Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά!

Έχει καταφέρει κάποιος να επικοινωνήσει με την Τράπεζα Πειραιώς την τελευταία ώρα; Προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο και τίποτα. Δεν μπορώ να πιάσω γραμμή... όλο τουτ τουτ τουτ. 

Επίσης, ξέρει κανείς αν σε συναλλαγές με POS τα λεφτά δεσμεύονται ακόμα και στις συναλλαγές που τελικά δεν ολοκληρώνονται;

Επεξ/σία από rafinos
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, rafinos είπε

Καλησπέρα παιδιά!

Έχει καταφέρει κάποιος να επικοινωνήσει με την Τράπεζα Πειραιώς την τελευταία ώρα; Προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο και τίποτα. Δεν μπορώ να πιάσω γραμμή... όλο τουτ τουτ τουτ. 

Επίσης, ξέρει κανείς αν σε συναλλαγές με POS τα λεφτά δεσμεύονται ακόμα και στις συναλλαγές που τελικά δεν ολοκληρώνονται;

Τώρα είναι οκ η γραμμή 2103288000

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lycabettus είπε

Τώρα είναι οκ η γραμμή 2103288000

Ναι είμαι στην αναμονή και εγώ. 

Από ότι κατάλαβα έχουν θέμα με τις συναλλαγές με κάρτες σε όλη τη χώρα. Για αυτό και ο χαμός με το τηλεφωνικό κέντρο.

Δημοσ.

Το app κ οι κάρτες(πιστωτικές-χρεωστικες) σήμερα, δούλεψαν μια χαρά εδώ (στατικό δείγμα σε τουλάχιστον 8 άτομα) Πελοπόννησος.

Έχει ανακοινωθεί κάτι σε ευρεία κλίμακα κ επίσημα???

Δημοσ.

Το πρόβλημα υπήρξε μετά τις 19:30. Πήγα σε ένα μαγαζί πλήρωσα... πήγα σε άλλο και είχε θέμα και δοκίμασα τη συναλλαγή δύο φορές. Μάλιστα αρχικά μου κράτησε και τα χρήματα που αντιστοιχούσαν και οι δύο πληρωμές, αλλά δεν υπήρχε συναλλαγή στο e-banking και φοβήθηκα μην χάθηκα τα λεφτά. Με το που έπιασα γραμμή κατά της 21:00 η «κοπέλα» που λέει τις επιλογές μου είπε πως υπάρχει πρόβλημα με τις συναλλαγές μέσω κάρτας και για προσπαθούν να το λύσουν όσο γρηγορότερα μπορούν. Μετά από κάνα 10λεπτο έκανα και συναλλαγή μέσω site πάντως. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, agamoi-thytai είπε

Το γελοίο της Πειραιώς είναι το bot που έχει για. chat. Μα ποσό ξεφτίλες τελικά ;

Κοίτα, απορρόφησαν τόση σαβούρα από τις εξαγορές τους που πραγματικά είναι προτιμότερο να συνομιλείς με bot πάρα με κάποιον πρώην αγροτική / millennium / Κύπρου. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, chill είπε

Κοίτα, απορρόφησαν τόση σαβούρα από τις εξαγορές τους που πραγματικά είναι προτιμότερο να συνομιλείς με bot πάρα με κάποιον πρώην αγροτική / millennium / Κύπρου. 

Εχεις μιλησει με υπαλληλο της πρωην Αγροτικης και ειχες προβλημα η ετσι το λες; Οι περισσοτεροι της Αγροτικης, κυριως οι νεοτεροι, ηταν επιτυχοντες μεσω γραπτου διαγωνισμου, δηλαδη με τα πλεον αξιοκρατικα κριτηρια, σε αντιθεση με τους υπαλληλους της Πειραιως που ηταν το 90% με πολιτικο μεσον

Επεξ/σία από archer100
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σε πρατήριο καυσίμων που είμαι , μέχρι πριν 1 ώρα δεν δούλευαν οι κάρτες της Πειραιώς στο pos. Έβγαζε 050 πρόβλημα της τράπεζας. 

Δημοσ.

Συναλλαγη σε εστιατοριο στο εξωτερικο απορριφθηκε 2 φορες. Στο winbank φαινεται ως εγκεκριμενη, παιρνω στην εξυπηρετηση και ειμαι 58 λεπτα στην αναμονη - τι γινεται;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου έχει τύχη και εμένα να μου περάσουν την ίδια συναλλαγή δύο φορές,πήγα στην Τράπεζα και τελικά μου έκαναν επιστροφή μετά από 3 μέρες.Ειχε γίνει σε παρομοια κατάσταση,ειχε κολλήσει το δίκτυο

Επεξ/σία από XronisR
Δημοσ.

πήγα να κάνω ανάληψη μου πέταξε την κάρτα έξω λόγω προβλήματος της τράπεζας και στο winbank φαίνεται ότι τα πήρα.περιμενω 2ωρες στο τηλ και τίποτα.εχω τρελαθει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...