Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nero62 είπε

Εγώ με την 1050Τi Low profile στο hp elite 8200 SFF μου παίζω farcry 5 με ΟΛΑ στο τέρμα και ανάλυση 1920x1080. Γιατί κάποιοι ειρωνεύονται δεν το καταλαβαίνω. 

Επί του θέματος. Πόσο και αν θα είναι ποιο γρήγορη από την 1050ti? Εντωμεταξύ γιατί δεν ανακοίνωσαν και μια αντίστοιχη της 1050ti lp?

Παίζουν με την υπομονή μας? 

όταν δουλεύει ναι...

Αδιάβαστοι είσαστε πάλι παιδιά... μα είπα και εγώ...

https://www.guru3d.com/news-story/nvidia-to-release-geforce-gtx-1650-ti-as-well.html

αν ισχύει το βιντεάκι αυτό η 1650ti θα είναι φονέας γιγάντων και δίχως ρεύμα αφού τα 75 τα τραβάει από την θύρα.. Κάτι ανάμεσα σε 1060 6gb και 1070 !!! Λουκουμάκι στα 1080p και λογικά 60fps σε οποιοδήποτε σημερινό παιχνίδι!.  

1 ώρα πριν, nero62 είπε

Εγώ με την 1050Τi Low profile στο hp elite 8200 SFF μου παίζω farcry 5 με ΟΛΑ στο τέρμα και ανάλυση 1920x1080. Γιατί κάποιοι ειρωνεύονται δεν το καταλαβαίνω. 

Επί του θέματος. Πόσο και αν θα είναι ποιο γρήγορη από την 1050ti? Εντωμεταξύ γιατί δεν ανακοίνωσαν και μια αντίστοιχη της 1050ti lp?

Παίζουν με την υπομονή μας? 

όταν δουλεύει ναι...

Αδιάβαστοι είσαστε πάλι παιδιά... μα είπα και εγώ...

https://www.guru3d.com/news-story/nvidia-to-release-geforce-gtx-1650-ti-as-well.html

αν ισχύει το βιντεάκι αυτό η 1650ti θα είναι φονέας γιγάντων και δίχως ρεύμα αφού τα 75 τα τραβάει από την θύρα.. Κάτι ανάμεσα σε 1060 6gb και 1070 !!! Λουκουμάκι στα 1080p και λογικά 60fps σε οποιοδήποτε σημερινό παιχνίδι!.  

6 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε

Low Profile οταν βγαλουν θα παρω Χ2 λεμε! 😍

https://www.techpowerup.com/reviews/Palit/GeForce_GTX_1650_StormX/27.html

relative-performance_1920-1080.png

29 λεπτά πριν, ii_die_4 είπε

@nero62 Δεν νομίζω ότι είναι τόσο γρήγορη ούτε τόσο future proof....

Δημοσ.

Αν η απλη 1650 ειναι +25% στανταρισμενα πιο γρηγορη της 1050Ti (γινεται ~30% @ οverclocking και των 2 τους),
τοτε η low profile εκδοση, θα ξεπουλησει ωσαν φρεσκο κουλουρι! Δεν υφισταται καμια αλλη επιλογη πρακτικα..😣
https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=1050ti+low+profile

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις τώρα, dsaltos είπε

Τον τυπο τον πάω, τα λέει εξω από τα δόντια...

Επεξ/σία από dsaltos
  • Like 1
Δημοσ.

Οποιος δεν καταλαβαινει: που θα ξεπουλησει αυτη η καρτα ειλικρινα εχει -σοβαροτατο ομως!- προβλημα αντιληψης
-το λιγοτερο που μπορω να πω ειναι αυτο τωρα...- και ως εκ τουτου απολαμβανει, την αμεριστη <<κατανοηση>> μου!
😑

Δεν προκειται να υποκαταστησει ουτε την 570 [μου], απλως οταν βγει η low profile: θα παει εκει οπου, η
AMD-ATI εχει να μας δωσει αντιστοιχη καρτα, ανταγωνιστικα σωστη, δυστυχως απ' τον καιρο της...7750!

Και δεν ειναι μονο @ low profile η αποθεωση της, π.χ. για κουτια με εξωτερικα pico psu κλπ, ειναι ταμαμ!
😎

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ γιατί πιστεύω πως βγήκανε σχετικά ακριβές για να υπάρχει περιθώριο για γενναία μείωση τιμής με το που βγουν οι navi?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Black Demis είπε

Και έναν πυρινικο αντιδραστήρα να τα τροφοδοτεί και ένα ποτάμι να τα ψύχει.. Δύστυχος όσο καλή είναι amd στα cpu τόσο χάλια είναι στα gpu

Φίλε υπερβάλεις σε μεγάλο βαθμό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι για turbo "τέρατα" gaming pc σε κάνα τούβλο - Χ των 399 :P The new supercharger λέει το marketing . Στα 100 όμως θα έχει θέση .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1
Δημοσ.

