Tsino Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Στις 8.00 μμ στα Lidl και ΑΒ μπροστινοι μου με κάρτες Πειραιως αφήνανε τα πράματα και φευγανε . Δεν γινόντουσαν συναλλαγές λόγω προβληματος της τραπεζας
Predatorkill Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Tsino είπε Στις 8.00 μμ στα Lidl και ΑΒ μπροστινοι μου με κάρτες Πειραιως αφήνανε τα πράματα και φευγανε . Δεν γινόντουσαν συναλλαγές λόγω προβληματος της τραπεζας Μια χαρα γινοντουσαν οι συναλλαγες, απλα το pos εβγαζε αποριπτεται. Εγω χρεωθηκα δυο φορες πληρωμη, στη συνεχεια πηγα σε ΑΤΜ, μου ηρθε εμαιλ οτι εγινε αναληψη αλλα δεν εβγαλε χαρτονομισματα. Υστερα απο 57 λεπτα στην αναμονη, μου ειπαν οτι θα επιστραφει το ποσο της αναληψης και οτι το προβλημα ειναι γενικο. πριν απο καμμια ωρα επιστραφηκε η μια πληρωμη στο pos αλλα τα χρηματα της αναληψης αφαντα. απλα τραγικοι, αφου εχουν τετοιο θεμα επρεπε να κλειδωσουν τα pos και τα atm και να μην γινονται συναλλαγες. http://www.fimes.gr/2019/08/trapeza-peiraios-kartes-katathetes/#axzz5xSXlJWu3 Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από Predatorkill
[email protected] Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, mariakop89 είπε πήγα να κάνω ανάληψη μου πέταξε την κάρτα έξω λόγω προβλήματος της τράπεζας και στο winbank φαίνεται ότι τα πήρα.περιμενω 2ωρες στο τηλ και τίποτα.εχω τρελαθει 1 ώρα πριν, Predatorkill είπε Μια χαρα γινοντουσαν οι συναλλαγες, απλα το pos εβγαζε αποριπτεται. Εγω χρεωθηκα δυο φορες πληρωμη, στη συνεχεια πηγα σε ΑΤΜ, μου ηρθε εμαιλ οτι εγινε αναληψη αλλα δεν εβγαλε χαρτονομισματα. Υστερα απο 57 λεπτα στην αναμονη, μου ειπαν οτι θα επιστραφει το ποσο της αναληψης και οτι το προβλημα ειναι γενικο. πριν απο καμμια ωρα επιστραφηκε η μια πληρωμη στο pos αλλα τα χρηματα της αναληψης αφαντα. απλα τραγικοι, αφου εχουν τετοιο θεμα επρεπε να κλειδωσουν τα pos και τα atm και να μην γινονται συναλλαγες. http://www.fimes.gr/2019/08/trapeza-peiraios-kartes-katathetes/#axzz5xSXlJWu3 Κ εγώ τα ίδια 8 η ώρα σε μασουτη. Μετά πήγαμε να βγάλουμε 460 ευρώ, ακυρώθηκε η συναλλαγή κ στο ebanking φαίνεται ότι έχει γίνει κανονικά η ανάληψη.... Πρέπει τα commit transactions που χρησιμοποιούν να είναι πολύ φοβερά!
Predatorkill Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Το ποσο αναληψης επιστραφηκε στο λογαριασμο κατα τις 05.00
[email protected] Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, Predatorkill είπε Το ποσο αναληψης επιστραφηκε στο λογαριασμο κατα τις 05.00 Σε εμένα όχι. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να μπούνε ολοι στη διαδικασία να παίρνουν τηλ για την αποκατάσταση του ζητήματος
sakdrama Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Μου τα βαλανε και εμενα ευτυχως αλλα ... ενω η λαθος συναλλαγη εγινε 23-08-2019 τα χρηματα επιστρεφονται 26-08-2019 στον λογαριασμο μου .... αυτο δεν σημαινει κατι;;;;; σημερα ειναι 24-08-2019 σωστα; Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2019 από sakdrama
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 6 λεπτά πριν, sakdrama είπε Μου τα βαλανε και εμενα ευτυχως αλλα ... ενω η λαθος συναλλαγη εγινε 23-08-2019 τα χρηματα επιστρεφονται 26-08-2019 στον λογαριασμο μου .... αυτο δεν σημαινει κατι;;;;; σημερα ειναι 25-08-2019 σωστα; Σημερα είναι 24-09-2019 1
AristidisZ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 11 ώρες πριν, Tsino είπε Στις 8.00 μμ στα Lidl και ΑΒ μπροστινοι μου με κάρτες Πειραιως αφήνανε τα πράματα και φευγανε . Δεν γινόντουσαν συναλλαγές λόγω προβληματος της τραπεζας Για αυτό έχουμε 2-3 κάρτες και μετρητά πάνω μας...
