Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/4/2019 στις 10:10 ΠΜ, jgeorgiou είπε

Η Ίντελ στα παιχνίδια είναι λίγο μπροστά από amd/ryzen 2ης γενιάς. Η amd είναι μπροστά σε όποιους χρειάζονται περισσότερους πυρήνες. Αναμένουμε την 3η γενιά ryzen να ξαναζυγισουμε τις επιλογές μας

Aυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα. Tο ότι θα σου δόση ένας intel 20 fps πιο πολύ από τους 1st gen ryzen δεν σημαίνει πως είναι καλύτερος. Γιατί από τους 2ng gen τα πίνουν στα fps η intel. Για τους 3rd θα κλάψουμε στα vs intel. θα εχεις 20 fps πιο πολύ αλλα δεν θα εχεις καθόλου multitasking. θα ανοίγεις 2 apps και θα σέρνεσαι. θα εχεις πολύ υψηλές θερμοκρασίες και κατανάλωση. Oi μητρικές σου θα είναι ότι πιο παλιό υπάρχει σε τεχνολογία και θα κοστίζει χρυσαφι κιόλας. H τεχνολογία τον Intel είναι πανάρχαια και η τιμές τους είναι σαν να βγήκαν χθες. Για το μονο που αξίζουν πλέον η intel είναι στο ότι μπορείς να ψήσει τοστ ενό με τους ryzen δεν μπορείς. Mε 20 fps κανεις δεν νίκησε. Tο να θυσιάσεις τόσα πράγματα για 20 fps είναι τραγικό. Aκόμα πιο τραγικό είναι ακόμα να λέμε πως intel = gaming. Μεχρι και παγκόσμια τουρνουά gaming είτε είναι cs.go είτε dota ολλα ryzen pc εχουν πια.

Επεξ/σία από asdfaster
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, asdfaster είπε

θα ανοίγεις 2 apps και θα σέρνεσαι.

Σοβαρά τώρα; Είπαμε να κάνουμε κριτική, αλλά μην λέτε κουλά όλη την ώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, elorant είπε

Σοβαρά τώρα; Είπαμε να κάνουμε κριτική, αλλά μην λέτε κουλά όλη την ώρα.

Ανοιξε ένα photoshop και ένα metro. Eσύ θα εχεις 75% usage και ο ryzen 20% 😂😂 και άμα εχεις και browser με 2-3 tabs μπορεί και να εκτιναχθεί.

Επεξ/σία από asdfaster
  • Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Έχω browser με 30 tabs και visual studio και δέκα daemons στο background σε i7 τρίτης γενιάς και δεν τρώει πάνω από 30% του επεξεργαστή.

Τα νούμερα που παραθέτεις δεν υπάρχουν. Απλά λες υπερβολές για να στηρίξεις την άποψη σου. Με το μπαρδόν, αλλά δεν είναι σοβαρή επιχειρηματολογία αυτή.

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 minutes ago, asdfaster said:

Ανοιξε ένα photoshop και ένα metro. 

Γιατί να το κάνεις αυτό? Θα μου πεις γιατί "μπορείς", αλλά μου μοιάζει φάση οδηγάω ενώ ταυτόχρονα βλέπω ταινία/τρώω/πίνω και μιλάω κινητό ταυτόχρονα.

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ThReSh είπε

Γιατί να το κάνεις αυτό? Θα μου πεις γιατί "μπορείς", αλλά μου μοιάζει φάση οδηγάω ενώ ταυτόχρονα βλέπω ταινία/τρώω/πίνω και μιλάω κινητό ταυτόχρονα.

Διότι στο pc σίγουρα θα κανεις πολλά πράγματα ταυτόχρομα. Mπορείς να παιζεις ένα παρα πολύ βάρη game και να εχεις και 4 tabs facebook που εξίσου είναι παρα πολύ βάρη. Μπορείς  να κατεβάζεις ταυτόχρονα και επίσης να μιλάς viber η στο steam η teamspeak. Aν τα κανεις με intel εστο 3 απο αυτα μαζι θα παρεις φωτιά. Τουλάχιστον αποφάσισε να βγάλει νέα cpu με πόλους πυρήνες. Κάτι είναι και αυτό. Eν έτι 2019 δεν μπορείς να εχεις cpu που δεν σου επιτρέπει multitasking. Βεβεα υπάρχει και ο κόσμος που είναι πιστός σε intel που και 1 πυρήνα νομίζει έχει cpu. Και με μισό πυρήνα θα είναι πάλι ok γιατι ειναι Intel.

Επεξ/σία από asdfaster
  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, asdfaster said:

Διότι στο pc σίγουρα θα κανεις πολλά πράγματα ταυτόχρομα.

Ουσιαστικά η ενσταση μου ήταν στο συγκεκριμένο παράδειγμα.

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Ουσιαστικά η ενσταση μου ήταν στο συγκεκριμένο παράδειγμα.

