zx1234r Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Στις 26/4/2019 στις 3:40 ΜΜ, ExTaCy1337 είπε Οτι πληρωνεις παιρνεις, που ακομα και στο ιδιο προιον σε διαφορετικα καταστηματα θα βρεις 500% αποκλιση στην τιμη. Αληθεια τωρα ακομα και σε cd-key οτι πληρωνεις παιρνεις; αφου δουλευει το ενα δουλευει και το αλλο αυτο που ειπες ειναι ακυρο. Μεχρι και η τυροπιτα που λες ιδια μπορει να ειναι, ξερεις τι σαβουρα εχω φαει πανακριβη σε καποια φαση που δουλευα στο κεντρο της Θεσσαλονικης πανω απο την παραλια; Απλα αυτα τα κλειδια δεν τα βαζουμε σε επαγγελματικους χωρους σε περιπτωση ελεγχου, θελει ενα ειδικο cd-key νομιζω που πουλανε συγκεκριμενοι μεταπωλητες στην Ελλαδα, μου διαφευγει το ονομα του lisence ομως τωρα. Εχω φιλο σε μεταπωλητη μου τα ειχε πει αλλα ξεχασα. επισης ειχανε cd για πεταμα λογω φθορας π.χ. στην συσκευασια, αλλα φαινοντουσαν πεντακαθαρα τα serial και ο φιλος μου αν ηθελε τα επαιρνε και τα μεταπωλουσε, δεν το εκανε βεβαια, αλλα η εταιρεια τα ειχε βαλει για πεταμα. Εντάξει όπως είπα και πριν ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει και φυσικά δεν κατακρίνω. Και εγώ είχα πάρει κάποια στιγμή ένα κλειδάκι για game στο uplay και η ubisoft αποφάσισε μία μέρα να το σβήσει απο όσα accounts το είχαν αγορασμένο απο το συγκεκριμένο site? Γιατί? Κανείς δεν ξέρει και η επίσημη απάντηση τους στο email που τους έστειλα ήταν "not supported vendor". Γεια σας τα 8 μου ευρώ. Αν είχα σκάσει 25€ και το είχα πάρει απο το ίδιο της το μαγαζί δεν θα είχα κανένα θέμα και δεν θα είχα χάσει το progress μου και τα achievements μου.
ExTaCy1337 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, zx1234r είπε Εντάξει όπως είπα και πριν ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει και φυσικά δεν κατακρίνω. Και εγώ είχα πάρει κάποια στιγμή ένα κλειδάκι για game στο uplay και η ubisoft αποφάσισε μία μέρα να το σβήσει απο όσα accounts το είχαν αγορασμένο απο το συγκεκριμένο site? Γιατί? Κανείς δεν ξέρει και η επίσημη απάντηση τους στο email που τους έστειλα ήταν "not supported vendor". Γεια σας τα 8 μου ευρώ. Αν είχα σκάσει 25€ και το είχα πάρει απο το ίδιο της το μαγαζί δεν θα είχα κανένα θέμα και δεν θα είχα χάσει το progress μου και τα achievements μου. Συνηθως σε uplay/steam κτλ τα αγοραζουν καποιοι με κλεμμενες πιστωτικες και τα μεταπωλουν για να "ξεπλυνουν" το χρημα, κατι τετοιο λογικα θα σου παιχτηκε. Στην microsoft κατι αλλο παιζει, παιζουν κατι αδειες περιεργες, οπως ειπανε τα παιδια παραπανω, που ειναι για πολλα pc κτλ, oem. Και βεβαια αλλο απο 25 ευρω στα 8 και αλλο απο τα 260 ευρω (win10pro) στα 5... Επεξ/σία 30 Απριλίου 2019 από ExTaCy1337
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα