Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτηκα να προτεινω καποια καλα παιχνιδια που εχω παιξει στο iPad και να ακουσω και αλλες προτασεις απο παιχνιδια που δεν ξερω. Αρα feel free να ποσταρετε τα αγαπημενα σας.

Τα καλυτερα Tower Defence Ever

- Kingdom Rush

- Kingdom Rush Frontiers

- Kingdom Rush Origins

- Kingdom Rush Vengeance

Το καλυτερο game του 2018

- Oddmar   Δεν χανεται αυτο το παιχνιδι, τρομερη δουλεια

Ενα παρα πολυ καλο Horror Adventure που επαιξα προσφατα

- Forgotten Memories (ειναι iOS Exclusive)

Μερικα αλλα που ασχολουμαι τωρα τελευταια ειναι τα

- This War of Mine

- Badland 1 και 2

Και φυσικα ολα τα καλα point and click Adventures της δεκαετιας του 90 και αρχες 2000 τα οποια θα ποσταρω αργοτερα

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραίο θέμα άνοιξες φίλε μου. Το oddmar δεν το γνώριζα ούτε το forgotten memories. Θα τα τσεκάρω σίγουρα. Τα υπόλοιπα τα έχω παίξει.

Έχω αρκετές επιλογές οπότε ας γράψω μερικά 

Prune 

RealMyst 

Riven 

Bloons TD 5/6

Hitman go

Lara croft go

Deus ex go

The room 3/old sins

Agent A

Dream machine 

Into the void 

Lumino city 

Out there 

Riptide gp

God of Light 

Monument valley 

Slingshot racing 

Anomaly 

Ghost of memories

Quell memento 

• Like 1
Δημοσ.

και τα The Room παιζονται πολυ ευχαριστα στο iPad

The Room 1,2,3 και The Room Old Sins

Πολυ παιχνιδαρα φαινεται και το Grimvalor https://itunes.apple.com/gr/app/grimvalor/id1369179088?l=el#?platform=ipad

iOS exclusive

Gerelateerde afbeelding

@Arkin To Lumino City που λες, το εχω εδω και καιρο στα υποψιν μου, φαινεται να εχει ωραιο art style. Παιζεται ωραια σε ταμπλετ?

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, firepc είπε

και τα The Room παιζονται πολυ ευχαριστα στο iPad

The Room 1,2,3 και The Room Old Sins

Πολυ παιχνιδαρα φαινεται και το Grimvalor https://itunes.apple.com/gr/app/grimvalor/id1369179088?l=el#?platform=ipad

iOS exclusive

Gerelateerde afbeelding

@Arkin To Lumino City που λες, το εχω εδω και καιρο στα υποψιν μου, φαινεται να εχει ωραιο art style. Παιζεται ωραια σε ταμπλετ?

Ολα όσα ανέφερα τα έχω αγορασμένα στο κινητό και όλα παίζονται πολύ ευχάριστα χωρίς κολλήματα. Το lumino έχει εξαιρετικό art design σαν τα chucel machinarium samorost και σίγουρα αξίζει. Μην ξεχάσω και το εξαιρετικό leos fortune το έχω τερματίσει στο κινητό πέρσι. Το this war of mine σκέφτομαι να το πιάσω στον υπολογιστή κάποια στιγμή. 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ολα όσα ανέφερα τα έχω αγορασμένα στο κινητό και όλα παίζονται πολύ ευχάριστα χωρίς κολλήματα. Το lumino έχει εξαιρετικό art design σαν τα chucel machinarium samorost και σίγουρα αξίζει. Μην ξεχάσω και το εξαιρετικό leos fortune το έχω τερματίσει στο κινητό πέρσι. Το this war of mine σκέφτομαι να το πιάσω στον υπολογιστή κάποια στιγμή. 

πιστεψε με, οταν αρχισεις να παιζεις στο iPad σου, δεν θα ξαναπαιξεις στο κινητο ουτε φιδακι

Δημοσ.
Μόλις τώρα, firepc είπε

πιστεψε με, οταν αρχισεις να παιζεις στο iPad σου, δεν θα ξαναπαιξεις στο κινητο ουτε φιδακι

Σε πιστεύω όντως η εμπειρία σε τέτοιο tablet είναι εξαιρετική από το λίγο που έχω δουλέψει. Στο κινητό λόγω amoled και μεγάλης οθόνης τα απολαμβάνω και εκει αλλά άλλη φάση το tablet. Θα περάσω 10 15gb σειρές και τα υπόλοιπα παιχνίδια. Θα πήγαινα για το 128gb μοντέλο αλλά 80 ευρώ παραπάνω μου φάνηκαν too much. 

Δημοσ.

Τελειωσα το Kathy Rain (2016)

Καλο adventure μπορω να πω και ευκολακι. Δεν φτανει την ποιοτητα του Syberia, αλλα ειναι ωραιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...