Καλα δεν φταιει μοναχη της η Nvidia: σε λιγο οπως το πανε θα δουμε εκδοση
ακομη και με...3 φουρφουρια = για να μας πεισουν οτι ειναι (τιτανο)τεραστια!
🤪 🔣 ⁉️

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Black Demis είπε

Και έναν πυρινικο αντιδραστήρα να τα τροφοδοτεί και ένα ποτάμι να τα ψύχει.. Δύστυχος όσο καλή είναι amd στα cpu τόσο χάλια είναι στα gpu

Αδελφέ και πόσες κάρτες θα πουλήσει στην Ελλάδα?όταν οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες έχουν τσάμπα το ρεύμα?δν την νοιάζει την amd γιατί δν είναι η Ελλάδα το μέτρο σύγκρισης.θυμαμαι 1η μέρα των rtx σε super market που δούλευα έφερνε κοντά στις 15 το ταχυδρομείο (λειτουργεί μέσα σε σούπερ μάρκετ εδω) ο γιος του ιδιοκτήτη πήρε 2 να της έχει SLI...

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Drake27 είπε

Σωστό και συμφωνώ με αυτό.

Ζεις στην Ελλάδα φίλε ,,,,, αν ο ελληναρας θέλει ,,,, τέλος ,,,,,,, με μισθό 450 ευρώ έχει κινητό 1000 ευρώ ,,,,,,,,,

13 ώρες πριν, Vkngs είπε

Φίλε υπερβάλεις σε μεγάλο βαθμό. 

Σε Παρά  πολύ μεγάλο θα έλεγα βαθμό ,,,,

Δημοσ.

Η καρτούλα θα πουλήσει σαν ζεστό ψωμί....

Καλά λεμε και καμμία μαλακία να περάσει η ώρα....

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Od1sseas είπε

Ρε εσεις ζωα που λετε οτι οι RX570/RX580 ειναι ζεστες και τρωνε πολυ ρευμα (που ισχυει), ξερετε τι ειναι το undervolt? Εχω κυριολεκτικα την χειροτερη υλοποιηση της RX 580, την MSI RX 580 8GB ARMOR, η οποια σε stock ειναι πολυ θορυβοδες. Μετα απο ενα 15πτο undervolt με τα official tools που ερχοντα με τα drivers της AMD , η καρτα δεν ακουγετε καθολου και καταναλωνει και λιγοτερο ρευμα ΚΑΙ την εκανα overclock αρα και καλυτερες επιδοσεις. Αν ειστε noobαδες και δεν ξερετε απο τετοια πατε και αγοραζετε Nvidia, ΧαΜηλΟτεΡη ΚατΑνΑλοΣη!!! ΕιΝαΙ πΙο ΚρΥεΣ μΕ ΚαλΥτΕρεΣ ΘεΡμοΚρΑσιΕς!!!!! Ποσα παραπανω πληρωνετε στην ΔΕΗ με AMD? 2 ευρω το εξαμηνο? ΚΑΤΑΞΟΔΕΥΤΙΚΑΤΕ!!!

Ξεφτιλησες το ιστορικό όνομα. Ουστ. 

Δημοσ.

SFF PC που χρειαζεται Low Profile καρτα χωρις εξωτερικη τροφοδοσια. Ειναι μια πολυ μεγαλη κατηγορια που η AMD αγνοει εδω και χρονια. ΠΧ στο 6300 pro SFF που εχω σαν 2ο ΔΕΝ μπορω να βαλω την 570 και η 560 LP ειναι απλα ανεκδοτο.

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, vste είπε

SFF PC που χρειαζεται Low Profile καρτα χωρις εξωτερικη τροφοδοσια. Ειναι μια πολυ μεγαλη κατηγορια που η AMD αγνοει εδω και χρονια. ΠΧ στο 6300 pro SFF που εχω σαν 2ο ΔΕΝ μπορω να βαλω την 570 και η 560 LP ειναι απλα ανεκδοτο.

Συμφωνω, η μοναδικη εξαιρεση που εχει νοημα να παρεις την 1650

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Od1sseas είπε

Συμφωνω, η μοναδικη εξαιρεση που εχει νοημα να παρεις την 1650

Η άλλη περίπτωση είναι να έχεις επεξεργαστή που δεν μπορεί να συνεργαστεί σωστά με καλύτερη κάρτα και να υπάρχει bottleneck.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...