Eμενα η ένσταση μου είναι στο ότι βγάζουν τα intel gaming pc. Βεβαια είναι και κόσμος τα βγάζει multitasking machines τι να λέμε τώρα. Είναι σαν να βγάζεις τα xiaomi κάμερα κινητά όπως κάνουν αρκετή.

Επεξ/σία από asdfaster
Δημοσ.

Το multitasking δεν εξαρτάται από τον επεξεργαστή, αλλά από το λειτουργικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, drakoulis είπε

Προφανώς ανήκεις σε μια από τις 2 κατηγορίες πιτσιρικάς που κάνει πως τα ξέρει όλα με εμπειρία στο ΙΤ χώρο 2 ετιας μόλις τέλειωσε την σχολή του ή κολλημένος 45αρης ουγκ ΙΤ που όλα είναι Ιντελ γιατί αυτό ξέρουμε αυτό αγαπάμε :) παντως αυτό το όλο το cloud που είπες μου άρεσε λες και μπορεί να ξέρεις κάθε server τι cpus έχει, ξέρεις τώρα τελευταία βγαίνουν και μερικά epyc η dell πήγε προς την amd το google είναι φίλος σου αν το ξέρεις 😛

Εγω ξερω οτι σου απαντησα με facts. Εσυ απαντας με υποθεσεις :) Οσον αφορα και στην "απαντηση" που εδωσες για τους epyc dell, μονος σου λες οτι τωρα τελευταια βγαινουν επομενως δεν παιζουν και πολυ στο cloud, οποτε αυτοαναιρεισαι μονος σου. Περα απο το αστειο της υποθεσης οτι το εψαξες στο google (οπως λες ο ιδιος) ισα ισα για να απαντησεις κατι, που μια ανοησια ηταν τελικα. Οποτε ρουφα το αυγο σου και παιξε κανα Lol 😛

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimd6776 είπε

Εγω ξερω οτι σου απαντησα με facts. Εσυ απαντας με υποθεσεις :) Οσον αφορα και στην "απαντηση" που εδωσες για τους epyc dell, μονος σου λες οτι τωρα τελευταια βγαινουν επομενως δεν παιζουν και πολυ στο cloud, οποτε αυτοαναιρεισαι μονος σου. Περα απο το αστειο της υποθεσης οτι το εψαξες στο google (οπως λες ο ιδιος) ισα ισα για να απαντησεις κατι, που μια ανοησια ηταν τελικα. Οποτε ρουφα το αυγο σου και παιξε κανα Lol 😛

Κανονικά δεν έπρεπε να σου απαντήσω γιατί είσαι ΤΡΟΛ και κανείς και προσωπικές επιθέσεις γιατί μόνο αυτό μπορείς, όσο για τα αυγά... όχι αυτή την εποχή νηστεύω!!! Και δεν παίζω lol πολύ αδιάφορο για τα γούστα μου. Άντε γειά τώρα, άντε γειάαα!

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, jimd6776 said:

Οσον αφορα και στην "απαντηση" που εδωσες για τους epyc dell, μονος σου λες οτι τωρα τελευταια βγαινουν επομενως δεν παιζουν και πολυ στο cloud, οποτε αυτοαναιρεισαι μονος σου

Τι περίμενες, από χθες στο σήμερα να άλλαζαν όλοι μπαμ μπαμ το hardware στους servers τους με την ευκολία που αναβαθμίζει ο οικιακός χρήστης?

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Τι περίμενες, από χθες στο σήμερα να άλλαζαν όλοι μπαμ μπαμ το hardware στους servers τους με την ευκολία που αναβαθμίζει ο οικιακός χρήστης? 

Οχι δεν ειπα ποτε αυτο, εγω για το τωρα μιλαω, οχι στο μακρινο μελλον

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, jimd6776 said:

Οχι δεν ειπα ποτε αυτο, εγω για το τωρα μιλαω, οχι στο μακρινο μελλον

Κι εγώ για το τώρα μιλάω. Οι servers είναι ήδη στημένοι, οι Epyc είναι πρόσφατο hardware οπότε τι μερίδιο αγοράς να έχουν προλάβει να αποκτήσουν? Δεν είναι desktop/οικιακές αναβαθμίσεις για να πουν οι επιχειρήσεις ότι βγήκαν άλλοι αρκετά καλύτεροι επεξεργαστές, ας αλλάξουμε τα πάντα ενώ είχαμε στήσει business plan και τρέχουμε ήδη με Intel...

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ThReSh είπε

Κι εγώ για το τώρα μιλάω. Οι servers είναι ήδη στημένοι, οι Epyc είναι πρόσφατο hardware οπότε τι μερίδιο αγοράς να έχουν προλάβει να έχουν? Δεν είναι desktop/οικιακές αναβαθμίσεις για να πουν ότι βγήκαν αρκετά καλύτεροι επεξεργαστές, ας αλλάξουμε τα πάντα ενώ είχαμε στήσει business plan με Intel... 

Την κολοκυθια θα παιζουμε τωρα? Καταληγουμε σε αυτο που ελεγα και στο φιλο προηγουμενως, οτι oi intel κυριαρχουν εκει. δεν λεω κατι διαφορετικο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...