Jordan95 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Καλησπερα, αναζητω ενα Plugin για το Visual Studio Code το οποιο να μου δινει τη δυνατοτητα να ανοιγω καποια αρχεια και να τα μαρκαρω με καποιον τροπο ωστε να μενουν σε μια πρωτη σειρα μονα τους, ωστε να εχω γρηγοροτερη προσβαση σε αυτα. Π.χ. στην παρακατω εικονα: Θελω να εμφανιζονται τα αγαπημενα αρχεια στην πρωτη σειρα (index, style, functions), ενω τα αρχεια που δεν εχω μαρκαρει να ανοιγουν/εμφανιζονται απο κατω. Και καθε νεο αρχειο εννοειται να εμφανιζεται απο κατω, μεχρι να το μαρκαρω ωστε να μπει και αυτο στα αγαπημενα. Αν χρησιμοποιει καποιος καποιο Plugin σαν αυτο που αναζητω ας το μοιραστει! Ευχαριστω!
vel0city Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτό δεν μπορεί να γίνει απο extension διότι το ίδιο το VSCode δυστυχώς ακόμη δεν υποστηρίζει πάνω απο 1 γραμμές απο tabs. Ορίστε το σχετικό issue (ανοιγμένο πριν απο 3 χρόνια...): https://github.com/Microsoft/vscode/issues/12622 Επεξ/σία 24 Απριλίου 2019 από vel0city 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα