Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gianniskou είπε

Τα πρώτα bench δείχνουν την rx570 των 120€ ανώτερη...ακατανόητη η τιμή των 150€ ...

H 1650 είναι η καλύτερη κάρτα γραφικών στα 75 W TDP. Οπότε, θα την προτιμήσουν όσοι (μη απαιτητικοί gamers) θέλουν χαμηλή κατανάλωση και ησυχία...

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

50 ευρώ για κάποιον μπορεί να μην είναι λίγα..

συμφωνω οτι υα 50 ευρω δεν ειναι καθολου λιγα, αλλα σκεψου το ετσι

με αυτα τα 50 ευρω παραπανω αγοραζεις υπολογιστη, χωρις αυτα τα 50 ευρω κλαις τα υπολοιπα που θα δωσεις..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lezantas26 είπε

συμφωνω οτι υα 50 ευρω δεν ειναι καθολου λιγα, αλλα σκεψου το ετσι

με αυτα τα 50 ευρω παραπανω αγοραζεις υπολογιστη, χωρις αυτα τα 50 ευρω κλαις τα υπολοιπα που θα δωσεις..

Εντάξει δεν τα κλαις κιόλας. Για έναν μη απαιτητικό casual gamer μια χαρά κάρτα είναι..

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Εντάξει δεν τα κλαις κιόλας. Για έναν μη απαιτητικό casual gamer μια χαρά κάρτα είναι..

rx570

Δημοσ.
4 ώρες πριν, alexinhogr είπε

Άρα rx570 και rx580, τπτ άλλο μέχρι στιγμής, μπράβο στην AMD χαχα

Και έναν πυρινικο αντιδραστήρα να τα τροφοδοτεί και ένα ποτάμι να τα ψύχει.. Δύστυχος όσο καλή είναι amd στα cpu τόσο χάλια είναι στα gpu

• Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Black Demis είπε

Και έναν πυρινικο αντιδραστήρα να τα τροφοδοτεί και ένα ποτάμι να τα ψύχει.. Δύστυχος όσο καλή είναι amd στα cpu τόσο χάλια είναι στα gpu

Το ρεύμα στο Ελλάδα είναι φτηνό, κοινωνικό τιμολόγιο! Αχαχα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Black Demis είπε

Μια χαρα κρυα ειναι η Nitro+ (570) και το τροφοδοτικο τν 430 Watt ειναι υπεραρκετο ( με 4570) 

Αα και μην ξεχασουμε, πληρωσα 120$ και εχω καλυτερα frames απο την "καινουργια" 1650.

Επεξ/σία από Amix
  • Like 6
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Amix είπε

Μια χαρα κρυα ειναι η Nitro+ (570) και το τροφοδοτικο τν 430 Watt ειναι υπεραρκετο ( με 4570) 

Αα και μην ξεχασουμε, πληρωσα 120$ και εχω καλυτερα frames απο την "καινουργια" 1650.

Χίλιες φορές να πληρώσεις με το παραπάνω να έχεις ενα κρύο και σταθερό σύστημα αλλά αυτό είναι καθαρά δικιά μου γνώμη

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Black Demis είπε

Με το chill ενεργοποιημένο στο Radeon Adrenaline μια χαρά πέφτει η κατανάλωση, και δεν χάνει και σε απόδοση, γενικά η Rx570 είναι τίμια κάρτα αν δεν έχεις τρελές απαιτήσεις.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Black Demis είπε

νομιζω πως υπερβαλεις. μια χαρα ειναι οι προτασεις της amd για τα λεφτα τους. αν εσενα δεν σ αρεσουν οκ, επιλογες υπαρχουν, αν και μαλλον πρεπει να ψαχτεις λιγο διοτι μια 570 πχ τροφοδοτειται με psu της πλακας και δεν ανεβαζει επικινδυνες θερμοκρασιες

υποψη 780 της nvidia εχω, για τσεκαρε καταναλωση κ θερμοκρασιες ;)

Δημοσ.

Εγώ με την 1050Τi Low profile στο hp elite 8200 SFF μου παίζω farcry 5 με ΟΛΑ στο τέρμα και ανάλυση 1920x1080. Γιατί κάποιοι ειρωνεύονται δεν το καταλαβαίνω. 

Επί του θέματος. Πόσο και αν θα είναι ποιο γρήγορη από την 1050ti? Εντωμεταξύ γιατί δεν ανακοίνωσαν και μια αντίστοιχη της 1050ti lp?

Παίζουν με την υπομονή μας? 

54 λεπτά πριν, jonasbron είπε

Με το chill ενεργοποιημένο στο Radeon Adrenaline μια χαρά πέφτει η κατανάλωση, και δεν χάνει και σε απόδοση, γενικά η Rx570 είναι τίμια κάρτα αν δεν έχεις τρελές απαιτήσεις.

όταν δουλεύει ναι...

Αδιάβαστοι είσαστε πάλι παιδιά... μα είπα και εγώ...

https://www.guru3d.com/news-story/nvidia-to-release-geforce-gtx-1650-ti-as-well.html

αν ισχύει το βιντεάκι αυτό η 1650ti θα είναι φονέας γιγάντων και δίχως ρεύμα αφού τα 75 τα τραβάει από την θύρα.. Κάτι ανάμεσα σε 1060 6gb και 1070 !!! Λουκουμάκι στα 1080p και λογικά 60fps σε οποιοδήποτε σημερινό παιχνίδι!.  

Δημοσ.

Wow!!!!!!!..... μάλλον πάθανε νιλα με τις rtx και θα έρθει όλοι η σειρά 1650-1660-1670-1680 καιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι 1680 ti ............ όπου θα είναι 3 φορές πιο γρήγορη από την 680 και 1.2 φορές από την 1080 και μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα 

Δημοσ.

Low Profile οταν βγαλουν θα παρω Χ2 λεμε! 😍

1 ώρα πριν, nero62 είπε

Εγώ με την 1050Τi Low profile στο hp elite 8200 SFF μου παίζω farcry 5 με ΟΛΑ στο τέρμα και ανάλυση 1920x1080. Γιατί κάποιοι ειρωνεύονται δεν το καταλαβαίνω. 

Επί του θέματος. Πόσο και αν θα είναι ποιο γρήγορη από την 1050ti? Εντωμεταξύ γιατί δεν ανακοίνωσαν και μια αντίστοιχη της 1050ti lp?

Παίζουν με την υπομονή μας?

https://www.techpowerup.com/reviews/Palit/GeForce_GTX_1650_StormX/27.html

relative-performance_1920-1080.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...