Exodia The Forbidden One Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Καλησπερα παιδια ειδα σημερα οτι το σαββατο περνανει ο οτε οπτικη ειναι στον κολωνο και συγκεκριμενα στην λενορμαν. Θελω λοιπον να ρωτησω τα εξης εγω μενω λεανδρου 200 μετρα απο εκει περνανε οπτικη ινα θα εχω και εγω δυνατοτητα για vdsl η οχι. Και επισης το Σαββατο θα της περασουν μετα απο ποσο καιρο περιπου θα ειναι διαθεσιμες για το κοινο ?
xristoss1 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Ειδα στο adslgr οτι πηρανε παραταση για τελος του χρονου πολλες καμπινες στον κολωνο που τις εχει η wind. 1
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 On 23/04/2019 at 22:34, Exodia The Forbidden One said: Καλησπερα παιδια ειδα σημερα οτι το σαββατο περνανει ο οτε οπτικη ειναι στον κολωνο και συγκεκριμενα στην λενορμαν. Θελω λοιπον να ρωτησω τα εξης εγω μενω λεανδρου 200 μετρα απο εκει περνανε οπτικη ινα θα εχω και εγω δυνατοτητα για vdsl η οχι. Και επισης το Σαββατο θα της περασουν μετα απο ποσο καιρο περιπου θα ειναι διαθεσιμες για το κοινο ? αν την περιοχη την εχει η wind τοτε η wind θα περασει ινα.επισης οτι καποιος περναει ινα δεν σημαινει οτι ειναι για vdsl υποχρεωτικα. επισης αν δεν δεις νεες καμπινες τοτε μην υπολογιζεις τιποτα.οταν δεις να μπαινουν καμπινες τοτε κατι παει να γινει. και καμπινα να μπει πρεπει να περαστει ινα πρεπει να ρευματοδοτηθει πρεπει να γινει εγκατασταση το dslam κτλ.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, poulinos είπε αν την περιοχη την εχει η wind τοτε η wind θα περασει ινα.επισης οτι καποιος περναει ινα δεν σημαινει οτι ειναι για vdsl υποχρεωτικα. επισης αν δεν δεις νεες καμπινες τοτε μην υπολογιζεις τιποτα.οταν δεις να μπαινουν καμπινες τοτε κατι παει να γινει. και καμπινα να μπει πρεπει να περαστει ινα πρεπει να ρευματοδοτηθει πρεπει να γινει εγκατασταση το dslam κτλ. οποτε τσαμπα η χαρα
AntiCambeR Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 23/4/2019 στις 10:34 ΜΜ, Exodia The Forbidden One είπε Καλησπερα παιδια ειδα σημερα οτι το σαββατο περνανει ο οτε οπτικη ειναι στον κολωνο και συγκεκριμενα στην λενορμαν. Θελω λοιπον να ρωτησω τα εξης εγω μενω λεανδρου 200 μετρα απο εκει περνανε οπτικη ινα θα εχω και εγω δυνατοτητα για vdsl η οχι. Και επισης το Σαββατο θα της περασουν μετα απο ποσο καιρο περιπου θα ειναι διαθεσιμες για το κοινο ? Πρέπει πρώτα να σκάψουν για καλώδια,μετά να βάλουν τις καμπίνες και έπειτα να τις συνδέσουν με τις καμπίνες του ΟΤΕ.Η όλη διαδικασία παίρνει κάπου 8 μήνες. Ετσι έγινε στην περιοχή μου,σήμερα έβαλα VDSL και έχω 80-90 Mbps Download+ 9-10 Mbps Upload. Είχα ADSL και απο 12-14 Mbps Download και 0.9 Mbps Upload που έπιανα πρίν 5-7 χρόνια,κάθε χρόνο μειωνόταν η ταχύτητα και έως τώρα έπιανα 5/0.6.Είχα αγανακτήσει.Εδινα 22€ και τώρα 29€ Επεξ/σία 26 Απριλίου 2019 από AntiCambeR 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Πρέπει πρώτα να σκάψουν για καλώδια,μετά να βάλουν τις καμπίνες και έπειτα να τις συνδέσουν με τις καμπίνες του ΟΤΕ.Η όλη διαδικασία παίρνει κάπου 8 μήνες. Ετσι έγινε στην περιοχή μου,σήμερα έβαλα VDSL και έχω 80-90 Mbps Download+ 9-10 Mbps Upload. Είχα ADSL και απο 12-14 Mbps Download και 0.9 Mbps Upload που έπιανα πρίν 5-7 χρόνια,κάθε χρόνο μειωνόταν η ταχύτητα και έως τώρα έπιανα 5/0.6.Είχα αγανακτήσει.Εδινα 22€ και τώρα 29€ οποτε του χρονου τετοια εποχη το βλεπω
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 On 25/04/2019 at 16:54, Exodia The Forbidden One said: οποτε τσαμπα η χαρα πρεπει να δεις ποιος θα παρει την περιοχη σου και ποτε εχει υπολογισει οτι θα την φτιαξει.βεβαια πολλες φορες δεν τηρουνται αυτα.αλλα αμα δεν δεις ειτε στην περιπτωση του οτε να βγαινουν τα παλια καφαο και να μπαινουν τα νεα kv ή στην περιπτωση αλλου παροχου να μπαινει Kv κοντα στο καφαο του οτε, τοτε μην αρχισεις να χαιρεσαι. οταν δεις να γινεται κατι απο τα δυο τοτε μπορει να ξεκινησει η χαρα που σημαινει οτι θα γινει αργα ή γρηγορα. On 26/04/2019 at 01:02, Exodia The Forbidden One said: οποτε του χρονου τετοια εποχη το βλεπω αλλο πραγμα το Ftth αλλο το fftc κοινως ινα μεχρι τις καμπινες και μετα χαλκος(vdsl).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα