Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sakdrama είπε

Μου τα βαλανε και εμενα ευτυχως αλλα ... ενω η λαθος συναλλαγη εγινε 23-08-2019 τα χρηματα επιστρεφονται 26-08-2019 στον λογαριασμο μου ....  αυτο δεν σημαινει κατι;;;;;  σημερα ειναι 24-08-2019 σωστα;

44 λεπτά πριν, sakdrama είπε

Ωραια .... τα χρηματα Παρασκευη απογευμα δεσμευτηκαν απο το συστημα και στον λογαριασμο μου φαινονται διαθεσιμα απο Δευτερα

εγω τωρα δεν εχω χρηματα μεχρι την Δευτερα 

ΔΕΝ ειναι εκμεταλευση ΟΚ

τι κανω εγω μεχρι την Δευτερα;;;   Δανεικα απο τον γειτονα .. μαλλον

Σημερα ειναι Σαββατο, οι τραπεζες δεν λειτουργουν, για αυτο στην εγγραφη φαινεται η επομένη εργασιμη, λογιστικα τοτε θα πιστωθουν...

το ερωτημα ειναι ομως, ανεξαρτητα απο την ημερομηνια που βλεπεις, πηγες να σηκωσεις τα χρηματα και δεν μπορεσες;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, isay είπε

Και εγώ ειχα μια διπλοχρέωση από ΑΤΜ. Την ώρα που υπηρχε προβλημα δε μου εδωσε χρήμα και μετά απο μια ώρα μου εδωσε, αλλα στο web banking φαινονταν 2 χρεώσεις χρηματων. Μιλησα πριν λιγο με το CS της πειραιώς και μου ειπανε οτι ειναι ενημεροι και σταδιακά επιστρέφονται τα χρηματα χωρις να χρειαζεται ειδική διαδικασία. Μου ειπανε οτι αν μεχρι Δευτερα απογευμα δεν εχει φανει η πιστωση στο web banking να τους καλεσω να κάνουν ειδική διαδικασία. 

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες...!

Δημοσ.

Λένε ότι έφτιαξε και ότι μπορείς να πληρώσεις και να κανείς ανάληψη.

παντως τραγικό αυτό που έγινε. Αν έχεις καμία δεύτερη τράπεζα και έχεις λεφτά βγάζεις άκρη. Αν δεν έχεις ; Τι κάνεις;

μας επιστρέψουν γρήγορα τα λεφτά τουλάχιστον 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, sakdrama είπε

Ωραια .... τα χρηματα Παρασκευη απογευμα δεσμευτηκαν απο το συστημα και στον λογαριασμο μου φαινονται διαθεσιμα απο Δευτερα

εγω τωρα δεν εχω χρηματα μεχρι την Δευτερα 

ΔΕΝ ειναι εκμεταλευση ΟΚ

τι κανω εγω μεχρι την Δευτερα;;;   Δανεικα απο τον γειτονα .. μαλλον

Να τους παίρνεις μέχρι την Δευτέρα να τους βρίζεις. Απαράδεκτοι 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Predatorkill είπε

Μεσα σε μια ωρα δε φανταζεσαι τι μπορουν να κανουν με τα λεφτα του κοσμακη και να τα ξαναβαλουν στη θεση τους.

Μια λεπτομέρεια. Η τράπεζα έχει ήδη τα χρήματα σου/μου/του και τα πουλά/αγοράζει/δανειζει χωρίς να μας ρωτάνε ή να το παιρνουμε χαμπάρι. Θα υπήρχε ενδεχόμενο τέτοιας εκμετάλλευσης μονο αν τα εβγαζε απο τη θυρίσα (οσους έχουν) και μας τα έδινε μετά απο Χ εργάσιμες

Δημοσ.
Στις 24/8/2019 στις 11:09 ΠΜ, isay είπε

Και εγώ ειχα μια διπλοχρέωση από ΑΤΜ. Την ώρα που υπηρχε προβλημα δε μου εδωσε χρήμα και μετά απο μια ώρα μου εδωσε, αλλα στο web banking φαινονταν 2 χρεώσεις χρηματων. Μιλησα πριν λιγο με το CS της πειραιώς και μου ειπανε οτι ειναι ενημεροι και σταδιακά επιστρέφονται τα χρηματα χωρις να χρειαζεται ειδική διαδικασία. Μου ειπανε οτι αν μεχρι Δευτερα απογευμα δεν εχει φανει η πιστωση στο web banking να τους καλεσω να κάνουν ειδική διαδικασία. 

Σε συνέχεια προηγουμενης αναρτησης μου, τα χρήματα της "διπλοχρέωσης" πιστώθηκαν τη Δευτέρα, οπως μου ειχαν πει τηλεφωνικά οτι θα γίνει. Οσοι εχετε winbank τσεκάρετε τις κινησεις και αν δεν σας εχουν επιστραφεί, μιλήστε με την τράπεζα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...