Προς το περιεχόμενο

Smartband / Smartwatch 100-150€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, ψάχνω να βρω κάποιο smartband ή smartwatch για να αντικαταστήσω το Sony SWR 30 μου.  

Η αλήθεια είναι ότι τείνω προς κάποιο Samsung αν και έχει 3-4 ημέρες αυτονομία το πολύ. Έχω δει το Gear S3 frontier (μάλιστα κάποιος στη δουλειά το έχει και ομολογώ ότι είναι πολύ ωραίο αλλά κάπως παλιό θα έλεγα οπότε δεν ξέρω τι υποστήριξη θα έχει ακόμα) και το Galaxy Watch.  

Θέλω να μάθω από κάποιον που έχει κάποιο Samsung (ίσως το galaxy watch 42mm) κάθε πότε το φορτίζει έχοντας μόνο το Bluetooth συνέχεια ανοικτό (όχι gps ή wifi). Μπορώ να απενεργοποιήσω η δυνατότητα που μετράει παλμούς μήπως και σώσω λίγο από την αυτονομία;  

Κλήσεις/sms-text με ελληνικούς χαρακτήρες (στα notification) και sleep tracking με ενδιαφέρει να έχει. Βήματα έχουν σχεδόν όλα οπότε δεν χρειάζεται να το προσθέσω. 

Απλά μου αρέσουν εμφανισιακά περισσότερο από τα Huawei Watch Gt / Xiaomi Amazfit Stratos 2. 

Αν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε πείτε μου. Σαν budget θα έλεγα 100-150€ (ναι το ξέρω ότι το galaxy watch είναι αρκετά εκτός budget)

Ευχαριστώ.

Edit: Ελπίζω ότι συσκευές που ανέφερα να λειτουργούν κανονικά με Android 9. Συγκεκριμένα να εμφανίζονται τα ονόματα/οι αριθμοί όταν κάποιος με καλεί.

Επεξ/σία από Grim Ripper

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...