Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Δες αν μπορείς με το Recuva https://www.piriform.com/recuva/download

Δεν το βλέπω να κάνει κάτι. Το mobikin doctor φαίνεται καλό εργαλείο αλλά πρέπει να ρουταρω το κινητό και φοβάμαι μη γίνει καμία ζημιά. Υπάρχει περίπτωση να έχει δοκιμάσει κάποιος ανάκτηση μηνυμάτων σε Samsung, χωρίς να έχει ρουταρει το κινητό;

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Για να τα ανακτήσεις απο το samsung account πρέπει να πας στις ρυθμίσεις-λογαριασμοί-αντίγραφα ασφαλείας-επαναφορά δεδομένων και να δεις τί έχει κάνει αποθήκευση. Βέβαια αυτό προυποθέτει ότι έχεις κάνει εγγραφή στο account και έχει πάρει back up το τηλέφωνο.

Δημοσ.

Το κακό είναι ότι δεν έκανα backup... Υπάρχει καμιά περίπτωση να τα βρω με άλλο τρόπο και χωρίς να χρειαστεί ρουταρισμα;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, karkaterina είπε

Δεν το βλέπω να κάνει κάτι. Το mobikin doctor φαίνεται καλό εργαλείο αλλά πρέπει να ρουταρω το κινητό και φοβάμαι μη γίνει καμία ζημιά. Υπάρχει περίπτωση να έχει δοκιμάσει κάποιος ανάκτηση μηνυμάτων σε Samsung, χωρίς να έχει ρουταρει το κινητό;

Καταρχήν ο υπολογιστής αναγνωρίζει το κινητό?

Driver έχουν περαστεί?

Δημοσ.

Καλημέρα, το αναγνωρίζει κ με αυτό το πρόγραμμα μου έβγαλε ότι δεν έχει μηνύματα διαγραμμένα και μου ζητάει να κάνω ρουτ το κινητό για να μπορέσει να τα βρει. Δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις πάνω στο θέμα για αυτό φοβάμαι μην κρασαρω το κινητό κ χαλάσω κ την εγγύηση. Αν δε μπορέσω να κάνω κάτι άλλο, υπάρχει περίπτωση μέσω του παρόχου της κινητής να τα βρω; 

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...