Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μένω σε μεζονέτα κι έχω το ρούτερ κάτω οπότε ψάχνω μία συσκευή που να μπορεί να βλέπει το σήμα του router μου, οπότε και να έχει καλή λήψη και να μπορεί να το ενισχύσει και να το δώσει στον δεύτερο όροφο. Θέλω δλδ το repeater να είναι στον απάνω όροφο. Αυτή τη στιγμή το σήμα του ρούτερ εντοπίζεται ελαφρά από ένα καλό κινητό τηλέφωνο στον δεύτερο όροφο οπότε θεωρώ ότι ένα απλό repeater, που μαλον έχει καλύτερη λήψη από ένα κινητό τηλέφωνο, θα κάνει την δουλειά. Έχει κανείς να προτείνει κάτι?

Δημοσ.
Στις 24/4/2019 στις 10:01 ΠΜ, JcD είπε

Καλησπέρα, μένω σε μεζονέτα κι έχω το ρούτερ κάτω οπότε ψάχνω μία συσκευή που να μπορεί να βλέπει το σήμα του router μου, οπότε και να έχει καλή λήψη και να μπορεί να το ενισχύσει και να το δώσει στον δεύτερο όροφο. Θέλω δλδ το repeater να είναι στον απάνω όροφο. Αυτή τη στιγμή το σήμα του ρούτερ εντοπίζεται ελαφρά από ένα καλό κινητό τηλέφωνο στον δεύτερο όροφο οπότε θεωρώ ότι ένα απλό repeater, που μαλον έχει καλύτερη λήψη από ένα κινητό τηλέφωνο, θα κάνει την δουλειά. Έχει κανείς να προτείνει κάτι?

Απο τη στιγμή που "βλέπεις" το ρουτερ σου μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με ένα Wi-Fi Range Extender εναλλακτικά αν θες κάτι ποιό δυνατό και ποιό ολοκληρωμένο μπορείς να δεις ένα Powerline Extender Starter Kit

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kormos είπε

Απο τη στιγμή που "βλέπεις" το ρουτερ σου μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με ένα Wi-Fi Range Extender εναλλακτικά αν θες κάτι ποιό δυνατό και ποιό ολοκληρωμένο μπορείς να δεις ένα Powerline Extender Starter Kit

Ναι κάτι τέτοιο πήρα τελικά, βλέπουμε μόλις έρθει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JcD είπε

Δεν το έχω δουλέψει το συγκεκριμένο αλλά όπως βλέπω είναι η "ανανέωση του" :) Μπορείς να κάνεις και τη διαχείρισή του μέσα από την εφαρμογή που παρέχει η εταιρία αν θελήσεις... ;)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kormos είπε

Δεν το έχω δουλέψει το συγκεκριμένο αλλά όπως βλέπω είναι η "ανανέωση του" :) Μπορείς να κάνεις και τη διαχείρισή του μέσα από την εφαρμογή που παρέχει η εταιρία αν θελήσεις... ;)

Ε είναι το ποιό δημοφιλές στο σκρουτζ τώρα οπότε ευελπιστώ να γίνει δουλειά 😁

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή είχα και εγώ το ίδιο θέμα και δοκίμασα όλες αυτές τις λύσεις που σου προτείνουν όλοι οι φίλοι εδώ το καλύτερο αποδεδειγμένα και δοκιμασμένα είναι να συνδέσεις ενσύρματα από το ρούτερ ένα Access point https://www.skroutz.gr/s/7970026/Ubiquiti-UniFi-AP-AC-LR.html  αυτό που σου προτείνω και θα λύσεις για πάντα το προβλήμά σου!!!!!!!!Δεν υπάρχει καλύτερο!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...