Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους, εχω ενα lenovo vibe Z2 και οποια εφαρμογη και αν ανοιξω μου πεταει μια κινεζικη διαφημηση. Τι μπορω να κανω;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε μας βοηθάς έτσι.

Στείλε έστω ένα δείγμα της διαφήμισης.

Σίγουρα προέρχεται από κάποιο δικό σου λάθος, αφού οι Lenovo στα κινητά της δε παρέχει διαφημήσεις.

Επεξ/σία από Jeiko_22
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Από πότε ξεκίνησε το φαινόμενο; 

Εχει μηνες

1 λεπτό πριν, Jeiko_22 είπε

Δε μας βοηθάς έτσι.

Στείλε έστω ένα δείγμα της διαφήμισης.

Σίγουρα προέρχεται από κάποιο δικό σου λάθος, αφού οι Lenovo στα κινητά της δε παρέχει διαφημήσεις.

Ανοιγω μια εφαρμογη (youtube,email..) και πριν μπει στην εφαρμογη δειχνει μια διαφημιση κινεζικη παντα και μετραει αντιστροφα απο το 5,4,3,2,1 και μετα ανοιγει

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, alex253947 είπε

Εχει μηνες

Ανοιγω μια εφαρμογη (youtube,email..) και πριν μπει στην εφαρμογη δειχνει μια διαφημιση κινεζικη παντα και μετραει αντιστροφα απο το 5,4,3,2,1 και μετα ανοιγει

Έγινε, πήγενε στις εφαρμογές και διέγραψε κάποια παράξενη εφαρμογή ή κάποια εφαρμογή που δεν έχει όνομα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Θα προτεινα πριν κανει καποια δραστικη λυση, ας δοκιμασει πρωτα να σβησει μια μια τις εφαρμογες που εχει στο κινητο ωστε να δει αν καποια απο αυτες προκαλει τις διαφιμησεις. Μου εχει τυχει συχνα να μου φερνουν κινητο με τετοιο προβλημα και να φταιει τελικα καποιο παιχνιδι, καποια εφαρμογη που πειραζει φωτογραφιες κλπ κλπ. Δυστυχως το Play Store δεν κανει παρα ελαχιστο ελεγχο στο τι ειναι καλο και τι οχι για τον τελικο χρηστη οταν ανεβαινει μια εφαρμογη εκει.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alex253947 είπε

Θα σβηστουν φωτο ή επαφες;

Ναι γι'αυτό κάνουμε πρώτα ένα backup.

Είναι το πρώτο πράγμα που κάνουμε.

• Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Jeiko_22 είπε

Έγινε, πήγενε στις εφαρμογές και διέγραψε κάποια παράξενη εφαρμογή ή κάποια εφαρμογή που δεν έχει όνομα.

Τι εννοεις παραξενη; ολες εχουν ονομα.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, alex253947 είπε

Τι εννοεις παραξενη; ολες εχουν ονομα.

Απο καποιον αγνωστο εκδοτη. Μην σβησεις δηλαδη το Facebook, Viber, Skype, Word κλπ αφου ο εκδοτης τους ειναι γνωστος, αλλα πιασε ολες τις εφαρμογες απο αγνωστους και σβηστες. Μολις εντοπισεις τον παραβατη μπορεις να ξαναβαλεις τις υπολοιπες...

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, asmilon είπε

Απο καποιον αγνωστο εκδοτη. Μην σβησεις δηλαδη το Facebook, Viber, Skype, Word κλπ αφου ο εκδοτης τους ειναι γνωστος, αλλα πιασε ολες τις εφαρμογες απο αγνωστους και σβηστες. Μολις εντοπισεις τον παραβατη μπορεις να ξαναβαλεις τις υπολοιπες...

Οκ θα το κανω. Σε ευχαριστω πολυ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Screenshot_2019-04-23-22-33-05-600.jpeg

3 λεπτά πριν, alex253947 είπε

Screenshot_2019-04-23-22-33-05-600.jpeg

Βγαζεις νοημα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...