sakdrama Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Σωστα .. το διορθωσα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εκμεταλευονται τα λεφτα του κοσμακη;;;; Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2019 από sakdrama ;
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, sakdrama είπε Σωστα .. το διορθωσα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εκμεταλευονται τα λεφτα του κοσμακη Τα χρήματα είναι ήδη στον λογαριασμό σου απο ότι κατάλαβα,σωστα;Οπότε δεν βλέπω να υπάρχει εκμετάλλευση ,
isay Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Και εγώ ειχα μια διπλοχρέωση από ΑΤΜ. Την ώρα που υπηρχε προβλημα δε μου εδωσε χρήμα και μετά απο μια ώρα μου εδωσε, αλλα στο web banking φαινονταν 2 χρεώσεις χρηματων. Μιλησα πριν λιγο με το CS της πειραιώς και μου ειπανε οτι ειναι ενημεροι και σταδιακά επιστρέφονται τα χρηματα χωρις να χρειαζεται ειδική διαδικασία. Μου ειπανε οτι αν μεχρι Δευτερα απογευμα δεν εχει φανει η πιστωση στο web banking να τους καλεσω να κάνουν ειδική διαδικασία. 1 ώρα πριν, [email protected] είπε Σε εμένα όχι. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να μπούνε ολοι στη διαδικασία να παίρνουν τηλ για την αποκατάσταση του ζητήματος
sakdrama Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 10 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Τα χρήματα είναι ήδη στον λογαριασμό σου απο ότι κατάλαβα,σωστα;Οπότε δεν βλέπω να υπάρχει εκμετάλλευση , Ωραια .... τα χρηματα Παρασκευη απογευμα δεσμευτηκαν απο το συστημα και στον λογαριασμο μου φαινονται διαθεσιμα απο Δευτερα εγω τωρα δεν εχω χρηματα μεχρι την Δευτερα ΔΕΝ ειναι εκμεταλευση ΟΚ τι κανω εγω μεχρι την Δευτερα;;; Δανεικα απο τον γειτονα .. μαλλον
Predatorkill Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 18 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τα χρήματα είναι ήδη στον λογαριασμό σου απο ότι κατάλαβα,σωστα;Οπότε δεν βλέπω να υπάρχει εκμετάλλευση , Μεσα σε μια ωρα δε φανταζεσαι τι μπορουν να κανουν με τα λεφτα του κοσμακη και να τα ξαναβαλουν στη θεση τους.
AristidisZ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Εντάξει ξεκινήστε τις μηνύσεις και ελάτε να μας πείτε τι θα γίνει Μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτά, δυστυχώς, και το πιθανότερο είναι ότι θα είναι νομικά καλυμμένοι (όπως πχ οι ΔΕΚΟ όταν κόβονται οι παροχές)
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 8 λεπτά πριν, sakdrama είπε Ωραια .... τα χρηματα Παρασκευη απογευμα δεσμευτηκαν απο το συστημα και στον λογαριασμο μου φαινονται διαθεσιμα απο Δευτερα εγω τωρα δεν εχω χρηματα μεχρι την Δευτερα ΔΕΝ ειναι εκμεταλευση ΟΚ τι κανω εγω μεχρι την Δευτερα;;; Δανεικα απο τον γειτονα .. μαλλον Οποτε δεν είναι διαθέσιμα απο τον λογαριασμό σου ακόμα,έχεις δίκιο τότε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα