Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Σκέφτομαι να αποκτήσω κάποια πιστοποίηση για χρήση Η/Υ σε 6 ενότητες. Έχω βρει διάφορες προσφορές για ανεργους με δωρεάν μαθήματα όπου πληρώνω μόνο για τις εξετάσεις (σε κάθε περίπτωση με ενδιαφέρει κυρίως το e-learning που προσφέρουν, όχι η παρακολούθηση),  αλλά κολλάω στις λεπτομέρειες. 

1.) Υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στους φορείς πιστοποίησης (π.χ People Cert η πιο γνωστή εταιρεία, Global Cert μια άλλη επιλογή κτλ.) όσον αφορά την αποδοχή στον ιδιωτικό τομέα ή όσα λένε είναι τυπικά για λόγους διαφήμισης; Στο δημόσιο ξέρω ότι αναγνωρίζονται όλα. Για Ελλάδα μιλάω πάντα. 

2.) Η ύλη είναι ίδια απ'όσο ξέρω. Υπάρχει μεγάλη διαφορά από φορέα σε φορέα όσον αφορά το βαθμό δυσκολίας (διαφορετικός τρόπος εξέτασης, βάση, χρόνος);

3.) Παρατήρησα ότι σε κάποια διπλώματα αναγράφεται σε ποιο πρόγραμμα εξετάστηκε ο καθένας, ενώ σε άλλα όχι, εστιάζουν μόνο στο αν κάποιος πέρασε. Δεδομενου ότι οι καλύτερες προσφορές που βρίσκω αφορούν αρκετά παλαιότερες εκδόσεις του Office π.χ του 2010, πρέπει αυτό να αποτελέσει κριτήριο για την επιλογή μου; Να επιλέξω δηλαδή κάποιον οργανισμό όπου ενδεχομένως να είναι μεγαλύτερο το κόστος αλλά δεν αναφέρεται η έκδοση του κάθε προγράμματος πάνω στο δίπλωμα ή κάποιον αρκετά οικονομικό όπου θα φαίνεται ότι εξετάστηκα σε παλιά έκδοση; 

Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό Πάσχα σε όλους! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...