο ξυλικι. Στην αρχη θελει λιγο να συνηθησεις τον χειρισμο αλλα δεν ειναι και δυσκολο. Στη κατοχη σου εχεις παντα ενα φακο και στη συνεχεια θα βρεις λοστο, πιστολι καραμπινα κλπ. Εχεις και ενα μικρο inventory. To Forgotten Memories ειναι ενα διαμαντι που δεν πρεπει να χασεις, ειδικα αν εισαι fan των Resident Evil, Silent Hill και Alone in the Dark. Βασικα δεν περιμενεις οτι θα ειναι τοσο καλο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα